Baduran miesten kengät - mallit, jotka sinulla on oltava

Ei ole epäilystäkään siitä, että kenkien sanotaan olevan "piste yli ja" mihin tahansa asuun. Täydellisesti tehdyt jalkineet yhdistettynä rentoon ja laadukkaaseen farkkuihin siirtävät koko tyylin korkeammalle tasolle. Miesten vaatekaapissa pitäisi olla useita klassisia malleja, jotka sopivat eri tilaisuuksiin.

Badura - kulttibrändi vaativille ihmisille

Puolan jalkinemarkkinoilla on vaikea löytää jalkineiden valmistajaa, joka yhdistää nykyiset muotoilun ja työn laadun sujuvuuden sujuvasti miesten kengät. Badura on tunnustettu puolalainen kenkäyritys, jonka perinteitä on peräisin 1970-luvun lopulta, ja valmistaja käyttää parasta laatua: pehmeää, naudan-, sauvage-, käsin värjättyä kuoria, pienikokoista ja joustavaa vasikanahkaa ja jaloa vuohen ihoa. Tuotemerkin muotoilu sopii helposti uusimpiin muotisuunnitteluihin.

Yleinen valinta - Baduran miesten kengät

Kengänmerkki viittaa klassiseen, joka on kaikkien vuosien ajan tunnettu. Tuotemerkin tarjoukseen sisältyy sidottuja oxfordeja viljan nahassa - sekä sileät leikkaukset vaaleanvärisissä väreissä että ekstravaganttiset vaihtelut tämän mallin aiheeseen. Oxfordy on täydellinen tyyppi tummansininen sileä farkut tai puku. Muita mokkanahkoja käytetään pääasiassa corduroys, farkut ja housut, jotka on valmistettu paksemmasta puuvillasta.

Tullivalinnat kesäksi ja vuosiksi

Miesten Badura-sandaalit on vastaus monien miesten etsimiseen. Niiden malleissa yhdistyvät voimaton eleganssi ja mukavuus. Tuotemerkin sandaalit sopivat sekä shortseihin että kevyisiin liinavaatteisiin tai pitkiin chinosiin.

Herrasmiehille, jotka haluavat enemmän tyylikästä kesäkuvaa, suosittelemme mokkaa Baduran miehetjotka toimivat hyvin pellavan, kevyiden pukujen ja raskaiden liinavaatteiden yrityksessä ja viittaavat luonnollisesti merimiehen tyyliin.

Kengät talvikuukausina

Kun se jää kylmäksi, sinun täytyy miettiä lämpimää ja mukavaa talven miesten kengät. Badura on virkistetty klassikoita miehille. Näitä ovat mm kengät, saappaat ja muodikkaat, hevosvoimalla varustetut tyylikkäät Jodhpur-saappaat, joissa on turvalliset ja yleismaailmalliset värit. Ne on helppo valita jokaiselle, jopa kaikkein tyylikkäälle miehelle.

salaisuus Baduran miesten kengät

Badura-merkin menestyksen salaisuus on yksinkertainen, vaikka useimmat puolalaiset tuottajat eivät käytä sitä. Se on taitava yhdistelmä nykyisistä globaaleista trendeistä käsityötaitoon ja huomiota kaikkiin yksityiskohtiin.

BADURA-kenkien keskimääräinen käyttömukavuus ja ainutlaatuinen tyyli määräävät asiakkaiden kiinnittymisen brändiin. Kutsumme sinut tutustumaan Badura-miesten kenkien tarjoukseen.