Hapsutetut mokkanahkahousut 7122 Pinkki ruskea

Tuote ei ole saatavilla ;(

**Tyylikkäät mokkanahkahousut, joissa tupsu 7122 vaaleanpunainen ruskeassa – eleganssi kohtaa mukavuuden**

Jos etsit täydellistä yhdistelmää hienostuneesta tyylistä ja kiistattomasta mukavuudesta, 7122 Pink mokkasiinit, joissa on ruskeat hapsut, pitäisi olla toivelistasi kärjessä. Nämä klassiset kengät naisille, jotka arvostavat sekä klassista tyyliä että rentoa tyyliä, täydentävät täydellisesti monenlaisia ​​tyylejä - väljistä farkuista muodollisempiin asuihin.

Tuote tulee vaihtoehtomerkiltä, ​​joka kiinnittää huomiota alkuperäisiin lisävarusteisiin ja alkuperäisiin ratkaisuihin. Eco mokka, josta päällinen on valmistettu, on sekä kestävää että ympäristöystävällistä. Mokan pehmeys ja mehukkuus takaavat mukavuuden koko päivän käytössä, ja tukevasti ommeltu varpaat takaavat pitkäaikaisen kulumisen ja päivittäisen kulutuksenkestävyyden.

Yksityiskohta värikkäiden hapsujen muodossa antaa kengille ainutlaatuisen luonteen ja erottuu helposti joukosta. Nämä koristeelliset aksentit eivät vain lisää charmia, vaan myös elävöittävät klassista mokasiinisuunnittelua.

Aidosta luonnonnahasta valmistettu sisäpohjallinen takaa mukavuuden ja hengittävyyden jaloillesi. Ne varmistavat riittävän ilmankierron ja vähentävät epämiellyttävien hajujen riskiä, ​​mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä.

Näiden mokasiinien erottuva piirre on slip-on-kiinnitys, jonka ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua. Lisäkiinnikkeiden tai hihnojen puuttuminen tarkoittaa, että nämä kengät ovat täydellinen valinta, kun sinun on pakattava ja lähdettävä nopeasti.

Hienovarainen, 1,5 senttimetrin lateksikorko on optimaalinen kompromissi litteän ja varovasti vartaloa kohottavan kengän välillä, samalla kun se tarjoaa vakautta ja kävelymukavuutta.

Väriltään nämä loaferit tarjoavat lämpimän ruskean ja beigen paletin, jotka sopivat täydellisesti maanläheiseen, luonnolliseen muotitrendiin. Ne sopivat useimpiin vaatekaappiisi väreihin ja kuvioihin, mikä antaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia luoda yksilöllisiä yhdistelmiä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 7122 Pink mokkanahkaiset tupsut ovat kenkiä, joissa yhdistyy perinteinen ilme jännittäviin moderneihin design-elementteihin. Ne ovat valinta naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja käytännöllisyyttä ennen kaikkea eleganssissa. Olipa tilaisuus mikä tahansa, nämä loaferit ovat suosikkilisäisi vaatekaappiisi useana vuodenaikana.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • seksiä: Naisten kengät
  • Lukko: liukastua
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Nenä: Pyöristää
  • Lisäominaisuuksia: hapsut
  • Kantapään / alustan korkeus (cm): 1.5
  • Ulompi materiaali: Ekologista säämiskänahkaa
  • Väri: ruskea, beige
  • Kantapään / alustan korkeus: 1.5

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|