Miten ja millä puhdistaa kengän valkoinen pohja?


Jäännökset mutaa, vihreää ruohoa ja jopa auringonvaloa saavat kengän pohjat menettämään alkuperäisen, lumivalkoisen värin. Selvitä, kuinka hoitaa valkoiset pohjat, jotta vältät ennenaikaisen kulumisen. Alla on hyviä vinkkejä valkoisen pohjan puhdistamiseen.

Valkoiset kengät näyttävät erittäin tehokkailta ja täydentävät täydellisesti kaikkia tyylityksiä. Tyylikkäästä ja tyylikkäästä ulkonäöstä huolimatta niillä on yksi haitta, joka usein estää meitä ostoksilta. Ongelmana on tietysti ruma lika, joka näkyy erityisesti valkoisissa kengissä, ja elementti, joka likaantuu nopeasti, ovat valkoisia pohjia. Opi luotettavista tavoista pitää kenkien valkoinen pohja puhtaana!

Valkoinen pohja - asianmukainen hoito ja ennaltaehkäisy

Tärkein sääntö valkoisten kenkien omistuksessa on säännöllinen ja perusteellinen hoito sekä asianmukainen kyllästäminen. Tärkein syy on se, että vanhat tahrat ja laiminlyöty lika on paljon vaikeampaa poistaa, joten työmme vaikutukset näkyvät paljon vähemmän. Vaaleiden kenkien tapauksessa ennaltaehkäisy on avain.

Ennen kuin asetat kengät jalkaan ensimmäistä kertaa, käytä asianmukaista kyllästystä, joka luo näkymättömän pinnoitteen, joka estää lian kertymisen ja tunkeutumisen materiaaliin.

Yritä myös poistaa säännöllisesti mutaa, ruohoa ja muuta likaa, joka kerääntyy kengillesi ulkona ollessasi. Kun palaat kotiin, pyyhi valkoiset pohjat kostealla liinalla tai pehmeällä harjalla. Tällä toiminnolla pidät suosikkikengät täydellisenä pitkään!

Muista, että kenkien varastointi sesongin ulkopuolella on myös erittäin tärkeää, ja sen on tapahduttava tätä tarkoitusta varten sopivissa olosuhteissa. Ennen kenkien säilyttämistä vaatekaapissa puhdista ne perusteellisesti ja kyllästä ne, minkä ansiosta lika ei pääse tunkeutumaan materiaaliin ja kengät valmistellaan asianmukaisesti uuteen kauteen. Pahvilaatikko on täydellinen jalkineiden säilyttämiseen, mikä suojaa lisäksi kenkiä pölyltä.

Ammattimaiset valmisteet valkoisen pohjan puhdistamiseen

Jos kenkien säännöllisestä ja perusteellisesta hoidosta huolimatta valkoiset pohjat ovat saaneet ruman, tumman tai keltaisen sävyn, kannattaa etsiä ammattimaisia ​​tuotteita, joita löydät kaupasta.

Se on turvallisin ja helpoin tapa päästä eroon liasta, joka on jo tunkeutunut vaikeasti saavutettaviin paikkoihin. Kenkäkaupoista löydät helposti erilaisia ​​nesteitä, tahnoja, voiteita ja valkaisuaineita, jotka huolellisesti valittujen ainesosien ansiosta auttavat sinua poistamaan lian valkoisesta pohjasta. Lisäksi ne ovat lempeitä materiaalille, josta se on valmistettu.

Käyttämällä valmisteita valmistajan suositusten mukaisesti sinun ei tarvitse pelätä kenkien vahingossa tapahtuvaa vaurioitumista. Ammattimainen valmiste poistaa epämiellyttävät värimuutokset pohjasta vahingoittamatta sen rakennetta, minkä ansiosta kengät näyttävät hyvältä paljon pidempään.

Valkoisen pohjan puhdistaminen - kotihoitoja

Etkö halua käyttää ylimääräistä rahaa kaupoista saataviin valkaisuvalmisteisiin? Meillä on sinulle vinkkejä siitä, kuinka puhdistaa valkoiset pohjat turvallisesti kotona käytettävillä korjaustoimenpiteillä.

  • Saippuaveden liuos

    Tämä on ehdottomasti helpoin, mutta myös turvallinen tapa poistaa lika kengistäsi. Pyyhi valkoiset pohjat vain perusteellisesti puuvillaliinalla, joka on kastettu saippuaveteen. Kuivaa kengät ja anna niiden kuivua kokonaan.

  • Hammastahna

    Levitä pieni määrä mietoa hammastahnaa kostealle kankaalle ja pyyhi sitten kengän pohja pyöreillä ja melko voimakkailla liikkeillä (varo, ettei hammastahna pääse pohjan yläpuolella olevaan materiaaliin). Päästä eroon tahnajäämistä pyyhkimällä se vain vedellä.

  • Terveys- ja turvallisuuspasta

    Hankaa pohja hiukan hammastahnalla ja hienolla harjaksella hammasharjalla. Näin voit palauttaa turvallisesti kumielementtien valkoisuuden.

Valkoisen pohjan puhdistaminen vaatii säännöllisyyttä ja kärsivällisyyttä, mutta pienellä sinnikkyydellä voit nauttia kenkiesi koskemattomasta valkoisuudesta pitkään. Sekä ammattivalmisteet, joita löytyy kenkäkaupoista, että korvaamattomat kotihoidot auttavat tässä. Minkä menetelmän valitset?