Mukava ja naisellinen. Löydä suosikkimalleihimme litteät kengät hameisiin ja mekoihin


Tällä kaudella keskitymme käteviin ratkaisuihin! Onneksi mukavuus voi kulkea käsi kädessä tyylikkään lopputuloksen kanssa. Jos et halua tinkiä mukavuudesta tai naisellisesta ulkonäöstä, valitse hameisiin ja mekkoihin litteät kengät. Tasapohjaiset kengät toimivat sekä lämpiminä että kylminä päivinä varmistaen, että jalat tuntevat ansaitsemansa mukavuuden.

Mukavuus kulkee käsi kädessä tyylikkään muotoilun kanssa

Hameet ja mekot ovat ajattomia, ja tyylistäsi riippuen voit valita yllättävän ylellisistä tai klassisista ja monipuolisista tyyleistä. Oikein valitut kengät auttavat sinua tässä.

Jos etsit mukavia ja tyylikkäitä ratkaisuja samanaikaisesti, valitse tasapohjaiset kengät. Sinun ei tarvitse rajoittua balleriinoihin vain hameilla ja mekoilla. Tutustu muodikkaimpiin litteisiin kenkiin kuuluviin malleihimme, joita rakastat ensisilmäyksellä ja ... pue jalkaan!

Ajaton klassikko: balerinat hameisiin ja mekoihin

Legendaariset balerinat suunniteltiin vuonna 1956, ja ne ovat olleet erittäin suosittuja siitä lähtien, sillä ne ovat samat kenkien joukossa täytyy ollakuin farkut housujen keskellä.

Klassiset ballerinat ovat universaaleja ja mahdollistavat lähes vaivattoman esteettisen lopputuloksen. Kuvio- ja värivalikoima on niin valtava, että valitset varmasti jotain, joka sopii joka tilanteeseen.

Jos haluat saada optisesti pidempien jalkojen vaikutuksen, valitse beige-ballerina. Terävät varpaat nostavat lisäksi muutaman senttimetrin pituutta.

Huomio! Beiget ballerinat sopivat täydellisesti vain paljaille jaloille. Jos käytät mustia sukkahousuja, älä missään tapauksessa valitse vaaleita kenkiä. Näin lyhennät vartaloasi ja näytät muodottomalta. Valitse mustat kengät mustilla sukkahousuilla riippumatta siitä, ovatko ne balleriinat, loaferit tai tennarit.

Suosikkivalinnamme ovat:

Loaferit ja oxfordit hameisiin ja mekoihin

Jos et pidä balleriinoista, valitse loaferit tai oxford-kengät. Nämä kengät erottuvat hieman maskuliinisesta leikkauksesta, jonka ansiosta ne luovat täydellisen kontrastin naisten mekkojen ja hameiden kanssa, antaen tyylitykillesi alkuperäisen luonteen ja epätavanomaisen tyylin.

Sekä loaferit että oxford-kengät sopivat täydellisesti toimistokenkiin asusiis kylmällä säällä. Tällä kaudella sekä mokkanahkaiset mallit että patentoidut kengät ovat muodissa. 

Suosikkimme ovat:

  • beige, nahka mokkasiinit reunustama Marco Shoes
  • harmaa, mokka kengät herkillä Dorothy-leikkauksilla
  • musta, nauhallinen oxford kengät harjakattoisilla koristeilla Ortensja
  • musta mokkasiinit aidosta Marco Shoes -nahasta valmistetut hapsut

Tennarit hameisiin ja mekoihin - urheilullista eleganssia

Hame urheilullisessa versiossa? Tämä on ehdottomasti yksi tämän kauden muodikkaimmista yhdistelmistä! Ilmavat hameet ja maanpituiset mekot sopivat täydellisesti mukavien urheilujalkineiden kanssa.

Tennarit ovat riittävän mukavia kenkiä, joten niistä on vaikea luopua. Onneksi urheilullinen eleganssi on ollut muodissa useiden sesonkien ajan, eikä mikään viittaa siihen, että se muuttuisi.

Valitse suosikkityylisi lenkkarit ja yhdistä ne naiselliseen asuun saadaksesi muodikkaan lopputuloksen. 

Tässä meidän suosikkimme:

  • Valkoinen lenkkarit Adavale suoraan 90-luvulta.
  • lenkkarit Pitmerden tarrakiinnitys eläinkuviolla
  • lenkkarit keltaisilla Manal-inserteillä
  • vaaleanpunainen lenkkarit Saminan kultaisella ketjulla
  • musta lenkkarit Godinin tennarien tyyliin

Tossut ja sandaalit lomatyyliin

Kuumina päivinä ilmavat hameet ovat pakollinen osa jokaisen naisen asua. Minimalistiset nahkasandaalit ovat monipuolisimpia ja käytännöllisimpiäpakollinen kesäksi. Lukemattomista väreistä ja tyyleistä voit valita jotain, joka täydentää täydellisesti ilmettäsi. Muista, että yksinkertaisuus puolustaa aina itseään! 

Jos kuitenkin pidät hienostuneemmista jalkineista, valitse muodikkaat, näyttävät värit ja kiehtovat printit varvastossoihin ja sandaaleihin. Vältä karikatyyri lopputulos yhdistämällä ne tietoisesti yksiväristen mekkojen ja hameiden kanssa. 

Tutustu ihanteihimme:

Saappaat kylmiin päiviin ja huonoon säähän

Syksyisen pullean ikkunan ulkopuolella ei tarvitse saada sinua luopumaan mekkojen ja hameiden käytöstä. Sinun tarvitsee vain valita oikean väriset sukkahousut, pukea päälle lämmin pusero ja valita oikeat kengät, jotka pitävät sinut lämpimänä.

Kylminä päivinä saappaat jalkaan. Klassinen musta ja ruskea tai ehkä hillitty beige? Valinta riippuu sinusta ja vaikutuksesta, jonka haluat saavuttaa. Vältä kuitenkin tummia kenkiä, joissa on paljaat jalat. Näin voit näyttää lyhyemmältä ja siluettisi ei enää näytä suotuisalta. Valitse mustat sukkahousut ja se on valmis!

Muutamia tyyppejämme:

Olemme varmoja, että neuvomme avulla valitset suosikkimallisi litteistä kengistä jokaiseen tilaisuuteen ja jokaiseen vuodenaikaan, joka täydentää täydellisesti hameiden ja mekkojen tyyliä.