Lomat lähestyvät kovaa vauhtia. Neuvomme mitkä kengät tulee pakata


Kun pakkaat matkalaukkua lomaa varten, sinun tulee noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotta voit tuntea olosi mukavaksi missä tahansa oletkin. Oikeat kengät ovat yhtä tärkeitä kuin aurinkolasit ja aurinkovoide. Loppujen lopuksi et halua viettää koko lomaasi valittaen hankauksista tai rakkuloista. Suosittelemme, mitkä jalkineet pitäisi olla matkalaukussasi.

Kolmen maagisen sääntö

Kolme - yhtä monta kenkäparia pitäisi riittää lomallesi. Näyttääkö se sinusta mahdottomalta? Anna meidän johdattaa sinut ulos virheestä! Noudattamalla maagisen kolmen sääntöä, matkalaukusi pohjalle ei varmasti jää kenkäparia, mikä luo tarpeetonta painolastia. Kun suunnittelet lomakenkien valintaa, varmista, että kaikki kolme paria ovat riittävän monipuolisia ja sopivat vaatekaappiisi. Vielä tärkeämpää on, että vähintään kaksi niistä on todella mukavia.

Toiminnallisuus> mod

Kun valitset kenkiä lomalle, on erittäin tärkeää mukauttaa ne suunniteltuun toimintaan. Suunnitteletko muutaman tunnin kiertueen historiallisessa kaupungissa tai vuorikiipeilyä? Uudet korkokengät eivät todennäköisesti ole liittolaisesi. Suunnitteletko auringonottoa rannalla? Suljetut saappaat ovat viimeinen asia, jota tarvitset.

Kiinnitä vain erityistä huomiota toimivuuteen. Lomalle lähtiessä se on paljon tärkeämpää kuin muoti. Loppujen lopuksi viimeinen asia, jota tarvitset, ovat hankaumat ja rakkulat, jotka estävät sinua toteuttamasta suunnitelmiasi. Valitse kengät, jotka ovat mukavat, kevyet ja monipuoliset. Tutustu ehdotuksiimme!

rantaloma

Oletko menossa merenrantaan? Panosta vapauteen. Pakkaa kengät, joita voit käyttää menestyksekkäästi rannalle, kävelylle ja illalliselle ravintolassa. Neuvomme, mitkä jalkineet toimivat parhaiten.

  1. Mukavat sandaalit

Häntä varten: Musta naisten sandaalit ekologisesta nahasta Tämä täytyy olla jokaiselle lomalle meren rannalla. Liukumaton pohja varmistaa turvallisuutesi ja pehmeä pohjallinen todellisen mukavuuden. Tämän tyyppiset kengät sopivat täydellisesti sekä mekoihin ja shortseihin että ilmaviin pellavahousuihin. 

Hänelle: Miesten vedenpitävät sandaalit soljella Ne ovat erittäin käytännöllisiä, minkä ansiosta ne sopivat täydellisesti jokaiselle miehelle, joka välittää mukavuudestaan ​​ja tyylikkäästä ulkonäöstään. Joustavasta vaahtomuovista valmistettu pohjallinen tarjoaa sinulle todellista mukavuutta. 

  1. Universaalit, litteät kengät

Häntä varten: Mukava, beige mokkanahkaiset lenkkarit Se on härkä silmällä kävelylle laiturilla ja paljon muuta. Korkea pohja yhdistettynä neutraaliin sävyyn pidentää jalkojasi optisesti.

Hänelle: Klassinen, musta Vansy on erinomainen valinta pitkille kävelyretkille. Päällisen hengittävä materiaali estää jalkojasi hikoilusta, ja universaali muotoilu mahdollistaa niiden yhdistämisen farkkujen ja napittamattoman ruudullisen paidan kanssa, jolloin näytät upealta treffeilläkin.

  1. Kengät iltaan

Häntä varten: Pumput pylväässä ne osoittautuvat hyödyllisiksi paitsi iltaisin. Kantapään ja nilkkahihnan keskikorkeus tuo sinulle vakautta ja mukavuutta, ja laivastonsinisen yleissävyinen kenkä sopii käytännössä mihin tahansa iltatyyliin.

Hänelle: Nahkaiset muodolliset kengät toimii, jos haluat yllättää puolisosi ja viedä heidät eksklusiiviseen ravintolaan upealle illalliselle. Luonnonmateriaali estää tehokkaasti jalkojasi hikoilemasta ja takaa sinulle vertaansa vailla olevan mukavuuden.

Loma vuoristossa

Vuoristossa retkeily vaatii oikein säädetyt jalkineet. Valitse vedenpitävät vaelluskengät, joissa on jäykkä pohja, joka antaa sinulle vakautta ja tukea epätasaisessa vuoristomaastossa. Muista kuitenkin, että poluilla kävelemisen lisäksi tulet tekemään muutakin toimintaa. Tästä syystä tarvitset mukavat sandaalit ja lenkkarit. Tutustu tyyppeihimme.

  1. Vaelluskengät

Häntä varten: Beige vaelluslenkkarit korkealla trapper-pohjalla tarjoaa sinulle mukavuutta jopa pisimpien vuoristovaellusten aikana, samalla kun se korostaa alkuperäistä estetiikkaasi.

Hänelle: Urheilulliset vaelluskengät valmistettu vedenpitävästä nahasta takaa onnistuneen vuoristovaelluksen säästä riippumatta.

  1. Mukavat sandaalit

Häntä varten: Mukava nahkaiset urheilusandaalit Tämä täytyy ollajos suunnittelet matkaa vuorille. Kengissä on mukava tarrakiinnitys, ja neutraalin beigen värin ansiosta ne on helppo yhdistää mihin tahansa tyyliin. 

Hänelle: Pehmeä ja mukava, merkkisandaalit ne saavat sinut näyttämään ja tuntemaan olosi hyvältä kaikissa tilanteissa.

  1. Rento lenkkarit

Häntä varten: Söpö korkeapohjaiset lenkkarit on takuu alkuperäisestä ulkonäöstä. Niiden ansiosta pidennät optisesti jalkojasi. Vaaleanharmaa väri sopii käytännössä kaikkeen.

Hänelle: Klassikko nilkkakorkeat lenkkarit se on hieno lisä mihin tahansa tyyliin. Ne tarjoavat sinulle mukavuutta suunnitelmistasi riippumatta.

Kuten näet, oikeiden jalkineiden valinta lomalle on lasten leikkiä. Noudattamalla muutamia perussääntöjä varmistat mukavuuden ja tyylin missä tahansa menetkin.