Korkeatasoiset lasten lenkkarit Y1312 Navy Blue laivastonsininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tennarit ovat olleet kiistaton klassikko lasten jalkineiden joukossa jo vuosia, ja tummansiniset Y1312-korkeat lenkkarit ovat valinta, joka yhdistää klassisen tyylin moderneihin ratkaisuihin. Itsenäisen brändin malli Y1312 ovat kengät, jotka erottuvat muista vankan työn ja yleisen esteettisyyden ansiosta, mikä tekee niistä täydelliset sekä pojille että tytöille.

Näiden tennarien unisex-luonne tekee niistä ainutlaatuisen valinnan vanhemmille, jotka etsivät jalkineita, jotka sopivat lastensa eri tyyleihin. Kengän tummansininen tai laivastonsininen väri saa ne sopimaan useimpiin lasten vaatekaappiin, mikä helpottaa arjen asukokonaisuuksia.

Nämä kestävästä kankaasta valmistetut lenkkarit tarjoavat mukavan istuvuuden lasten jalkoihin. Kengän etuosan erikoisvahvike on toiminto, joka antaa vanhemmille mielenrauhan, kun he tietävät, että heidän pienet jalkansa ovat kunnolla suojassa leikin aikana.

Y1312-korkeiden tennarien lisäetuna on jäykkä kantapää, joka antaa lisätukea nilkkaan ja siten edistää jalan vakauttamista. Tämä on erittäin tärkeää lapsille, jotka jatkuvasti liikkuvat, juoksevat, hyppäävät ja löytävät maailmaa.

Malli Y1312 on varustettu vetoketjuilla, mikä on sekä muodikas että erittäin käytännöllinen elementti. Niiden avulla voit pukea ja riisua kengät nopeasti ja helposti, mikä on selvä etu erityisesti pienille lapsille, jotka eivät ole vielä oppineet kengännauhojen sitomista.

Riippumattoman tuotemerkin valmistaja varmisti, että nämä lenkkarit eivät olleet vain tyylikkäitä, vaan myös kestäviä ja toimivia. Tämä tekee niistä paitsi visuaalisesti houkuttelevia, myös täyttävät vanhempien ja lasten tarpeet laadun ja käytön suhteen.

Suunnittelunsa ja yleisvärinsä ansiosta Y1312-lenkkarit ovat loistava valinta jokaiselle lapselle yksilöllisistä mieltymyksistä riippumatta, ja ne sopivat täydellisesti sekä kouluun että koulun ulkopuolisiin seikkailuihin. Vietitpä lapsesi aikaa leikkikentällä tai koulussa, nämä kengät pitävät heistä mukavia, tyylikkäitä ja turvallisia.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: Laivasto
  • Lukon tyyppi: Liukusäätimet
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|