Mitä kenkiä käyttää paidan kanssa? Hälvennämme epäilyksiä!


Paita on universaali vaatekappale, jolla on kunniapaikka jokaisen naisen ja miehen vaatekaapissa. Suuren monipuolisuutensa ansiosta sitä voidaan käyttää paitsi tyylikkäässä muotoilussa, myös joka päivä. Katso itse, onko paidan ja tyylikkäiden kenkien yhdistelmä ainoa oikea valinta vai onko urheilujalkineiden valinta yhtä hyvä ratkaisu.

Paita ei vain juhlapyhinä

Muoti tulee ja menee, kun taas paidat pysyvät. Ne ovat aina hallinneet ylivoimaisesti punaisilla matoilla ja niillä on kunniallinen paikka monien ihmisten vaatekaapissa. Heitä ihailevat sekä naiset että miehet.

Ei ihme! Paidat ovat niin universaaleja, että voit käyttää niitä paitsi juhlapyhinä. Ne ovat erottamaton osa muotoilua suurempiin tilaisuuksiin, ne sopivat täydellisesti toimistoon ja myös vähemmän muodollisiin tilaisuuksiin. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi ystävien kanssa ulkona, treffeillä, kaupungissa kävellessä ja jopa rantaasussa. Paita on juuri sellainen täytyy olla jokaisen ihmisen vaatekaappiin sukupuolesta riippumatta.

Monet ihmiset tuntevat olonsa hieman hämmentyneeksi paidan monipuolisuudesta ja miettivät, millaisia ​​kenkiä käyttää näyttääkseen houkuttelevalta ja tyylikkäältä. Jos etsit valmiita ratkaisuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Poistamme epäilykset siitä, mitä kenkiä käyttää paidan kanssa.

Mitä kenkiä käyttää paidan kanssa?

Paita on niin monipuolinen, että se sopii täydellisesti sekä tennarien että tyylikkäiden kenkien kanssa. Paidan kenkien valinta riippuu kuitenkin olosuhteista. 

Kun asu on tarkoitettu muodolliseksi, on tiettyjä sääntöjä, joita ei pidä rikkoa. Sitten naiset päättävät yleensä klassisista korkokengistä, pumpuista tai balleriinoista ja miehet nahka- tai mokkakengistä.

Jos toisaalta olet menossa rentoon tapahtumaan, esimerkiksi tapaamiseen ystävien kanssa, voit leikkiä muodilla ja ottaa mukavia suosikkiurheilukengät pois vaatekaapista. Kävelemään voit rennosti pukea paidan hauskalla printillä varustetun T-paidan päälle yhdistämällä sen vaatimattomien farkkujen ja mukavien tennarien kanssa. Muista kuitenkin, että tämä ratkaisu ei sovellu toimistoon tai koulun valmistumiseen.

Paidan kengät hänelle

Paita on välttämätön osa jokaista liikenainen. Paita yhdistettynä pukuun, naisten housuihin tai kynähameeseen polven yläpuolella näyttää erittäin ammattimaiselta. Tämän asun täydentämiseksi kannattaa kurkottaa korkea- tai korkokenkiä. Vaihtoehtoinen vaihtoehto on yhtä tyylikäs, mutta vähemmän sitova loafer tai ballerina.

Kauniille sukupuolille tarkoitetun version paidan ei kuitenkaan tarvitse rajoittua vain muodollisiin tilaisuuksiin. Oversize-paita on viimeisin muotilause. Bosco näyttää hyvältä yhdessä nahkahousujen, suoralahkeisten farkkujen tai tiukkojen leggingsien kanssa.

Kenkien valinta tällaiseen tyyliin on hyvin yksinkertaista. Koska olet päättänyt keskittyä mukavuuteen, pysy mielessä ja valitse mukavat, lyhyet tennarit tai neutraalinväriset tennarit. Jos haluat näyttää hieman tyylikkäämmältä, valitse sandaalit pylvääseen. Älä unohda väristetty kukkaro ja suosikki koruja.

Kylmäpäivinä paita sopii hyvin polvisaappaiden ja lyhyen hameen kanssa. Täydellinen ratkaisu on myös yhdistelmä valkoinen paita vaaleiden farkkujen ja ruskeiden mokkanahkaisten nilkkurien kanssa. Tämä boho-tyylinen asu täydentää täydellisesti maanläheistä hattua.

Paidan kengät hänelle

Oletko menossa juhliin puutarhaan? Urheilukengät ovat loistava valinta vapaamuotoiseen kangaspukuun. Valitse vaaleanharmaat 7/8 kapenevat untuvahousut, valkoinen paita ja kapea takki, jossa on yksi nappikiinnitys. Voit täydentää tätä lookia valkoisilla tennareilla. Älä unohda tyylikkäitä aurinkolaseja, jotka antavat sinulle välinpitämättömyyden.

Tennarit sopivat täydellisesti rennon treffeille tai tapaamiseen ystävien kanssa. Jos pidät kivikkoisesta lookista, valitse tummia ahdistuneita farkkuja ja ruudullista paitaa. Voit laittaa sen T-paidan päälle, jossa on alkuperäinen painatus. Lisäksi looku Nahkainen biker-takki ja lippalakki sopivat täydellisesti. 

Appivanhemmat kutsuivat sinut puutarhaan grillaamaan? Paita saa sinut näyttämään täydelliseltä ja osoittaa kunnioitusta. Kuumana päivänä valitse liinavaatteet, joissa et hikoile. Yhdistä se kangasshortseihin, jotka päättyvät juuri polven korkeuden yläpuolelle. Tämä asu on yhteensopiva sekä urheilukenkien että mokkanahkaisten loaferien kanssa, joiden väri vastaa vyötä. Muista kuitenkin piilottaa sukat. Tämän tyyppisille jalkineille suunnitellut matalat jalat toimivat hyvin.

Muodollisiin tilaisuuksiin valinta on erittäin helppoa. Paita kakun päälle puvun vieressä vaatii sopivan kehyksen klassisten kenkien muodossa. Jos haluat näyttää erittäin tyylikkäältä, mustat jalkineet ovat napakymppi. Ruskeat, kirsikka- tai grafiittikengät näyttävät hyvältä.

Kuten näette, mahdollisuuksien määrä on käytännössä loputon. Valitse se, joka parhaiten kuvastaa luonnettasi ja sopii olosuhteisiin.