Mitkä kengät sopivat mustien housujen kanssa? Me neuvomme!


Vaikka musta on yksi vähiten ongelmallisimmista väreistä muotoilussa, monilla on vaikeuksia valita oikeat jalkineet tässä sävyssä. Kenkien väri voi vaihdella tilaisuudesta riippuen. Se riippuu myös muiden vaatteiden sävyistä. Suosittelemme, mitkä kengät valitset mustien housujen kanssa saadaksesi itseluottamusta ja näyttämään jumalallisilta.

Valitse kengät tilaisuuteen

Naiset rakastavat mustia housuja. Voit käyttää niitä toimistossa, treffeillä ja tavata ystäviä. Olosuhteista riippumatta kannattaa muistaa sovittaa housut kenkiin. Tasakorkoiset kengät ovat mukavimmat päivittäiseen käyttöön. Suosituimmat ovat mokasiinit tai ballerinat. Jos olet menossa toimistoon tai treffeille, aseta mustat housut korkeilla saappailla. Yhdistä niiden väri muuhun vaatekaappiisi tai käsilaukkuun. Muista valita oikeat korut.

Myös jokaisen miehen vaatekaapissa on tilaa mustille housuille! Tilaisuudesta riippuen voit käyttää mustia farkkuja tai pukuhousuja. Älä missään tapauksessa saa unohtaa, että kenkien tyyppi riippuu suurelta osin siitä, haluatko näyttää ja tuntea olosi rennoksi vai haluatko hurmata mieluummin eleganssilla.

Ensimmäisessä näistä kahdesta vaihtoehdosta sinulla on paljon tilaa esitellä. Jos pidät rock-tyylistä, mustat farkut näyttävät hyvältä yhdessä klassisten tennarien tai saappaiden kanssa. Älä unohda nahkaista biker-takkia ja tyylikkäitä rannekkeita. Jos haluat pukeutua mieluummin urheilullisesti, valitse lenkkarit tai tennarit. Yhdistä kokonaisuus löysällä printillä varustetulla T-paidalla ja suosikkisävysi collegepaidalla.

Ainoa oikea valinta mustiin juhlahousuihin ovat kengät. Saatamme yllättää sinut, mutta niiden ei tarvitse olla mustia! Tummansininen tai ruskea toimii yhtä hyvin. Harmaa, tumman violetti tai valkoinen kengät ovat myös hyvä valinta. Vältä beigejä, vihreitä, punaisia ​​tai oransseja kenkiä. Tällainen yhdistelmä on ehdottomasti ristiriidassa eleganssin kanssa! Älä unohda istuvaa vyötä, joka saa tyylin näyttämään yhtenäiseltä ja harmoniselta.

Täydellinen lisä chinoille ovat sekä lenkkarit että muodolliset kengät. Jos olet menossa rennon treffeille tai kävelylle ympäri kaupunkia, valitse mukavammat jalkineet. Suurempiin tilaisuuksiin muista valita tyylikkäämpiä malleja. Näin osoitat, että tunnet tyylin!

Yhdistä kengät muuhun vaatekaappiisi

Kengän tulee sopia muihin vaatteisiin. Kun puet päällesi mustat housut, sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja tässä suhteessa. 

Harmaat, mustat tai valkoiset kengät sopivat täydellisesti harmaaseen toppiin. Tämä väri on niin universaali, että se sopii kaikkiin kenkien sävyihin. Sama koskee valkoista, laivastonsinistä tai mustaa. Erittäin muodikas yhdistelmä tänä vuonna on mustan ja beigen yhdistelmä. Voit yhdistää tähän asuun mustia, beigejä ja jopa valkoisia kenkiä. Yleensä kengät voivat olla muutaman sävyn vaaleammat tai tummemmat kuin yläosa.

Jos pidät huomion herättämisestä etkä pelkää kokeilla, valitse kenkien neonvärit. Tällä tavalla erotut varmasti joukosta ja teet mahdottomaksi irrottaa silmiäsi! Varo kuitenkin liioittelemasta sitä. Näissä rohkeissa kengissä hillityt vaateelementit toimivat hyvin. Yhdistä mustat housut mustaan ​​pitkähihaiseen puseroon tai mustaan, mukavaan puseroon. Neonkorkokengät sopivat myös naisille. Yhdistä ne mustien kapeiden housujen ja mustan löysän paidan kanssa. Älä unohda huulipunan tai kynsien intensiivistä sävyä!

Opi hyväksi havaittuja temppuja!

Ovatko jalkasi massiiviset ja suhteettoman lyhyet? Vältä yhdistämästä mustia housuja valkoisiin tennareihin. Tällainen suuri kontrasti voi saada jalat näyttämään paljon huonommilta kuin ne todellisuudessa ovat. Onneksi tiedämme todistettuja temppuja, jotka saavat sinut takaisin itseluottamuksesi! 

Jos haluat visuaalisesti pidentää jalkojasi, valitse nude-korkokengät. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole beigenvärisiä korkokenkiä, valitse musta. Muista kuitenkin käyttää ohuita, mustia sukkahousuja tai tästä materiaalista valmistettuja sukkia housujen alla. Talvella valitse pylvääseen mustat polven yli ulottuvat saappaat. Jalkojen vaikutus taivaaseen on taattu! 

Jos pidät sisäkengistä, valitse mustat nilkkurit. Yhdessä mustien housujen kanssa saat jalkasi näyttämään paljon pidemmiltä ja ohuemmilta.

Huolehdi yksityiskohdista

Naiset voivat onnistuneesti valita kengät kukkaron sävyyn sopiviksi. Beigen nahkaisen käsilaukun valitseminen - beige-nahkaiset kengät osoittautuvat härkäsilmäksi riippumatta siitä, ovatko ne tasaisia ​​vai korkokenkiä. Yhdistä pastellivärinen mokkakäsilaukku mokkanahkaisten kenkien kanssa. Tästä materiaalista tehdyt mokasiinit toimivat hyvin. Älä kuitenkaan käytä samoja materiaaleja, jos haluat antaa tyylillesi alkuperäisen tekstuurin. 

Miesten kannattaa kiinnittää erityistä huomiota mustiin housuihin yhdistettyihin sukkiin, varsinkin jos he valitsevat nilkkaa avaavat housut. Periaatteessa on kaksi ratkaisua - huomaamaton ja rohkeampi. Ensimmäisessä tapauksessa pue päälle mustat tai voimakkaasti leikatut sukat. Jos haluat leikkiä muodilla, valitse kuvioidut sukat, joissa on hauska printti. 

Kuten näet, kenkien valinta mustilla housuilla on käytännössä rajaton. Noudattamalla sääntöjämme näytät varmasti upealta tilaisuudesta riippumatta.