Reweks Tossut auton kanssa sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Reweks Blue -tossut autolla - Täydellinen valinta pienille tutkimusmatkailijoille!

Oikeiden tossujen löytäminen energiselle taaperolle on melkoinen tehtävä. Tunnettu lasten jalkineiden valmistaja Reweks vastaa vanhempien ja lasten tarpeisiin esittelemällä alkuperäisen "Tossut autolla" viehättävän sinisen värisenä.

Kategoria: Lapset » Lapsille » Lasten tossut

Reweks varmisti, että sen tossut eivät olleet pelkästään katseenvangitsijaa, vaan tarjoavat ennen kaikkea mukavuutta ja turvallisuutta pienille jaloille. Nahkaisen sisäosan ansiosta lapsen herkkä iho on suojattu ärsytystä vastaan ​​ja jalka pääsee hengittämään, mikä on erityisen tärkeää koko päivän leikkiessä.

Lisätietoja: Nahkapohjallinen, jäykkä kantapää

Jäykkä kantapää on avainelementti, joka tukee lapsen jalan vakautta ja asianmukaista kehitystä. Tarjoten riittävän tuen, se on korvaamaton ensimmäisten askelten aikana ja kokeneempien pienten tutkimusmatkailijoiden liikkuessa kotona.

Sankari: ei mitään

Tossuissa ei ole satujen tai elokuvien hahmoja, mikä tekee niistä universaalin valinnan, joka täyttää lasten erilaiset mieltymykset. Sininen auto-aiheella koristeltu tausta kiinnittää varmasti jokaisen täysillä seikkailuista haaveilevan pojan huomion!

Sukupuoli: Pojat

Reweks-suunnittelijat keskittyivät pienten tutkimusmatkailijoiden maun tyydyttämiseen, valitessaan sinisen värin ja ajoneuvomotiivin, joka sopii erityisesti nuorille autoilun harrastajille.

Lukon tyyppi: Velcro

Käytännöllinen tarranauha on ratkaisu, joka opettaa itsenäisyyttä ja mahdollistaa tossujen nopean pukemisen ja riisumisen. Tämä on erityisen tärkeää lasten peleissä, joissa jokainen sekunti on tärkeä.

Materiaali: Kangas

Korkealaatuisen kankaan käyttö takaa pitkän käyttöiän ja tossut on helppo pitää puhtaana. Tämän ansiosta Reweks-tossut ovat luotettava liittolainen useiden kuukausien hauskanpitoon ja maailmaan tutustumiseen.

Sininen väri

Eloisa mutta samalla rauhallinen sinisen sävy on täydellinen tausta dynaamiselle auto-aiheiselle kuviolle, joka tarjoaa houkuttelevan lookin jalkineille jokaiselle pienelle tutkimusmatkailijalle.

Autonsinisellä Reweks-tossut ovat hyvin harkittu tuote, joka täyttää sekä lasten että heidän vanhempiensa odotukset, jotka etsivät tyylin, mukavuuden ja turvallisuuden yhdistelmää kehittyviin jalkoihin.

  • Lisäinformaatio: Nahkainen pohjallinen Jäykkä kantapäälaskuri
  • Merkki: puute
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Materiaali: Kangas
  • Väri: sininen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|