Lasten korkeat tennarit, valkoinen Marney

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lasten korkeat tennarit, valkoiset Marney - tyyliä ja mukavuutta joka vaiheessa

White Marneyn korkeat lasten tennarit, jotka on luotu nuorimmille, jotka rakastavat hauskanpitoa ja ulkoilua, ovat muotia yhdistettynä toimivuuteen. Klassinen, ajaton muotoilu, joka ei koskaan mene pois muodista, tekee näistä kengistä ihanteellisen valinnan mukavuutta ja tyyliä arvostaville lapsille.

Valmistettu korkealaatuisesta ekonahasta, ne takaavat kestävyyden ja helpon puhdistuksen, mikä on korvaamatonta lasten toiminnassa. Korkeatasoiset lenkkarit säästävät vanhemmilta päänsäryltä, kun on aika poistaa lika seikkailujen täyteisen päivän jälkeen.

Kengät sitomalla varmistat täydellisen istuvuuden kaikkiin, jopa kaikkein epätavallisimpiin, jalkateräisiimme. Tämän ansiosta käyttömukavuus on korkeimmalla tasolla ja lapsen jalka on kunnolla tuettu joka tilanteessa. Lisäksi liukastumista estävällä pohjalla varustettu alusta on elementti, joka varmistaa turvallisuuden leikkikentällä leikkiessä tai jokapäiväisessä kävelyssä.

Pyöristetty nenä, joka on lisäksi vahvistettu kumimateriaalilla, ei ole vain tyypillinen tyylielementti, vaan myös käytännöllinen suoja vaurioilta. Korkea päällinen ei vain näytä hyvältä, vaan antaa myös lisätukea nilkolle, mikä on tärkeää lapsen fyysisen toiminnan aikana.

Sekä mekkojen että farkkujen kanssa yhteensopivista valkoisista Marney-lenkkareista voi tulla universaali elementti lasten vaatekaappiin kaikkiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä koulussa, perhejuhlissa tai arjen retkillä - nämä kengät toimivat täydellisesti tarjoten loputtoman määrän mahdollisuuksia yhdistää eri tyyleihin.

Suosittelemme lukemaan kokotaulukkoa, kun valitset täydellisen koon varmistaaksesi maksimaalisen mukavuuden ja oikean istuvuuden lapsesi jalkaan.

Valitse lapsellesi White Marneyn korkeat lenkkarit - anna joka askeleen seurata tyyliä ja turvallisuutta, jonka takaa tunnettu merkki, joka on erikoistunut lasten laadukkaiden jalkineiden luomiseen.

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|