Mihin lenkkarit kannattaa laittaa, jotta ne näyttävät aina hyvältä?


Tennarit ovat genren klassikko. Nämä kengät ovat ilahduttaneet monipuolisuudellaan jo vuosia. Ne täydentävät täydellisesti erilaisia ​​tyylejä. Mietitkö, kuinka käyttää lenkkaria ja mitkä housut sopivat hyvin niiden kanssa? Tai ehkä et ole vakuuttunut, voitko käyttää näitä kenkiä hameiden ja mekkojen kanssa? Onneksi tiedämme vastaukset näihin (ja muihin) kysymyksiin. Aloitetaan!

Kuinka käyttää tennareita?

Monet ihmiset ihmettelevät, kuinka käyttää lenkkaria. On olemassa muutamia sääntöjä, joita sinun tulee noudattaa näyttääksesi aina hyvältä.

Valitse ensin vaatekaappiisi visuaalisesti parhaiten sopiva malli. Jos sitä hallitsevat hillityt vaatteet, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit jatkaa tätä suuntausta tai valita kengät, jotka erottuvat merkittävästi. Jos suurin osa vaatteistasi on värikkäitä ja omaperäisiä, valitse klassiset lenkkarit.

Toiseksi, huolehdi kengistäsi oikein. Vaikka asusi on kiehtova, et koskaan näytä siistiltä ja harmoniselta likaisissa, kuluneissa jalkineissa. 

Kolmanneksi, käytä tennareita sopiviin tilanteisiin. Tällä kaudella ne yhdistetään ehdottomasti muihin juhlaasuihin, mutta muista, että jotkin olosuhteet vaativat tyylikkäämpiä jalkineita, kuten matalia kenkiä tai pumppuja.

Ei vain urheiluun

Monet ihmiset yhdistävät lenkkarit kuntosalin jalkineisiin. Vaikka ne näyttävätkin todellisuudessa urheilujalkineilta, sinun ei tarvitse rajoittua tavalliseen verryttelypukuun. Voit käyttää niitä farkkujen, chinojen ja jopa mekkojen ja hameiden kanssa.

Voit menestyksekkäästi käyttää tennareita muodollisempiin tyyleihin. Varmista ensin, että ne ovat tahrattoman puhtaita, ja sovi sitten yhteen muuhun asuun. Voit valita valkoisen paidan ja kiiltävät leggingsit tai klassiset suoralahkeiset housut ja pukea päällesi suosikkitakkisi.

Tällaisissa vaatteissa voit mennä töihin, liikekokoukseen ja jopa juhliin puutarhassa.

Yksivärinen setti

Tennarit ovat yksinkertaisia ​​kenkiä, jotka täydentävät täydellisesti yksiväriseen tyyliin säilöttyjä sarjoja. Muotoiluvaihtoehdot ovat käytännössä rajattomat.

Yhdistä musta T-paita mustiin housuihin, joissa on muodikkaita hankausta, mustaan ​​neuletakkiin ja ... valkoisiin tennareihin. Tämä asu on täydellinen jokapäiväiseen kävelyyn, ostoksille tai tapaamaan ystäviä.

Näin pukeutuneena voit myös mennä töihin. Sinun tarvitsee vain pukea päähän muodikkaat paksukehykset lasit, sitoa hiuksesi klassiseen nutturaan, valita tyylikkäät korvakorut ja pieni kukkaro ketjussa.

Jos haluat piristää hieman yksiväristä tyyliä, valitse rohkeat, värikkäät tennarit. Kun käytät niitä housujen kanssa, älä unohda kääriä jalkoja niin, että kengät näkyvät selvästi.

Pidä hauskaa muodin parissa

Tennarit ovat muodilla leikkiä rakastavien tyylikkäiden naisten vaatekaapin peruselementti. Sinun tarvitsee vain yhdistää nämä urheilujalkineet tytön hameeseen tai mekkoon. Jos haluat hänen soittavan muotoilun ensimmäistä viulua, valitse yksinkertaiset lenkkarit, joissa kaikki tarvikkeet ovat minimissä. 

Valitse kukkainen, laskostettu hame tai mekkomalli, joka päättyy muutaman senttimetrin nilkan yläpuolelle. Ensin pukeudu tavalliseen V-kaula-aukoiseen T-paitaan, jonka sisään pujotat hieman huolimattomasti. Älä unohda vyötä vyötäröllä. Kylmempinä päivinä voit yhdistää tämän asun katanaan, nahkaiseen biker-takkiin tai pitkään trenssitakkiin. 

Jos olet huolissasi siitä, että näytät lyhyeltä tässä asussa, valitse alustalenkkarit. Toinen tapa optisesti pidentää jalkoja on valita sopiva kengän sävy. Vältä tummia, ylivoimaisia ​​malleja. Valitse sen sijaan valkoinen tai beige värimaailma.

Mitä sukkia käyttää lenkkarien kanssa?

Etkö ole varma, mitä sukkia käyttää tennareidesi kanssa? Se on helpompaa kuin uskotkaan! Periaatteessa voit käyttää tennareita klassisilla jaloilla tai jopa enemmän leikattuja sukkia.

Jos kuitenkin pidät alkuperäisistä ratkaisuista, valitse näkyvät sukat, jotka vastaavat kenkien väriä. Seikkailunhaluisille suosittelemme monivärisiä tai jopa neonsukkia, jotka kiinnittävät kenkiisi entistä enemmän huomiota. 

Varo kuitenkin, etteivät sukat ulotu pohkeen keskelle. Näin et vain näytä hieman karikatyyriltä, ​​vaan myös optisesti lyhennät vartaloasi.

Tapaa suosikkimme

Tennarien valikoima on todella suuri. Valmistajat kilpailevat alkuperäisistä ratkaisuista. Tämän ansiosta tämän tyylisiä jalkineita voidaan käyttää paitsi lämpiminä myös pakkaspäivinä.

Ne sopivat täydellisesti talvilenkille Tennarit trapper-pohjalla. Käytä niitä farkkujen kanssa ja lämpiminä, ylimitoitettu'ne neulepuserot. Miten eristetyt tennarit, joissa on eläinkuvio? Nämä kengät näyttävät aivan hulluilta!

Klassikoiden ystäville suosittelemme valkoisia tennareita. Jos kuitenkin haluat lisätä väriä yksiväriseen tyyliisi, tee se malli, jossa hohtava punainen aksenttijoka näyttää upealta intensiivisen punaisen huulipunan kanssa.

Koripallofanit arvostavat varmasti legendaarista yrityksen malli nahkaa. Kengän musta väri tekee kenkien puhtaana pitämisestä lastenleikkiä, mutta ne myös täydentävät helposti mitä tahansa tyyliä.

Kuinka hoitaa lenkkarit?

Muista, että mikään muotoilu ei luo WOW-efektiä, jos käytät sen kanssa likaisia ​​kenkiä. Toisin kuin näyttää, valkoisten tennarien hoito on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain vanhan hammasharjan, vettä ja ruokasoodaa.

Valmista seos suhteessa 1:1 ja hiero se harjalla kaikkeen likaan. Tee pieniä, pyöreitä liikkeitä, kunnes ruma värinmuutos katoaa.