Mitkä toimistokengät kannattaa valita? Opas tyylikkäälle liikenaiselle


Kenkien valinta toimistoon voi olla melkoinen haaste. Pitkät jaloissa vietetyt tunnit voivat olla tuskaa, varsinkin jos jalkineita ei ole istutettu kunnolla. Onneksi ammattimainen ulkoasu voi kulkea käsi kädessä mukavuuden kanssa. Neuvomme mitkä kengät toimivat toimistossa.

Ilmenee itseluottamuksesta ja ammattitaidosta

Vaikka ulkonäkö ei heijasta ihmistä, ammatillisessa ympäristössä meidät nähdään usein hänen prisman kautta. Asu ja siihen sopivat asusteet eivät ainoastaan ​​heijasta tyyliäsi ja luonnettasi, vaan ovat myös tärkeä viesti johdolle, kollegoille ja asiakkaille. Ne vain osoittavat, että otat velvollisuutesi ammattimaisesti ja että se tulee ottaa vakavasti.

Teet vielä paremman vaikutuksen, kun tunnet itseluottamusta. Oikean asun valinta auttaa sinua varmasti tässä. Muista kuitenkin, että tyylikäs kynähame ja valkoinen paita eivät ole kaikkea. Yhtä tärkeää on kenkien valinta toimistotyötä varten. Neuvomme, mitä etsiä ja mitä virheitä välttää.

Aseta mukavuus etusijalle

Väärät kengät voivat aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Jalkakipu ja nalkuttavat rakkulat muodostavat ehdottomasti merkittävän esteen ammatillisten tehtävien suorittamiselle. Vaikka viettäisit suurimman osan työpäivästäsi pöytäsi ääressä, et varmasti halua saada epäammattimaista irvistystä, joka johtuu jalkakivuista. 

Jotta näin ei tapahdu, aseta mukavuus etusijalle. Varmista, että juuri ostamasi kenkäpari istuu tiukasti ja että kantapää ei ole liian korkea. Loistava ratkaisu olisi viettää muutama päivä vapaasti kävelemällä uusia kotitoimistokenkiäsi varten. 

Sen lisäksi, että työkenkien on oltava mukavia, on otettava huomioon muutamia muita näkökohtia, joita olemme käsitelleet tässä artikkelissa.

Mieti olosuhteet, joissa työskentelet

Kun valitset toimistokenkiä, päivittäiset rutiinit ovat erittäin tärkeitä. Mieti, kuinka vietät suurimman osan päivästäsi. Istutko hiljaa työpöytäsi takana vai kiirehditkö toimiston pituudelta ja leveydeltä tärkeitä asiakirjoja?

Ensimmäinen näistä vaihtoehdoista on vähiten ongelmallinen, ja kenkien valinta on käytännössä rajaton. Sekä tasaiset että korkeat saappaat sopivat hyvin istumaan. Jos toimistotyösi vaatii sinulta enemmän fyysistä aktiivisuutta, kannattaa hankkia tasapohjaiset tai matalakorkoiset kengät. Niiden avulla voit liikkua tehokkaasti ja suorittaa tehtäviä tehokkaasti. Valitse työympäristöstä riippuen ballerinat, loaferit, loaferit tai ... merkkiset urheilujalkineet. Urheilullinen eleganssi on viime aikoina muodissa!

Kiinnitä huomiota kenkien toteutukseen

Varmista, että toimisto on rajoittava pukukoodi ja noudata sovellettavia sääntöjä. Niistä huolimatta kiinnitä erityistä huomiota kenkien väreihin. Toimistotyökengät eivät saa olla liian näyttäviä, kiiltäviä tai liian värikkäitä.

Valitse malleja hillityissä väreissä ja jätä ylelliset kengät muihin, vähemmän muodollisiin olosuhteisiin. Neutraalit värit, kuten klassinen musta tai mieto beige, voidaan yhdistää helposti useimpiin omistamiisi vaatteisiin. Tämän ansiosta vältyt ongelmilta työn tyylin valinnassa. 

Minimalistiset kengät, joissa on joustava pohja ja vakaat, ei kovin korkeat korkokengät, esimerkiksi tangot tai kiila, sopivat täydellisesti toimistoon. Varmista, että materiaali, josta ne on valmistettu, on kestävää ja helppohoitoista. Vältä synteettisistä materiaaleista valmistettuja kenkiä, joissa jalkasi voivat hikoilla liikaa.

Inspiroidu!

Mietitkö, mitkä sandaalit toimistoon valita? Valitse työsi erityispiirteiden mukaan tyylikäs sandaalit tasaisella pohjalla tai mukava postaus. Kylmempinä päivinä valitse nahkaiset matalakorkoiset saappaatjossa näytät tyylikkäältä ja samalla tunnet olosi mukavaksi. Mukavat ovat myös hyvä ratkaisu ekologiset nahkasaappaat.

Klassinen, ajaton valinta tietysti mustat korkokengätjotka sopivat melkein mihin tahansa. Jos haluat visuaalisesti pidentää jalkojasi ja laihduttaa vartaloasi, mene mokkamallit beigen sävyissä.

Etsitkö mukavia toimistokenkiä? Kengät, joissa on litteä pohja, ovat paras ratkaisu. Valinta tässä suhteessa on käytännössä rajaton. Valitse arkipäiväiset ballerinat tai mokkasiinittai tyylikkäämpi mokkasiinit. Voit viettää niissä onnistuneesti koko päivän jopa huippunopeudella.

Näytä ammattimaiselta ja tunne olosi mukavaksi

Muista, että kahdeksan tuntia tyylikästä ulkonäköä ei todellakaan ole sen rakkuloiden ja jalkojen kivun arvoinen, jota joudut käsittelemään seuraavien työpäivien aikana. Onneksi tiedät jo, että valitsemalla mukavat kengät toimistoon voit silti näyttää ilmiömäiseltä ja tehdä vaikutuksen ammattitaidolla. Lisäksi voit käyttää erityisiä lisäosia, jotka lisäävät mukavuuttasi. Jalkasi ja selkärankasi ovat varmasti sinulle kiitollisia! 

Ylimääräistä kenkäparia kannattaa myös pitää työpaikalla kaapissa. Et koskaan tiedä, milloin pomosi pyytää sinua tekemään ylitöitä. Pitkän päivän jälkeen, kun käytät korkokenkiä, jalkasi kokevat vertaansa vailla olevaa helpotusta, kun vaihdat kengät mukaviin balleriinoihin.