Muodikkaimmat naisten kengät syksyyn


Mietitkö, mitkä kengät sopivat syksyn tyylityksiin? Etsitkö täydellisiä kenkiä, joita käytät sateella ja tuulella ulkona? Riippumatta siitä, arvostatko klassisia ratkaisuja tai haluat seurata muodikkaimpia trendejä, oppaamme avulla löydät varmasti jotain itsellesi.

Mukavat ja tyylikkäät kengät syksyyn

Syksyn saappaiden ostamisessa on jotain erittäin jännittävää! Rakastatpa sitä rikkaiden värien ja loistavien kankaiden tai sen mukana tulevan viihtyisyyden ja tyylikkyyden vuoksi, haluat ehdottomasti löytää täydellisen parin.

Pidätkö korkokengistä vai pidätkö kiilasta? Tai ehkä pidät litteistä nilkkureista tai klassisista cowboy-saappaat? Ei ole väliä mitä etsit, autamme sinua mielellämme syksyn tunnelmassa ja autamme sinua tekemään muodikkaimman valinnan. Aloitetaan!

Tulevan syksyn kenkätrendejä

Tulevan syys-talvikauden mallistoja tarkasteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan keskeiseen trendiin.

Vaikka suunnittelijat esittelivät uusia, kiehtovia ideoita, catwalkeilla oli myös klassisia ratkaisuja, joita sinulla todennäköisesti on jo kokoelmassasi. Jos ei - tarkista mitkä kengät tulevat käyttöön tänä syksynä ja valitse jotain itsellesi.

Erottuvat alustat

Alustat ovat olleet hitti jo jonkin aikaa! Ne lisäävät korkeutta, kapeat optisesti figuuria ja ovat samalla uskomattoman mukavia. Espadrillit ja alustavarvastossut ovat erittäin suosittuja kesällä, kun taas syksyllä kannattaa kurkottaa kohotetut lenkkarit, mokasiinit tai tennarit.

Riippuen siitä, haluatko enemmän vai vähemmän muodollisen lookin, valitse suosikkileikkauksesi ja nauti jumalallisesta lopputuloksesta. 

Entä alustalenkkarit lämpimässä ruskean sävyssä? Tämä väri täydentää ilmiömäisesti kaikkia tyylityksiä syksyn tunnelmassa. Jos haluat jotain klassisempaa, mene mustat brogit lavalla. Käytä niitä sekä tyylikkäissä että jokapäiväisissä asuissa.

Jos kuitenkin etsit jotain, joka toimii toimistossa, muista kiinnittää huomiota loafereihin. Lakattu, mokka, hillityt värit ja ehkä enemmän huomiota herättävä? Yksi asia on varma! Jos ne ovat alustalla, voit olla varma, että riippumatta siitä, mitä valitset, näytät erittäin tyylikkäältä ja muodikkaalta.

Mukavat kiilat

Tällä kaudella suunnittelijat keskittyvät ehdottomasti mukavuuteen. Jos haluat tuntea olosi mukavaksi ja samalla saada jalkojen vaikutelman taivaalle, valitse kiilakorkoiset kengät. Saappaat ja saappaat ovat niin universaaleja, että sinulla ei varmasti ole ongelmia muun tyylin valinnassa, ja kiila saa jalat näyttämään pidemmiltä ja siluettisi paljon hoikilta. 

Jos et pidä näkyvästä kiilasta, valitse nilkkurit, joissa on piilotettu kiilakorko. Rakastamme tätä trendiä!

Näyttävät soljet

Saappaat ovat erittäin monipuolisia ja voivat tuntua tylsiltä. Jos haluat hämätä tämän mielipiteen, valitse malli maxikokoisilla soljeilla

Matala, käytännöllinen kantapää yhdistettynä huomiota herättäviin aksentteihin saa sinut näyttämään upealta. Käytä niitä naisellisten, flirttailevien asujen kanssa, mikä antaa niille rockin reunan. 

Soljet näyttävät yhtä hyvältä päällä mokkasiinit. Laita niihin kynähame, ylimitoitettu'paita ja sovita korut soljen väriin. Näin saat ammattimaisen Katsokuka läpäisee kokeen toimistossa tai työhaastattelussa. 

Jos pidät maskuliinisista kengistä, muista kiinnittää huomiota lakatut kengät soljella. Niiden ansiosta voit suorittaa jopa yksinkertaisimmat tyylitelmät.

Ikoniset cowboysaappaat

Cowgirls se täytyy olla kokoelmassa joka syksy. Tällä kaudella sinun ei tarvitse rajoittua klassisiin cowboy-saappaisiin lämpimässä ruskean sävyssä. Panosta ajattomaan, musta keinonahasta valmistettu mallijoka toimii käytännössä kaiken kanssa.

Jos etsit jotain vähemmän banaalia, valitse valkoiset cowboysaappaat. Käytä ilmavia maxihameita, joissa on eläinkuvio ja lämpimiä villapaitoja.

Terävät varpaat

Tänä syksynä myös teräväkärkiset kengät ovat muodissa. Käytä tätä trendiä hyödyksesi! Loppujen lopuksi kenkien pitkänomaiset kärjet pidentävät jalkojasi optisesti ja näytät hoikemmalta. 

Terävät varpaat sopivat hyvin klassisiin saappaisiin, musketteihin sekä korkokenkiin tai tolppaan. Valitse mikä sinusta tuntuu parhaalta ja nauti muodikkaasta lookista.

Polven yli saappaat

Polven yli saappaat hallitsevat myös catwalkeja. Kyse ei kuitenkaan ole muskettisoturin keskipituudesta, vaan kengistä, joiden päälliset ulottuvat vähintään reiden puoliväliin. Yhdistä ne lyhyisiin paitamekkoihin tai ylisuuriin neuleisiin. Jos haluat tuntea olosi mahdollisimman mukavaksi, käytä yhteensopivaa polkupyörää alla.

Valitse tiukasti istuvat polvisaappaat tai leveämmät päälliset, äläkä pelkää leikkiä väreillä tai kuvioilla. Kiiltonahkaa, printtejä tai kenties eläinaiheista? Päätös on sinun!

Hehkua ja kiiltoa

Metalliset saappaat vai kenties paljettisaappaat? Suunnittelijat rakastavat ehdottomasti tämän tyylisiä kenkiä! Kaikki mikä kiiltää ja kimaltelee on huipulla! Mietitkö, mihin yhdistää nämä alkuperäiset kengät? Valitse pastelliväriset mekot ja hameet luodaksesi WOW-efektin.

Toivomme, että syksyn trendien oppaamme on auttanut sinua uusien kenkien valinnassa. Älä unohda asianmukaista hoitoa, ja näytät varmasti upealta joka kerta!