Apawwa Mustat Marella -eristetyt lasten turvasaappaat

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kylmien päivien ei tarvitse olla ongelma aktiivisille ja iloisille lapsille, jotka haluavat viettää aikaa ulkona säästä riippumatta. Riittävän suojan ja mukavuuden takaamiseksi heille kannattaa kuitenkin varustaa asianmukaiset jalkineet. Apawwa Marella -lumisaappaat turkiksella ovat täydellinen ratkaisu talven haasteisiin.

Nämä tyylikkäät, eristetyt lastensaappaat ovat täydellinen kumppani lapsellesi leikkiessään lumessa tai pitkillä kävelylenkeillä. Niiden tärkein etu on sisäpinta, joka on peitetty paksulla, miellyttävällä kosketuksella turkiksella, joka tarjoaa paitsi lämpöä, myös pehmeyttä joka askeleella. Valmistaja - Apawwa - noudattaa jalkineita suunniteltaessa huomiota yksityiskohtiin ja lasten mukavuuteen.

Ekologisesta nahasta valmistettu toppi ei ainoastaan ​​tarjoa estetiikkaa ja vaurioiden kestävyyttä, vaan myös suojaa epämiellyttävältä kastumista vastaan. On erittäin tärkeää, että lapsesi jalat pysyvät kuivina, mikä vähentää huomattavasti flunssan ja muiden leikkimisen haittavaikutusten riskiä lumisina päivinä.

Näitä lumikenkiä suunnitellessa oli myös universaalisuus mielessä. Mustien värien ansiosta ne sopivat sekä poikien että tyttöjen asuihin, joten ne ovat käytännöllinen valinta monien lasten vanhemmille. Lisäksi musta väri on käytännöllinen ja vähemmän herkkä lialle.

Kiinnityksen osalta valmistaja käytti kätevää ja käytännöllistä ratkaisua, joka helpottaa lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti varmistaen samalla kunnollisen jalan vakautuksen.

Oikean koon valinnassa kannattaa käyttää oheista kokotaulukkoa, jotta varmistetaan maksimaalinen mukavuus ja kenkien istuvuus lapsen jalkoihin.

Luokassa "Lapset » Lapsille » Lumikengät" Apawwa Marella sisältää tuotteita, joissa yhdistyvät toimivuus, tyyli ja huomio pienimpien mukavuuteen. Tarjoa lapsellesi lämpöä ja mukavuutta talviolosuhteista riippumatta Apawwan lumikengillä.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: BM101608
  • Väri: musta
  • Materiaali: Tekonahka
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|