Mitä kenkiä käyttää farkkujen ja takkien kanssa?


Farkut ja takki ovat luotettava yhdistelmä, joka sopii täydellisesti vähemmän muodollisiin tilaisuuksiin. Sekä naiset että miehet haluavat käyttää niitä toimistossa, kävelyllä tai treffeillä. Neuvomme mitkä jalkineet sopivat tähän sarjaan olosuhteista riippumatta.

Luotettava yhteys hänelle ja hänelle

Farkut ovat loistava valinta kaikkiin epävirallisiin tilaisuuksiin. Ne ovat mukavia ja saatavilla eri tyyleissä ja väreissä. Rento ilme, trendikäs leikkaus ja joustava kangas tekevät näistä housuista täydellisen yhteensopivan käytännössä kaikkeen, jopa hienostuneempiin vaatteisiin, kuten takkiin.

Farkut ja takki ovat yksinkertaisesti luotettava yhdistelmä, jonka sekä naiset että miehet valitsevat innokkaasti. Tällainen muotoilu on niin universaali, että se sopii treffeille, kävelylle ja jopa toimistoon. Tilaisuudesta riippuen voit vaihtaa omaasi Katso ja valloittaa jatkuvasti täydellisellä ulkonäöllään.

Hänelle rennot farkut ja takki

Valitse muodikkaat distressed-farkut ja yhdistä ne suosikkivärisi pidemmän takin kanssa. Yhdistä tähän settiin lyhyt toppi pitsireunuksella tai löysä T-paita, jossa on hauska printti, jonka sujautat huolimattomasti housuihin. Jos ulkona on lämmin, valitse tyylikkäät sandaalit tai espadrillit. Täydennä tätä asua kuumina päivinä rennon nilkan ympärille kiinnitetyllä, esimerkiksi meripihkasta tehdyllä rannekorulla, joka auttaa sinua muistamaan suosikki kesämuistosi. 

Mukavat lenkkarit tai lenkkarit ovat myös erinomainen valinta kävelylle ympäri kaupunkia. Valitse kylminä päivinä mokkanahkasaappaat tai raskaat nahkasaappaat, jotka antavat tyylillesi ainutlaatuisen luonteen. Talvella pue jalkaan polvisaappaat.

Voit myös helposti käyttää farkkuja ja takkia töissä. Sinun tarvitsee vain vaihtaa T-paita paitaan tai kangaspuseroon, eikä housuissa ole hankausta. Korkokengät tai mukavat loaferit sopivat täydellisesti toimistoon. Jos haluat visuaalisesti pidentää jalkojasi, valitse beigen sävyiset kengät ja taita housujen lahkeensuu useita kertoja paljastaaksesi ohuen nilkan.

Hänelle rennot farkut ja takki

Oletko menossa kävelylle ympäri kaupunkia tai satunnaiseen tapaamiseen? Pue päällesi mustat farkut, suosikki T-paitasi ja löysä takki urheilullisessa tyylissä vaimennetuissa väreissä. Täydennä rento asuasi vapaa-ajan kengillä, kuten tennareilla tai tennareilla. Tunnet varmasti olosi mukavaksi, ja hienostunut ilme houkuttelee monia katseita.

Vältä sandaaleja lämpimällä säällä. Miesten nahkaiset loaferit, joita voit käyttää menestyksekkäästi jopa paljain jaloin, ovat parempi ratkaisu. Luonnonmateriaali ei vain tee olosi mukavaksi, vaan myös estää epämiellyttäviä hajuja. Tällaista tyyliä täydentää täydellisesti takki, jossa on tyylikkäät kyynärpäät. Kun lämpö saavuttaa huippunsa, valitse lyhyet farkkushortsit ja poolopaita, jonka päälle voit pukea puuvillaisen urheilutakin. Tässä yhdistelmässä lenkkarit tai lenkkarit näyttävät virheettömältä. 

Voit käyttää matalia kenkiä tai loafereja toimistoon tai epävirallisiin liiketapaamisiin. Muista täydentää tällaista tyyliä paidalla tai poolopaidalla. Näin saat raikkaan ilmeen, mutta näytät silti ammattimaiselta.

Kylminä päivinä villatakki sopii täydellisesti farkkuihin. Jos on todella kylmä, voit käyttää V-kaula-aukkoista puseroa tai pysyä tyylikkään, siististi puristetun paidan kanssa housuissasi. Neutraalit mokkanahkaiset nilkkurit ovat ihastuttavia tähän asuun.

Farkut ja takki isompiin tapahtumiin

Mietitkö, mitkä kengät valita farkkujen ja takkien kanssa muodollisempiin tilaisuuksiin? Korkokengät tai kiiltävät oxford-kengät sopivat täydellisesti naisille. Miehet puolestaan ​​esittelevät itsensä moitteettomasti hyvin kiillotetuissa kengissä. Näin saat sukupuolesta riippumatta hienostuneen ulkoasun, joka sopii täydellisesti suurempiin tulosteisiin.

Muista välttää huuhtoutuneita farkkuja, joissa on naarmuja tai alentaa haaraa suurempia tapahtumia varten. Värit ovat yhtä tärkeitä. Valitse loistavien värien sijaan hillityt värit. Mustat, harmaat tai tummansiniset farkut näyttävät erityisen hyvältä.

Yksivärinen Katso on aina mukana. Mustat farkut, joissa on musta paita ja musta takki, joka luo virheettömän ilmeen. Naiset voivat rikastuttaa sitä punaisilla korkokengillä ja punaisella huulipunalla, ja herrat ruskeilla brogeilla ja siihen sopivalla nahkavyöllä.

Mitä muuta kannattaa etsiä valittaessa kenkiä farkkuihin ja takkeihin?

Kun valitset kenkiä farkkuihin ja takkeihin, kiinnitä huomiota kenkien viimeistelyyn. Pyöreät varpaat näyttävät hyviltä arkipäiväisissä, epävirallisissa tyylityksissä ja terävämmissä - ne osoittautuvat hyödyllisiksi isommilla retkillä. Materiaali, josta kengät on valmistettu, on yhtä tärkeä.

Naiset yllään tiukat housut pillifarkut heidän tulisi valita kengät, jotka pidentää optisesti jalkoja. Tähän tarkoitukseen nude-sävyiset mallit ovat täydellisiä. Kellojen kohdalla puolestaan ​​kannattaa käyttää teräväkärkisiä kenkiä usean sentin korkeudella, esim. kantapää, tolppa- tai kiilakorko.

Miehille putket näyttävät hyvältä tennarien tai saappaiden kanssa. Weltillä viimeistellyt farkut näyttävät hyvältä urheilujalkineiden, kuten tennarien tai tennarien kanssa. Jos kuitenkin pidät suorista jaloista, kengät tai saappaat ovat varmasti oikea valinta.