valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Andy Z Anesia Paris Angello Anis Antylopa Apawwa Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Asylum Atletico Atut Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bello Star Best Shoes Bestelle Betler Big Star Birkenstock Bjorn Borg But-Bal ButyModne Calvin Klein Jeans Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Christine Cink Me Clowse Cm Paris Coco Perla Comer Converse Corina DK Danic Daniel Daszyński Demar Diamantique Domeno Dr Martens Ea7 Emporio Armani Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emaks Emu Australia Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Forever Folie G2G/Good To Great Gamis Gant Gianmarko Gregors Grisport Groto Gogo Haker Haner Hasby Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J&M J. Star Janessa Joma Juliet Jumex Kappa Kati Kayla Kazkobut Keds Kerline Korda Kosbut Kotyl Krisbut Kylie L&H L. Day L. Lux. Shoes Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lemon Jelly Lewski Lucca Lucky Shoes Marco Marquiz Mazaro Mazzoni McArthur McKey Mckeylor Mermaid Mido Miko Mizuno Mojo Moleca Moskała Mttrek Muto NNP Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nikopol Nio Nio Pees Per-Tutti Pilpol Polbut Polo Ralph Lauren Primavera Puma Queen Vivi Queentina R'S Rapter Raweks Reebok Ren But Rider Riko Rucanor STEPHAN Sabatina Sagan Sala Saucony Sds Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Sorrento Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tina&Co Tommy Hilfiger Toms Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Via Giulia Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza Weide Wilady Wrangler Yes Mile Zarro Zaxy

McArthurin kengät

149,00 zł
69,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37 | 38 | 39 | 40 | 41
129,00 zł
69,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 37 | 38 | 39
129,00 zł
64,50 zł

Saatavilla olevat koot:

37
139,00 zł
59,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37 | 38
99,00 zł
49,00 zł

Saatavilla olevat koot:

39 | 40
99,00 zł
49,00 zł

Saatavilla olevat koot:

38 | 41
149,00 zł
79,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 37 | 38
89,00 zł
39,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37
209,00 zł
99,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36
79,00 zł
29,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36
99,00 zł
37,70 zł

Saatavilla olevat koot:

37
89,00 zł
34,70 zł

Saatavilla olevat koot:

36
109,00 zł
59,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37

McArthur-kengät - luotettava ja mukava, ei vain vuoristomatkoilla

McArthur-yhtiö on kokenut jalkineyritys, joka keskittyi toimintansa alussa urheilu- ja vaelluskenkien suunnitteluun. Ajan myötä McArthurin vaelluskengät ja McArthurin urheilukengät niistä on tullut tämän yrityksen tunnetuimpia tuotteita.

McArthur laajensi liiketoimintaansa monien vuosien kokemuksella ja aloitti toisen jalkineiden valmistuksen. tänään McArthurin kengät on laaja valikoima naisten ja miesten jalkineita, joissa yhdistyvät houkutteleva muotoilu, edulliset hinnat ja käyttömukavuus.

Esimerkkinä voi olla viehättäviä, jotka toimivat sateisina aikoina, alkuperäisiä ja inspiroimia trendikkäimmistä naisten saappaista, ballerineista, jotka korvaavat yhä korkeammaksi korvatut kengät ja urheilussandaalit, jotka palvelevat pitkiä kesäkävelyjä.

McArthurin vaelluskengät: ammattimainen suoja vaikeissa olosuhteissa

Kävely vuoristoradalla edellyttää eri tyyppisiä jalkineita kuin kävelemistä kovalla asfalttipinnalla. Kaikki eivät kuitenkaan voi varaa ostaa sopivan kengät, jotka räätälöidään tiettyyn matkaan. McArthurin vaelluskengät ne yhdistävät toiminnot, jotka takaavat mukavuuden sekä asfalttitielle että vuoristoradalle.

Vuoren harrastajat ja metsänmyyjät pitävät siitä McArthurin vaelluskengät. Vaikeilla pinnoilla tällaiset kengät takaavat hyvän tarttuvuuden maahan, ja asianmukaisen profiloinnin ansiosta ne antavat jalat turvallisesti ja estävät mahdolliset vammat. McArthurin vaelluskengät Varmista kevyt kuntoilu tasaisella maastolla.

Kukin jalkineiden malli on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, ja jalkineiden sisällä on erityinen materiaali, joka tarjoaa vedenpitävyyttä. Kun etsit vaellusjalkineita, kannattaa kiinnittää huomiota paitsi mukavuuteen, myös siihen, onko kenkä sopii jalkojen muotoon ja antaa sille asianmukaisen tuen. McArthurin vaelluskengät niillä on liukumaton pohjat, ja kiinteän rakenteen ja lämpenevän kerroksen ansiosta sitä voidaan käyttää paitsi syksyn aikana myös talvella.

McArthurin urheilukengät ... Ja tiellä!

Jos lomamatka on lähestymässä, jossa haluat nauttia virkistysretkistä meren tai järven rannalla, löydät sen käteväksi McArthurin urheilukengät.

Aurinkoisena päivänä ne voivat olla sandaaleja tai flipflopsia. He vievät vähän tilaa matkalaukussa, niin että on tilaa muille, tarpeellisemmille asioille. Urheilussandaalit tai flip-flopit sopivat erinomaisesti kävelylle hiekkarannalla ja kaupunkikierroksilla. Tyylit, värit ja erilaiset jalkineiden asukkaat tekevät jokaisesta löytää jotain itselleen. kaikki McArthurin urheilukengät ne ovat moderneja ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Voit valita suosittujen ja tavallisten tyylien välillä. Yhdessä materiaalien monipuolisuuden ja kestävyyden kanssa, McArthurin urheilukengät ne sopivat täydellisesti kaupunkityyliin.

Jos sää ei ole lisätty, voit valita toisen tyypin McArthurin urheilukengät - ne, jotka ovat täysin rakennettuja. Ne suojaavat jalat epämiellyttävää kosteutta vastaan, mutta voit pysyä aktiivisena lomien aikana. Esimerkiksi urheilujalkineet, joissa on paksu, liukumaton pohja, toimivat täydellisesti.

Riippumatta siitä, mitä suunnittelet: matka korkeille vuorille, kävely rannalla tai päivittäinen hälinä kaupungin ympäri ja saada asiat, McArthurin kengät ne voivat olla suuri kumppani millä tahansa matkalla.

McArthurin vaelluskengät varmistaa turvallisuuden ja suojan vuorille menossa, urheilussandaalit antavat mukavuutta kuumina päivinä rannalla, ja arjen vaikeudet ovat tarkoituksenmukaisia McArthurin urheilukengät. Tämän yrityksen kenkien ansiosta voit siirtää jokaisen reitin ilman ongelmia.

Kehotamme sinua ostamaan!