Muodikkaimmat naisten kengät syksyyn 2019


Syksyn kalenteri alkoi äskettäin, ja ensimmäiset keltaiset lehdet ilmestyivät puille, mikä tarkoittaa viimeistä kelloa ostaa uusia jalkineita.

Syksyn kalenteri alkoi äskettäin, ja ensimmäiset keltaiset lehdet ilmestyivät puille, mikä tarkoittaa viimeistä kelloa ostaa uusia jalkineita.

Vuotuinen osuma - korkeat saappaat

Vuotta sitten siellä oli blogi, joka koski saappaita täällä. Edelleen muodikkaimmat ovat polvisaappaat, mutta tänä vuonna eläinmallit osoittautuivat suosituksi kuvioksi. Jos haluat jotain vähemmän tyylikäs, niin ehkä sinut kiinnostavat sotilaallisista jalkineista inspiroidut korkeat sidotut saappaat. Alkuperäiset variaatiot väreissä kuten sininen tai viininpunainen kilpailevat klassisen syksyn väripaletin kanssa.

Naisten cowboy-saappaat

Älkäämme unohtako cowboy-saappaita, hittiä kaikissa mahdollisissa muodoissa. Voit valita korkea- tai matalat cowboy-saappaat. Värit ovat olleet vaaleita beige ja ruskea, mutta epävarmojen metallisten versioiden avulla yllätät varmasti. Rohkeille suosittelemme käärmeen ihon tai pythonin jäljitelmää, lopulta he ovat palanneet muotimaailman armoon. Voit yhdistää ne helposti jokapäiväiseen asuun, kuten farkkuihin, mutta ne sopivat hyvin myös hameille. On syytä muistaa, että puolivälissä vasikat cowboy-saappaat ja löysämpi mekko voivat olla mielenkiintoinen muotoiluidea.

Moderni lenkkarit

Jos tarvitset jotain kaupunkimaista, ihanteellinen vaihtoehto on sinulle moderni lenkkarit, joita usein kutsutaan "ruma kengät"Tai"isä lenkkarit". Nuoret rakastuivat viime vuosisadan 90-luvun osumaan julkkikset. Ainutlaatuinen lenkkarien, ansastajien ja koripallokengien yhdistelmä yllättää sinut kekseliäisyydestään. Ne erottuvat korkeasta pohjasta, antaen heille futuristisen ilmeen. Rakastut näiden kenkäjen mukavuuksiin, ja lisäksi he ovat edelleen hitti keväällä, ne ovat täydellisiä intensiiviselle kaupunkielämälle.


Klassiset saappaat

Monet naiset yhdistävät saappaat tylsiin ja turvallisiin tyyleihin, joita vanhat naiset käyttävät. Sidottuja saappaita ruskean sävyissä on edelleen turvallisia klassikoita. Tänä vuonna he tuovat kuitenkin hieman ylimääräistä tyyliä vaatekaappisiisi. On syytä kiinnittää huomiota kaikenlaisiin kuvioihin, kuten leopardi- ja käärmeen ihoon ja hillitymmään säleikköyn sekä pepitkaan. Lisäksi turkasta vuoratut saappaat lämmittävät jalkasi kylminä aamuina. Vaihtoehtojen määrä on todella rajaton, ja jokainen löytää jotain lompakostaan.

Tällaisella joukolla ehdotuksia sinun pitäisi löytää jotain itsellesi tyylisi ja budjettiisi riippumatta.