Miten käsitellä epämiellyttäviä jalkineita?


Joskus kenkien ostaminen ei ole täysin tyydyttävää. Vaikka kengät täyttävät esteettiset tarpeemme, ne voivat osoittautua epämukaviksi käytettäessä. Mietitkö, miten käsitellä epämiellyttäviä jalkineita? Tutustu sitten oppaaseemme, jossa esittelemme viisi käytännön vinkkiä!

Vinkkejä - kuinka laittaa uudet kengät jalkaan ...

  1. Ota kengät pois

Uudet korkokengät ystävän häihin? Tai ehkä kenkiä vuorilla? Jos olet ostanut kenkiä erityistapahtumaan, muista myydä ne ennen tapahtumaa. Älä kirjoita niitä heti pois. Suosittelemme, että laitat ne talon ympärille tai kävelylle muutaman kerran. Tämän ansiosta voit säätää ne jalkasi muodon mukaan, rikkoa ne ja vähentää riskiä, ​​että ne hierovat sinua seuraavalla kerralla. Voit aina valita suunnitelman B ja käyttää tiukkaa mallia paksujen sukkien päällä tai pyytää henkilöä, jolla on hieman suurempi jalka, käyttämään niitä. Sitten kenkä hajoaa ja on mukavampi.

  1. Käytä kenkäpohjallisia

Tämä on yksi suosituimmista ratkaisuista. Jos jalkineiden malli ei sovi jalkoihisi hyvin, on liian löysä tai väärän muotoinen - käytä sopivia pohjallisia kengille. Valitse ne, jotka sopivat täydellisesti jalkineisiin - ne eivät saa taipua, aaltoilla tai erottua. Materiaali on myös tärkeää. Lämpiminä päivinä suosittelemme karitsanahkaisia ​​malleja tai geelilevyjä, kun taas syksyllä ja talvella paksummat vaihtoehdot ovat parempia - esim. Huopasta, villasta tai alumiinisienestä. Täydellisesti asennettu pohjallinen on avain menestykseen, kun haluat saada mukavuutta jaloillesi.

  1. Myös puolipohjalliset ja korkokengät voivat olla ratkaisu

Jokaisella on omat mieltymyksensä jalkineiden suhteen ja muut mallit takaavat mukavuuden. Jos pohjalliset eivät takaa mukavuutta, saatat tarvita ratkaisun, joka tukee keskijalkaa tai kantapääsi oikein. Tätä varten suosittelemme tarkistamaan puolipohjalliset ja kantapäät. Nämä ovat erityisen suosittuja naisten keskuudessa, jotka rakastavat korkokenkiä. Valitettavasti tämä jalan asemointi aiheuttaa usein kipua metatarsuksessa, mikä johtuu asianmukaisen tuen puutteesta. Kannattaa myös tavoittaa puolipohjalliset, erityisesti ohuilla pohjilla varustetut kengät, jotka pehmustavat jalkaa hyvin kävellessä. Ja miten käsitellä epämukavia jalkineita, kun terävät reunat satuttavat sinua? Kun kengät on valmistettu esimerkiksi kovasta nahasta, ne voivat puristaa Achilles -jänteen ja aiheuttaa epämukavuutta, joten kantapäät ovat hyödyllisiä. Nämä nostavat osan jalasta siten, että jalkineen reuna on vähemmän herkässä paikassa.

  1. Kenkien rikkominen suutarilla

Tämä menetelmä on erittäin suosittu, kun ostat hieman liian pieniä kenkiä tai kun sisäpohjan pituus on epätasapainossa molemmissa jaloissa. Sitten riittää, että suutari käskee rikkoa kengät, jotta hän voi säätää ne halutun kokoisiksi - jopa noin puoleen. Edellytyksenä on kuitenkin, että niiden on oltava nahkakenkiä. Sitten on mahdollista asettaa ne ns viimeinen kun he eroavat. Muut materiaalit eivät ehkä ole alttiita tällaisille käsittelyille ja voivat jopa vahingoittua. Hankkeen kustannukset ovat pienet - muutamasta kymmeneen zlottiin, ja vaikutus voi tyydyttää sinut.

  1. Venytyssuihke kengille

Toinen tapa käsitellä epämukavia kenkiä on erikoissuihke. Kemiallisen seoksen tulee tunkeutua kangasrakenteisiin, laajentaa niitä ja tehdä kengästä mukava käyttää. Ruiskutuspaineet koostuvat alkoholista, vedestä, erityisestä pehmittimestä ja hoitoaineesta. Tässä huomautamme kuitenkin jälleen, että tämä menetelmä toimii luonnollisella nahalla. Suihkut sopivat kaikentyyppiselle karkealle ja sileälle nahalle, mutta niitä ei saa käyttää kiiltonahalla. Käyttötapa on yksinkertainen - suihkutat kengät, laitat ne jaloillesi ja käytät vähintään 30 minuuttia. Valmisteen kanssa kostutetut materiaalit venytetään ja sopivat jalkineisiin juuri jalkaan.

Toivomme, että vinkkimme osoittautuvat hyödyllisiksi ja nyt voit käsitellä helposti epämukavien kenkien ongelman. Muista mitata tavallisesti käyttämäsi sukat ja ota koko taulukon mukaan. Jos kuitenkin resursseissasi on jo epämukavia kenkiä - noudata neuvojamme, ja ehkä tilanne voidaan korjata. Onnea!