Miten näyttää naisellinen karbonaatissa?


Sotilaallisiin malleihin mallinnettu raskas, massiivinen jalkine, joka liittyy lähinnä subkultuureihin, keskittyy tiettyihin musiikkityyleihin - rockiin, punkiin ja metalliin. Näin voit kuvata saveasi pähkinänkuoressa. Kengät, joilla on tyypillinen sitova, korkea nahkainen päällinen ja kiinteät pohjat, rakastavat tuhansia nuoria ja aikuisia - naisia ​​ja miehiä ympäri maailmaa. Suosittelemme, miten luodaan stylaatioita lasilla tärkeimmässä roolissa, että heidän omistajansa näyttävät ja tuntevat naisen.

Karbonaattien lyhyt historia

Ajatus kengistä, joka pitää jalka kovana, tuli Dr. Klaus Märtensin loukkaantumisesta. Vuonna 1945 kehitetty hanke sai nopeasti suosiota työntekijöiden ja yhtenäisten palvelujen keskuudessa. Miten lasia, joka tunnetaan myös nimellä martens, on tullut katumuotin korvaamaton osa? Massiiviset saappaat valittivat 90-luvun alikulttuurien edustajia - nahat, punit ja metallit. Ne voitaisiin laittaa konserttiin ilman vaaraa, että joku rikkoo jalka pogon aikana. Kiinteä pohja, jossa oli ruuveja, oli hyödyllinen taistelujen aikana, ja korkea ylempi yläosa oli täysin suojattu sateelta ja kylmältä. Karbonaattipalkkien lakkauttaminen vain kapinallisten nuorten kanssa kesti lähes 20 vuotta ja löysi kodikkaan paikan naisten vaatekaapissa.

Glany - muodikas ja mukava

Fanin ystävät ovat yhteensopivia - se on fantastinen, erittäin kestävä ja mukava kengät. Usko on, että ne sopivat parhaiten kapinallisen pojan kuvaan t-paidassa, housuissa ja nahkatakissa. Muoti kuitenkin antoi vihreän valon hiilelle ja voimme käyttää niitä hyvin naisellisissa tyyleissä. Jotta emme tekisi virhettä, otamme joitakin sääntöjä sydämeen ja muista ne, kun luomme sarjamme.

Miten näyttää naisellinen karbonaatissa?

Martensia voi käyttää housujen, hameiden ja mekkojen kanssa. Valitaan farkut, valkoinen paita ja Ramones-takki tai asennetut housut rypistyksessä, villakärkinen ja pehmeä neuletakki, joka varmasti näyttää hyvältä. Jos pidämme rohkeampia stylaatioita ja haluamme pelata muoti, martens soveltuu myös shortseihin - yhdistetään ne pitkiä, paksumpia polvikorkeuksia. Lovers-hameet voivat käyttää karbonaatteja, joiden mallit ovat vaippa, farkut tai nahka. Arvokkaita neuvoja: hame on asennettava, se voi olla suora tai kirjain a. Luomme ainutlaatuisia tyylejä, jos laitamme pehmeää neulottua mekkoa rekiimme, mieluiten ylisuuria. Kaikki goottilaistyyliset mekot näyttävät hyvältä - pitsi- ja tekstiilikoristeilla. Muistakaa kuitenkin, että tällä tavoin voimme ottaa vastaan ​​tietyn alakulttuurin jäseniä. Perinteinen savi on musta, mutta meidän ei tarvitse rajoittaa tätä väriä! On ButyModne.pl löydät martens eri malleja ja värejä. Mitä feminiinisempi kenkien varjo, sitä suurempi on mahdollisuus, että koko stilisaatio näyttää valoisalta ja naiselliselta.

Mitä yhteyksiä on vältettävä - luettelo kielletyistä lisäyksistä

Nainen lasissa se voi näyttää muodikkaalta, seksikäs ja mukava. Internetissä on paljon muodin inspiraatiota, joten se on helppo kaataa ansaan ja hankaa pois kitchista. Mikä ei vastaa karbonaatteja? Vältä kalaverkkoa ja repeämiä sukkahousuja, ellei puku-puvulle luoda pukua, jolloin se ei vahingoita roiskua keinotekoisella verellä ja käyttää valkoista jauhetta. Jätämme myös pitkiä, pukevia mekkoja kaapissa tai vain laitamme ne päälle, kun käymme konserttiin tai rock-ralliin. Jos valitsemme häät varten puvun, emmekä ole korkokenkiä, pankaamme balleriinoihin tai sandaaleihin. Seinät ja tyylikkäät cocktail-mekot eivät kulje käsi kädessä. Muistakaamme myös, että martenit eivät ole urheilujalkineita tai kesäkenkiä, joten romanttinen kävely niityllä laitetaan tennarit tai sandaalit.

Vaihteistot ovat mukavia ja kestäviä kenkiä, joissa voimme näyttää kauniilta ja naisellisilta. Kun luodat stylizointia, muista muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä ja on tarpeen valita ainutlaatuinen pari kenkiä suosikkivärissämme.