Mitä kenkiä pitää käyttää treffeillä?


Oletko menossa treffeille? Jos haluat tehdä hyvän vaikutuksen tulevaisuuteen tai nykyiseen läheiseen, kiinnitä erityistä huomiota asuusi. Hyvin valittu tyyli takaa sinulle vapauden ja itseluottamuksen. Neuvomme, mitkä kengät sopivat treffeille.

Ikuinen ongelma. Tiedämme kuinka ratkaista se!

Vaikka deittailumenetelmät ovat vuosien varrella muuttuneet merkittävästi ja suosittujen sovellusten ansiosta puolisosi löytäminen on tullut paljon helpommaksi, pukeutumisongelma on valitettavasti säilynyt. Onneksi tiedämme kuinka korjata se!

Kun menet treffeille, haluat ehdottomasti tehdä parhaan vaikutelman. Luonteen ja hyvien tapojen lisäksi myös ulkonäkösi on tärkeä. Vaikka kirjaa ei pidä arvioida sen kannen perusteella, monet ihmiset käyttävät tätä näkökohtaa tutustuessaan toiseen henkilöön. Ota selvää, mitkä kengät valitset, jotta tunnet olosi luottavaiseksi - suunnitelmistasi riippumatta.

Muutama vinkki, joita kannattaa noudattaa treffikenkiä valittaessa

Olemme koonneet yhteen hyviä vinkkejä, joiden avulla voit valita treffikengät. Niitä seuraamalla näytät ja olosi on varmasti hyvä.

Ilmaise ensin persoonallisuutesi. Kengät ovat loistava apuväline tässä. Kuunteletko rockia ja pidätkö synkästä tunnelmasta? Jos et ole menossa teatteriin, voit käyttää saappaita tai saappaita korkokenkien tai kenkien sijaan.

Toiseksi, älä käytä epämukavia kenkiä. Vältä myös kenkiä, joiden istuvuudesta et ole varma. Et todellakaan halua, että hiertyneet kantapäät ja tuskalliset rakkulat pilaavat suunnitelmasi!

Kolmanneksi, jos olet uusi korkokenkien käyttäjä, on parempi valita kiilat ylimääräisellä alustalla tai litteillä kengillä. Vaikka jalat taivaaseen voivat houkutella jumalallisella ulkonäöllä, epävakaa kävely voi aiheuttaa hämmennystä mahdolliselle tulevalle kumppanille.

Tyylikkäät treffikengät hänelle ja hänelle

Suunnitteletko matkaa eksklusiiviseen ravintolaan, teatteriin tai kahvilaan? Tällaisiin tilaisuuksiin kannattaa näyttää tyylikkäältä. Olemme laatineet tyyliehdotuksia hänelle ja hänelle.

Korkokengät toimivat hyvin mekon tai hameen kanssa. Niiden ei tarvitse olla taivaan korkeita korkokenkiä, jos et ole varma niin korkeissa saappaissa. Lisävakautta tuovat kantapäät, joissa on kiinnitys nilkan ympärillä. Jos haluat tuntea olosi entistä mukavammaksi, valitse pylväs- tai korkokengät. Kun valitset treffeille tyylikkäitä kenkiä, sinun ei tarvitse rajoittua vain korkeisiin kenkiin. Balerinat viehättävillä koristeilla ovat täydellisiä. 

Kärki: Lihanväriset kengät pidentävät optisesti jalkojasi ja sirottavat vartaloasi.

Miehille tarjoamme matalat kengät. Miesten juhlakengät ovat yleensä saatavilla neutraaleissa, hillityissä väreissä, joita voit helposti yhdistää muuhun vaatekaappiisi. Tällaiset jalkineet näyttävät hyvältä yhdessä huolellisesti silitetyn paidan ja tyylikkäiden housujen kanssa.

Mukavat treffikengät hänelle ja hänelle

Päivämäärän ei tarvitse tapahtua eksklusiivisessa paikassa. Pitkä kävelymatka on loistava tapa tutustua toisiinsa. Niitä valittaessa kannattaa hankkia mukavimmat kengät, joissa mikään etäisyys ei ole sinulle kauhea.

Entä urheilullinen eleganssi? Tennarit näyttävät hyvältä chinojen ja paidan kanssa. Jos haluat näyttää ja tuntea olosi entistä rennommaksi, valitse farkut ja T-paita, jossa on suosikkijoukkueesi logo. Nämä kengät sopivat hyvin myös romanttisten, kukkaisten mekkojen tai ilmavien hameiden kanssa. Voit käyttää niitä myös leggingsien tai shortsien kanssa. Muodissa kaikki kiinnitykset ovat sallittuja!

Jos kuitenkin haluat näyttää täysin tyylikkäältä mukavuudesta tinkimättä, valitse tasakorkoiset kengät. Naisille tarjoamme mukavat ballerinat tai saappaat ja miehille loaferit.

Taatelikengät lämpimiin ja kylmiin päiviin

Erityisen kuumina päivinä voit laittaa sandaalit jalkaan. Sukupuolestasi riippumatta muista huolehtia jaloistasi etukäteen. Päästä eroon epidermiksen kovettumista, kosteuta kantapäät hyvin ja leikkaa kynnet huolellisesti. Jos et pysty itse huolehtimaan niistä, kannattaa sukkien sijaan hakea jalkaterapeutin apua. Et todellakaan halua pelotella potentiaalista toistasi!

Jos et halua paljastaa jalkojasi, mene espadrilleihin. Tämä kenkämalli sopii täydellisesti sekä naisille että miehille. Hengittävän materiaalin, nahkapohjallisen ja mukavan pohjallisen ansiosta kuuminkaan lämpö ei pelota sinua!

Pakkaspäivinä suosittelemme saappaita. Lyhyille hameille ja mekoille voit valita menestyksekkäästi polven yläpuolella olevan mallin. Mukava, paksu kantapää antaa sinulle vakautta myös liukkaalla pinnalla. Herrat voivat kuitenkin valita tyylikkäät Chelsea-saappaat. Nämä kengät ovat intohimo käytännössä kaikkeen ja osoittavat, että tunnet muotia!

Kengät ovat… heijastus luonnetta

Kengät ovat monelle huomaamaton vaatekappale. Kansasin tutkijat ovat kuitenkin osoittaneet, että ne voivat heijastaa toisen henkilön luonnetta, vaikka emme tunne häntä ollenkaan. Tämä on erityisen arvokasta tietoa, kun olet menossa ensimmäisille treffeille. 

Kengän ulkonäkö ja kunto kertovat paljon mahdollisen läheisesi luonteesta. Tyylikkäät kengät räikeissä väreissä ovat ekstroverttien ominaisuus. Introvertit kokeilevat melko hillittyjä sävyjä ja klassisia malleja. Vanhat, hyvin säilyneet kengät kertovat kuitenkin, että niiden omistaja tai omistaja on tunnollinen ja tunteellinen ihminen. 

Kuten näet, kengät ovat erittäin tärkeä osa muotoilua, varsinkin jos olet menossa treffeille. Vinkkiemme avulla heidän valintansa ei varmasti ole ongelmallinen.