Latimerin karamellihapsuiset sandaalit ruskea

20,98 EUR

Ruskeat, karamelliväriset naisten sandaalit hapsuilla valmistajan Summer mallistosta. Kengät on valmistettu ekologisesta mokkanahasta, mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä. Niissä on vakionumerointi. Kengän korkeus on 18 cm ja kantapää 7 cm. Kantapää on vakaa, mikä varmistaa käyttömukavuuden. Vetoketju helpottaa sandaalien pukemista ja riisumista. Lisäksi kengät on koristeltu hapsuilla ja strassilla, mikä tekee niistä tyylikkäitä ja ainutlaatuisia.

Sandaaleissa on beige muovipohja. Kengän kärki on auki. Niissä ei ole eristystä, mikä tekee niistä täydelliset kengät lämpimiin kesäpäiviin. Nilkkurit toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. He käyttävät myös ekologista nahkaa pohjallisena.

Kengät ovat klassisia, ja niissä on päällinen. Niissä ei ole hallitsevaa kuviota. Lukittu. Kengän malli on M263 Caramel sandaalit hapsuilla. Värisävy on karamelli. Pakkauksen kunto on alkuperäinen. Tuotteen paino yksittäispakkauksen kanssa on 0,6 kg.

Sandaalit ovat yleismaailmallisia ja ne voidaan helposti yhdistellä eri tyyleihin. Täydellinen naisille, jotka etsivät mukavia ja samalla tyylikkäitä kesäkenkiä. Näiden sandaalien valmistajan koodi on BM172131.

  • Numerointi: Vakio
  • Kenkien korkeus: 18
  • Kantapään / alustan korkeus: 7
  • Lisäominaisuuksia: suihkukoneita hapsut
  • Kokoelma: Kesä
  • Väri: Ruskea
  • Pohjan väri: beige
  • Ainoa materiaali: Muovi
  • Ulompi materiaali: ekologista mokkanahkaa
  • Valmistajan värin nimi: Kameli
  • Nenä: ei nenäkappaletta
  • Lämmittävä: ei
  • Alkuperäinen valmistajan pakkaus: laatikko
  • seksiä: Naisten kengät
  • Kantapään tyyppi: lähettää
  • Korkeus: nilkan puolesta
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Lukko: lukon päällä
  • Muoti: klassikko varren kanssa
  • Pohjallinen materiaali: tekonahka
  • Malli: M263 Karamellihapsut sandaalit
  • Värisävy: karamelli
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.6
  • Mark: Saappaat inna
  • Tuottajakoodi: BM172131

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|