Muodikkaimmat naisten kengät syksyllä 2019


Kalenterisyksy on alkanut äskettäin ja ensimmäiset keltaiset lehdet ovat ilmestyneet puihin, mikä tarkoittaa viimeistä kutsua ostaa uusia kenkiä.

Kalenterisyksy on hiljattain alkanut, ja ensimmäiset keltaiset lehdet ovat ilmestyneet puihin, mikä tarkoittaa kestää kello ostaa uusia kenkiä.

Vuotuinen hitti - korkeat saappaat

Vuosi sitten blogissa oli postaus saappaista, jonka voit lukea tässä. Polvikorkeat saappaat ovat edelleen muodikkaimpia, mutta tänä vuonna eläinkuvioista tuli suosittu malli. Jos haluat jotain vähemmän tyylikästä, tämä voi olla olet kiinnostunut korkeista sidotuista saappaista, jotka ovat innoittaneet sotilasjalkineita. Alkuperäiset värit, kuten sininen tai viininpunainen, kilpailevat klassisen syksyn väripaletin kanssa.

Naisten cowboy -saappaat

Älkäämme unohtako cowboy -saappaita, hitti kaikissa mahdollisissa muodoissa. Voimme valita naisten korkeat tai matalat cowboy -saappaat. Väreissä esiintyi hillittyjä beigen ja ruskean sävyjä, mutta olet varmasti yllättynyt ei-perinteisistä metallisista versioista. Rohkeille ihmisille suosittelemme käärmeen tai pythonin jäljittelyä, he ovat vihdoin palanneet muotimaailman armoon. Voit helposti yhdistää ne jokapäiväisiin asuihin, kuten farkkuihin, mutta ne sopivat myös hameisiin. On syytä muistaa, että mielenkiintoinen muotoiluidea voi olla vasikan pituiset cowboy-saappaat ja löysempi mekko.

Modernit lenkkarit

Jos tarvitset jotain urbaania, modernit ovat täydellinen vaihtoehto lenkkaritjoita usein kutsutaan "ruma kengät"tai"isä lenkkarit". Nuoret rakastuivat 1990 -luvun hitteihin ja julkkikset. Ainutlaatuinen yhdistelmä lenkkarit, ansastajat ja koripallokengät yllättää sinut kekseliäisyydellään. Ne erottuvat korkeista pohjista, mikä antaa heille futuristisen ilmeen. Tulet rakastumaan näiden kenkien mukavuuteen, ja ne ovat edelleen hitti keväällä, täydellisiä intensiiviseen kaupunkielämään.


Klassiset saappaat

Monet naiset yhdistävät saappaat tylsiin, turvallisiin tyyleihin, joita vanhat naiset käyttävät. Sidotut saappaat ruskean sävyissä edelleen turvallisia klassikoita. Tänä vuonna ne tuovat kuitenkin hieman ylellisyyttä vaatekaappiisi. On syytä kiinnittää huomiota kaikenlaisiin kuvioihin, kuten pantteri- ja käärmeen iho ja hillitty tarkistus sekä koiranhammas. Lisäksi turkisvuoratut saappaat lämmittävät jalkasi kylminä aamuina. Vaihtoehtoja on todella rajattomasti, ja jokainen löytää jotain lompakolleen.

Tällaisilla tarjouksilla sinun pitäisi löytää jotain itsellesi tyylistäsi ja budjetistasi riippumatta.