Mitkä kengät sopivat raskaana oleville naisille?


Raskaana olevan naisen keho muuttuu dramaattisesti. Meneillään olevat muutokset näkyvät paljaalla silmällä käytännössä päästä varpaisiin. Turvonneet jalat ovat raskauden vatsaa lukuun ottamatta yksi raskaana olevien naisten tunnusmerkkejä. Ota selvää, mitkä mallit tuovat sinulle helpotusta tänä erikoisaikana ja mitä on parempi välttää.

Kuinka hoitaa jalkojasi raskauden aikana?

Raskaana olevat jalat vaativat erityistä hoitoa. Hormonaaliset muutokset voivat edistää kantapään halkeilua ja muita muutoksia jalan rakenteessa. Tästä syystä jalkojen säännöllinen kosteuttaminen osoittautuu ratkaisevan tärkeäksi.

Turvonneet jalat pyytävät hierontaa! Jos mahdollista, pyydä kumppaniasi tekemään se puolestasi. Jos hän ei ole lähellä, voit tehdä sen helposti itse. Tarvitset vain kovan pallon esim. tennikseen. Aseta se lattialle ja hiero väsyneitä ja kipeitä jalkojasi pyörivin liikkein. 

Järjestelmällinen kosteuttaminen ja hieronnat eivät ole kaikki, mitä voit tehdä jaloillesi näinä erityisinä aikoina. Oikea kenkien valinta on yhtä tärkeä. Raskaana olevilla jaloilla on taipumus turvota. Lisäksi raskaus voi jopa muuttaa kengän kokoa. Jos sinusta tuntuu, että suosikkikenkien käyttäminen ei ole enää mukavaa, on aika hankkia uusi kenkäpari.

Mitä etsiä valittaessa kenkiä raskaana oleville naisille?

Raskaana olevien naisten kenkien tulee ennen kaikkea istua kunnolla. Aiemmin käytetty koko osoittautuu monissa tapauksissa liian pieneksi. Kehossa tapahtuvat muutokset painon kasvaessa lisäävät joskus jalan kokoa. 

Oikean istuvuuden lisäksi raskaana oleville naisille tarkoitettujen kenkien tulee tukea erinomaisesti väsyneitä jalkoja. Tästä syystä ne kannattaa pitää suhteellisen joustavina.

Valitse matalakorkoiset kengät, joissa on liukumaton pohja. Valitse ilmavat kengät, jotka on valmistettu luonnollisista, hengittävistä materiaaleista, jotka tarjoavat sinulle mukavuutta.

Yhtä tärkeää on valita kengät, joita ei pysäytä edes raskausvatsa. Jos sinusta tuntuu, että varpaiden saavuttaminen ei ole enää mahdollista, älä kamppaile. Luovu nauhoitetuista kengistä ja vaihda ne slip-on-malleihin.

Mitä kenkiä on parempi välttää raskaana?

Raskauden aikana sinun tulee välttää tietyntyyppisiä jalkineita. Kengät, joita et itse pysty pukemaan jalkaan, tulee säilyttää vaatekaapissa raskauden keskeytykseen asti. Lisäksi korkeat saappaat ovat suhteellisen kiistanalainen kysymys odottavien äitien keskuudessa.

Joidenkin naisten on vaikea erota heistä, kun taas toiset uskovat, että kantapäät voivat jopa aiheuttaa keskenmenoja. Tämän ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä! Vatsan kasvaessa kehon painopiste muuttaa asentoaan, mikä vaikeuttaa tasapainoa ja putoamisriski kasvaa merkittävästi.

Lisäksi raskaana olevan naisen jalat ovat alttiimpia suonikohjujen ja suonikohjujen muodostumiselle. Korkokenkien käyttö voi vahvistaa tätä vaikutusta. Lisäksi se aiheuttaa lihasten ja nivelsiteiden rasitusta, mikä voi myötävaikuttaa tuskallisten krampien muodostumiseen. 

Muista, että huonosti valitut kengät voivat paitsi aiheuttaa voimakasta epämukavuutta tai jopa kipua jalkojen alueella, myös aiheuttaa pysyviä rakenteellisia muutoksia niiden rakenteeseen. Tämän välttämiseksi valitse jalkineet, jotka takaavat sinulle tarvitsemasi mukavuuden juuri tänä aikana.

Tapaa suosikkimme

Jos todella välität jalkojen optisesta jatkeesta, vakaat kiilat ovat paljon parempi valinta kuin taivaan korkeat korkokengät. Valita muodikas malli korkealaatuisesta ekologisesta nahastajoita voit helposti yhdistää useimpiin tyyleihin. He lyövät myös jättipotin kiila sandaalit kiinnitetään tarranauhalla.

Valitse syksyn huono sää cowboy-tyyliset saappaat matalassa tolppassa. Nämä kengät eivät vain näytä ilmiömäisiltä yhdessä äitiysleggingsien kanssa, vaan myös täydentävät täydellisesti asuja pääroolissa olevilla mekoilla. 

Niistä tulee myös loistava ratkaisu aidosta nahasta valmistetut nilkkurit V-muotoisella leikkauksella. Viehättävä leopardikuvio rikastuttaa täydellisesti minimalistiisimpiakin luomuksia, ja päällisen sivussa oleva sisennys tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevaa mukavuutta nilkkojen turvonessa.

Pue keväällä ballerinat päälle. Malli on valmistettu luonnollisesta nahasta estää jalkojen liiallista hikoilua ja voit pudottaa kengän mukavan muodon jalkaan ilman ongelmia.

Jos etsit kenkiä isompiin tapahtumiin, muista varata niitä beige pumput. Pehmeä pohjallinen ja jäykistetty kantapää takaavat mukavuuden, ja matala tolppa antaa sinulle vakautta kävellessä.

Valitse pakkaspäiville mokkanahka mukluki. Nämä eristetyllä turkiksella varustetut lumisaappaat eivät ainoastaan ​​varmista, että et tule kylmäksi, vaan ne ovat myös vaivattomia pukea ja riisua.

Mukavuus voi kulkea käsi kädessä hyvän ulkonäön kanssa

Raskaus on tila, joka ei edellytä vain vaatteiden vaihtoa, vaan myös monissa tapauksissa uusien kenkien ostamista. Jalan rakenteelliset muutokset näkyvät jo raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.

Kasvava ruumiinpaino rasittaa jalkoja, mikä pitkällä tähtäimellä lisää turvotusta ja joskus jopa muuttaa kenkien kokoa.

Tästä syystä uusien jalkineiden ostaminen voi olla välttämätöntä. Onneksi mukavuus voi kulkea käsi kädessä hyvän ulkonäön kanssa. Olemme varmoja, että neuvomme avulla täydellisten kenkien valitseminen raskaudellesi ei ole enää ongelma.