valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Andy Z Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Atletico Atut Ax Boxing B.one BLESS Badura Balada Bartek Bartuś Befado Belle Women Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Birkenstock Bona ButyModne COLORFUL Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina Coura DK Daniel Daszyński Demar Diamantique Domeno EXQUILY Ea7 Emporio Armani Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emaks Emu Australia Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fashion Fila Filippo Flyfor Forever Folie G2G/Good To Great GUAPISSIMA Gamis Gant Gianmarko Givova Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Hasby Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Joma Juliet Jumex Kati Kayla Kayla Shoes Kazkobut Keds Korda Kotyl Krisbut Kylie Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lemon Jelly Lily Shoes Lucca Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Melisa Mido Miko Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka N/M Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Outhorn Palladium Pees Pilpol Polo Ralph Lauren Primavera Puma Queen Vivi Queentina R'S RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Saucony Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sens Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tommy Hilfiger Toms Tony Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Vgy Max Via Giulia Via-Nova Vices Vinceza Weide Wrangler Yes Mile Zarro Zaxy foreverfolie

McArthurin kengät

McArthur-kengät - luotettava ja mukava, ei vain vuoristomatkoilla

McArthur-yhtiö on kokenut jalkineyritys, joka keskittyi toimintansa alussa urheilu- ja vaelluskenkien suunnitteluun. Ajan myötä McArthurin vaelluskengät ja McArthurin urheilukengät niistä on tullut tämän yrityksen tunnetuimpia tuotteita.

McArthur laajensi liiketoimintaansa monien vuosien kokemuksella ja aloitti toisen jalkineiden valmistuksen. tänään McArthurin kengät on laaja valikoima naisten ja miesten jalkineita, joissa yhdistyvät houkutteleva muotoilu, edulliset hinnat ja käyttömukavuus.

Esimerkkinä voi olla viehättäviä, jotka toimivat sateisina aikoina, alkuperäisiä ja inspiroimia trendikkäimmistä naisten saappaista, ballerineista, jotka korvaavat yhä korkeammaksi korvatut kengät ja urheilussandaalit, jotka palvelevat pitkiä kesäkävelyjä.

McArthurin vaelluskengät: ammattimainen suoja vaikeissa olosuhteissa

Kävely vuoristoradalla edellyttää eri tyyppisiä jalkineita kuin kävelemistä kovalla asfalttipinnalla. Kaikki eivät kuitenkaan voi varaa ostaa sopivan kengät, jotka räätälöidään tiettyyn matkaan. McArthurin vaelluskengät ne yhdistävät toiminnot, jotka takaavat mukavuuden sekä asfalttitielle että vuoristoradalle.

Vuoren harrastajat ja metsänmyyjät pitävät siitä McArthurin vaelluskengät. Vaikeilla pinnoilla tällaiset kengät takaavat hyvän tarttuvuuden maahan, ja asianmukaisen profiloinnin ansiosta ne antavat jalat turvallisesti ja estävät mahdolliset vammat. McArthurin vaelluskengät Varmista kevyt kuntoilu tasaisella maastolla.

Kukin jalkineiden malli on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, ja jalkineiden sisällä on erityinen materiaali, joka tarjoaa vedenpitävyyttä. Kun etsit vaellusjalkineita, kannattaa kiinnittää huomiota paitsi mukavuuteen, myös siihen, onko kenkä sopii jalkojen muotoon ja antaa sille asianmukaisen tuen. McArthurin vaelluskengät niillä on liukumaton pohjat, ja kiinteän rakenteen ja lämpenevän kerroksen ansiosta sitä voidaan käyttää paitsi syksyn aikana myös talvella.

McArthurin urheilukengät ... Ja tiellä!

Jos lomamatka on lähestymässä, jossa haluat nauttia virkistysretkistä meren tai järven rannalla, löydät sen käteväksi McArthurin urheilukengät.

Aurinkoisena päivänä ne voivat olla sandaaleja tai flipflopsia. He vievät vähän tilaa matkalaukussa, niin että on tilaa muille, tarpeellisemmille asioille. Urheilussandaalit tai flip-flopit sopivat erinomaisesti kävelylle hiekkarannalla ja kaupunkikierroksilla. Tyylit, värit ja erilaiset jalkineiden asukkaat tekevät jokaisesta löytää jotain itselleen. kaikki McArthurin urheilukengät ne ovat moderneja ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Voit valita suosittujen ja tavallisten tyylien välillä. Yhdessä materiaalien monipuolisuuden ja kestävyyden kanssa, McArthurin urheilukengät ne sopivat täydellisesti kaupunkityyliin.

Jos sää ei ole lisätty, voit valita toisen tyypin McArthurin urheilukengät - ne, jotka ovat täysin rakennettuja. Ne suojaavat jalat epämiellyttävää kosteutta vastaan, mutta voit pysyä aktiivisena lomien aikana. Esimerkiksi urheilujalkineet, joissa on paksu, liukumaton pohja, toimivat täydellisesti.

Riippumatta siitä, mitä suunnittelet: matka korkeille vuorille, kävely rannalla tai päivittäinen hälinä kaupungin ympäri ja saada asiat, McArthurin kengät ne voivat olla suuri kumppani millä tahansa matkalla.

McArthurin vaelluskengät varmistaa turvallisuuden ja suojan vuorille menossa, urheilussandaalit antavat mukavuutta kuumina päivinä rannalla, ja arjen vaikeudet ovat tarkoituksenmukaisia McArthurin urheilukengät. Tämän yrityksen kenkien ansiosta voit siirtää jokaisen reitin ilman ongelmia.

Kehotamme sinua ostamaan!