Miksi kannattaa ottaa valkoiset sandaalit?


Valkoiset sandaalit kuuluvat jokaisen tyylikkään naisen vaatekaappiin. Ne sopivat kirjaimellisesti kaikkiin tilaisuuksiin ja korostavat rusketusta hämmästyttävällä tavalla. Anna jaloillesi mukavuutta ja tyylikästä ulkoasua valitsemalla valkoiset sandaalit. Neuvomme, millä niitä kannattaa käyttää ja miten niitä hoidetaan, jotta voit nauttia niiden virheettömästä ulkonäöstä pitkään.

Muutama syy miksi rakastamme valkoisia sandaaleja

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja olet todennäköisesti etsimässä uutta kenkäparia lähestyvään helteeseen. Tiedämme erittäin hyvin, kuinka tärkeää mukavuuden ja tyylin yhdistäminen on. Valkoiset sandaalit ovat yksinkertaisesti muoti-pakko vaatekaappiisi! 

Värinsä ansiosta ne ovat todella yleismaailmallisia. Ne sopivat käytännössä kaikkiin asuihin ja… joka tilanteeseen! Olitpa menossa rannalle, treffeille, kävelylle kaupungilla tai ehkä olet tuleva morsian – valkoiset sandaalit ovat vain täytyy olla!

Valkoinen yhdistetään eleganssiin ja hienostuneeseen tyyliin, ja samalla sitä voidaan käyttää löysempien tyylitelmien seurassa.

Tälle kesälle täydellisen parin valinnassa on lukemattomia vaihtoehtoja. Liikkeestämme näitä kenkiä on saatavilla sekä tasapohjaisilla että korkokenkillä. Jälkimmäinen toimii varmasti, jos haluat visuaalisesti hoikistaa jalkojasi. Ne pidentävät niitä harmonisesti ja korostavat kesärusketustasi.

Valitse mieltymystesi mukaan neliö tai pyöristetty muoto. Kiinnitä huomiota koriste-elementtien läsnäoloon. Valkoiset sandaalit voivat ilahduttaa silmää runsailla koristeilla, sekä hurmaa klassisella yksinkertaisuudella.

Mihin laittaa valkoiset sandaalit?

Valkoiset sandaalit sopivat täydellisesti lähes kaikkien tyylitelmien kanssa. Ne näyttävät loistavilta mustavalkoisen yksivärisenä yhdistelmänä ja näyttävät myös jumalallisilta useiden eri värien seurassa. Tänä vuonna on erittäin muodikasta yhdistää valkoista eri beigen tai harmaan sävyihin. Herkät pastellit, aivan kuten kirkkaammat värit, näyttävät upeilta valkoisten sandaalien kanssa.

Sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopimattomasta pedikyyriväristä. Valkoiset sandaalit näyttävät upeilta minkä tahansa kynsilakkasävyn kanssa. Muista kuitenkin, että pedikyyrien värin tulee vastata jotakin tyylisi elementeistä. Turvallisin ratkaisu on varmasti klassinen ranskalainen, valkoinen tai musta.

Korkokengillä varustettu malli on täydellinen paitsi tulevalle morsiamelle. Se täydentää täydellisesti mitä tahansa iltaasua, valitsitpa sitten pitkän, maanpinnan mittaisen mekon tai tyylikkään naisten puvun. Voit käyttää niitä myös toimistossa. Ne sopivat sekä hameeseen että housuihin. 

Jos haluat kuvan olevan harmoninen, kannattaa noudattaa muutamia vinkkejä. Ensinnäkin, vältä koristeellisten sandaalien yhdistämistä hienojen mekkojen kanssa. Korvaa ne hillitymmillä, yksinkertaisemmilla tyyleillä. Jos kuitenkin päätät sandaalit koristeilla, valitse minimalistinen vaatekaappi. Älä pelkää tulla hulluksi väreihin! Valkoinen sopii melkein kaiken kanssa. On hyvä idea valita vähintään yksi vaate, joka vastaa kenkiesi sävyä. Valkoiset T-paidat tai paidat toimivat hyvin. 

Käsilaukun osalta turvallinen ratkaisu on yhdistää sama sävy kuin kengiin. Jos pidät hienoista yhdistelmistä, yritä saada kukkarosi harmoniseksi muun tyylin kanssa.

Valkoiset sandaalit kaikkiin tilanteisiin

Jos olet menossa rannalle, yhdistä valkoisiin sandaaliin beigeihin pellavashortseihin ja löysään valkoiseen puseroon. Laita suosikkiuimapukusi alle ja olet valmis! Ne sopivat täydellisesti kaupunkiin yhdessä farkkujen ja tyylikkään T-paidan kanssa. Älä unohda tyylikkäitä aurinkolaseja! Jos haluat olla trendikäs tänä vuonna kokonaisvaltainen ilmeyhdistä tämä look vaaleamman sävyn katanaan. Voit käyttää myös löysää kaksirivistä takkia.

Suunnitteletko treffejä? Valitse valkoiset korkeakorkoiset sandaalit ja yhdistä ne minihameen ja tyttömäisen kuviollisen puseron kanssa. Tällä tavalla kiinnität huomiota muodokkaisiin jalkoihin ja korostat rusketusta tehokkaasti.

Valkoisia sandaaleja voi käyttää myös tyylikkäämpinä versioina. Korkokengät sopivat mainiosti cocktailmekkojen kanssa – ministä maxiin. Kengän valkoinen väri sopii täydellisesti toimistoon. Se näyttää ammattimaiselta ja sopii harmonisesti toimistotilaan pukukoodi.

Kuinka hoitaa valkoisia sandaaleja?

Valitettavasti valkoiset kengät likaantuvat nopeasti. Onneksi valkoisten sandaalien hoitaminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa näyttää. Käytä kyllästysainetta ennen kuin laitat ne päälle ensimmäistä kertaa. Näin saat kengistäsi kestävämpiä saastumista vastaan.

Jos kamppailet tahrojen kanssa, voit pyyhkiä ne valkaisuaine- ja vesiliuoksella (1:5), etikalla tai miedolla vauvashampoolla.

Onko kantapäässä naarmu, jota ei voi poistaa? Mitään ei ole menetetty! Tiedämme mitä tehdä, jotta sinun ei tarvitse sanoa hyvästit suosikkikenkillesi. Maalaa naarmu valkoisella kynsilakkalla, odota sen kuivumista ja nauti jälleen virheettömästä ilmeestä!

Kuten näet, valkoiset sandaalit ovat paras valinta kesään! Ne sopivat kirjaimellisesti kaiken kanssa ja niitä voidaan käyttää onnistuneesti joka päivä ja iltareissuilla. Niitä on helppo huoltaa ja ne heijastavat täydellisesti valoa, jolloin jalat näyttävät ilmiömäisiltä.