Lasten kumiset sadesaappaat, vaaleanpunainen pupu

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lasten kumiset Wellington Boots Pink Bunny - suosikkikumppanisi lätäköseikkailuihin!

Jokainen hoitaja tuntee hyvin nopeasti muuttuvan sään skenaarion, jolloin aurinkoinen aamu muuttuu nopeasti sateiseksi iltapäiväksi. Tällaisissa tilapäisissä sääolosuhteissa on tärkeää tarjota nuorimmille asianmukainen suoja kosteutta vastaan ​​ja mukavuus. Pienille tutkimusmatkailijoille, jotka eivät pelkää sateisia haasteita, tarjoamme täydellisen ratkaisun - Pink Rabbit Children's Rubber Wellington Boots.

Näiden hurmaavien Wellington-saappaiden valmistaja päätti esitellä tuotteen, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja luova muotoilu. Iloinen pupu-aiheinen malli vetoaa todennäköisesti jokaiseen pikku fashionistaan, joka haluaa erottua koulun pihalla tai perhematkoilla. Wellingtonien syvän vaaleanpunainen väri ei vain herätä huomiota, vaan on myös käytännöllinen, koska se ei paljasta nopeasti likaa, joka on olennainen osa lasten leikkejä.

Materiaali, josta jalkineet on valmistettu, eli korkealaatuinen kumi, takaa täyden vedeneristyksen ja suojaa pieniä jalkoja kastumiselta. Tämä on erityisen tärkeää lämmön ja mukavuuden ylläpitämiseksi kylmempinä päivinä. Lisäksi pehmeä, muotoiltu pohjallinen takaa käyttömukavuuden jopa useiden tuntien ajan.

Näiden Wellingtonien erikoiskiinnitys on mukautettu lasten itsenäisyyteen, mikä mahdollistaa kenkien pukemisen ja riisumisen. Tämä on erityisen tärkeää päiväkodissa tai koulussa, jossa edistetään itsenäisyyttä jokapäiväisessä toiminnassa.

Tarjous on omistettu pääasiassa tytöille, joille pinkki on usein suosikkiväri. Lasten kategoriassa nämä Wellingtonit löytävät paikkansa muodikkaiden ja käytännöllisten vaatekaappituotteiden joukossa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Pink Bunny Children's Rubber Wellington Boots -saappaat ovat erinomainen valinta arvaamattomille sääpoluille. Niiden ansiosta jokaisesta sateisesta päivästä tulee mahdollisuus muodikkaaseen ja iloiseen hauskanpitoon murehtimatta märistä jaloista. Täydellinen pienille tutkimusmatkailijoille, jotka rakastavat seikkailuja eivätkä pelkää likaantua!

  • Merkki: muut
  • Tuottajakoodi: BM89320
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kumi
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|