Lasten tossut


Pikkulapset rakastavat juosta paljain jaloin ja tutkia maailmaa tällä tavalla. Se on loistava ärsykkeiden ja aistien vaikutelman lähde.

Erilaisia ​​tekstuureja, kolhuja, karkeita tai hieman liukkaita pintoja ... Kaikissa huoneissa ei kuitenkaan ole tarpeeksi lämmintä lattiaa. Juoksu kylmillä laattoilla on epämiellyttävää ja voi vaikuttaa kylmään rakkoon. Lämpimät, esteettiset tossut lapsille ovat täydellisiä kotona, vierailukäyntien aikana, lomalla tai juuri silloin, kun jalat ovat yksinkertaisesti liian kylmiä.

Mitkä tossut lapsille kannattaa valita?

Vastaa ensin kysymykseen, onko meidän ostettava kengät vai kengät lapsen vietettäväksi päiväkodissa tai päiväkodissa? Jos etsimme kotitossuja, meillä on hieman yksinkertaisempi tehtävä. Meidän ei tarvitse täyttää laitoksen vaatimuksia - mukautamme oston vain omien vaatimustemme mukaan.

Kiinnitämme huomiota materiaaliin, josta lasten tossut valmistetaan. Jalkineiden tulee olla mahdollisimman hengittävät. Kotona se on lämmin ja täysin mukava, joten lämmittävä ja liian paksu päällismateriaali ei tule kysymykseen.

Lasten tohvelit eivät saa poiketa terveiden jalkojen ennaltaehkäisynormista. Kun ostamme kenkiä, otamme huomioon kaikki parametrit. Meidän pitäisi käyttäytyä samalla tavalla ostaessamme kengät kotiin. Tossuissa tulisi olla joustava mutta lähellä kantapäätä, pehmeä pohja, joka taipuu 1/3 pituudestaan, riittävästi tilaa varpaille ja siksi pyöristetyt leveät varpaat, ja ennen kaikkea niiden ei pitäisi antaa jaloille kiertyä. Katsotaan myös, onko leikkaus. Lasten tossut ovat kätevä ratkaisu. Tarrakiinnitys helpottaa pukemista etenkin pikkulapsille.

Vanhemmat koululaiset voivat myös käyttää varvastossuja, mutta tarkistetaan, ovatko ne oikein muotoiltuja eivätkä aiheuta kantapäät sivuille tai heittäneet jalkojaan luonnotta kävellessään.

Perinteinen tai ortopedinen

Ellei erikoislääkäri suosittele korjaavien kenkien käyttöä, älä osta niitä ennaltaehkäisevästi ja itse. Lapsen jalkaa ei saa rajoittaa ja jäykistää, koska se estää sen harjoittelun luonnollisessa kävelyssä. Lisäksi liian kovat tossut lapsille voivat rajoittaa niiden liikkeitä spontaanissa leikissä. Heistä tulee vain epämukavia. Älkäämme valittako liian korkeaa yläosaa. Kiinnitämme huomiota profiloituun inserttiin ja materiaaliin, josta se on tehty. Lapsen kotitossujen on oltava hengittävät ja hellävaraiset iholle, jotta ne eivät aiheuta ärsytystä ja kutinaa.

Kiinnitetään huomiota väreihin ja muotoiluun. Pienet pitävät kaikesta, mikä erottuu. Moniväriset ja viehättävät pikkutossut lapsille herättävät heidän huomionsa ja niistä tulee suosikki vaatekappale. Vierailujen aikana ikäisensä tai isovanhempiensa luona he ovat mielenkiintoinen aksentti ja tyylikäs lisä muotoiluun.

Kun lapsi juoksee sukkana, niissä näkyy likaa ja nukkaa vain muutaman minuutin kuluttua. Tossuissa voit kuitenkin aina pyyhkiä pohjat. Talvella ne ovat loistava lämmönlähde jaloille, varsinkin pitkän ja vaellus- tai kelkkahullun jälkeen.

Mitä lasten tohvelit vanhemmille lapsille?

Kun haluamme ostaa tossut kouluikäiselle pojalle ja tytölle, voimme antaa itsellemme hieman enemmän vapautta valita leikkaus. Oikein muotoillut jalat eivät ole enää niin vaativia, mutta muista, ettet mene lannistumaan rutiinista ja huolehdi terveistä kengistä. Tarkistetaan materiaalit, joista tossut on valmistettu. Oikein hengittävät ja pehmeät ne parantavat käyttömukavuutta. Hikinen iho voi kutittaa ja olla hyvin ärtynyt, joten kiinnitetään ensinnäkin huomiota hygieniaan.

Muodikas ja terve

Markkinoilla on monia lastenjalkineita, jotka täyttävät sekä esteettiset että laatuvaatimukset. Tyylikkäitä leopardeja, yksivärisiä kuvioita, minimalistisia pastellisävyjä sekä voimakkaita kontrastivärejä, kuten tummansininen ja okra.

Jos lapsi jostain syystä ei halua käyttää tossuja, eikä tämä ole seurausta epämukavista kengistä aiheutuneesta epämukavuudesta, etsitään niitä, jotka koristavat suosikki satuhahmojen kuvia tai hauskoja piirustuksia. Näin lapsi ilmaisee persoonallisuutensa. Se esittää mieltymyksensä ulkonäöltään. Se on erittäin tärkeä ja hyödyllinen perheen ostoksilla. Kun lapsi päättää itsestään, hän on luottavainen.

Kun ostamme jotain itsellemme, haluamme myös tuntea siitä hyvää. Katsomme itseämme peilistä, vertaamme erilaisia ​​tyylejä ja mahdollisuuksia. Etsimme eniten kasvojen ja korkealaatuisia ratkaisuja. Ei ihme, kun pienet välittävät samasta. Lasten tossut voivat olla tärkeä vaatekappale, joka lisää käyttömukavuutta matkoilla tai kylminä talvi -iltoina. Se on osa viihtyisyyttä, kodin lämpöä ja paikka, jossa tunnemme olomme turvalliseksi, mukavaksi ja mukavaksi. Koska on mahdollista yhdistää mukavuus, mukavuus, tyyli ja samalla terveys ja korkea laatu - varmistetaan, että tällaiset tossut ovat lapsen mukana jokapäiväisessä hulluudessa tai uimisen jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa, kun vietät aikaa yhdessä, lämmin viltti tunnetussa sängyssä, jossa hetki myöhemmin onnellinen uni tulee päivän aistimusten ja hulluuden jälkeen.