Sanotaan, että kranaatti on toinen musta, ja siinä on todella jotain. Muodikkaalla naisella on monta asiaa vaatekomerossaan tässä ikonisessa värissä. Myös urheilukenkien kohdalla kannattaa tarkastella näitä tummansinisiä - he tekevät vaikutelman!

Tummansiniset urheilukengät

Kengät ovat urheiluvälineiden perusta, joten niiden valinnassa kannattaa noudattaa yleismaailmallisuutta. Merivoimien tukikohta on suuri jokaiselle värikkäälle, energiselle koulutukselle. Huolellinen yhteys muihin värikkäisiin elementteihin mahdollistaa spice-kengät.

Monet mallit, joista valita

Trendikengät tarjous sisältää monia malleja tumman sinisen jalkineen, joista voit valita - New Balance, Sketchers, Adidas ja paljon muuta. Näistä muodikkaista ja ajattomista tuotemerkeistä löydät varmasti mallin, joka sopii täydellisesti urheilutyyppiin.

Tummansininen urheilukengät ovat myös suuri lisä jokapäiväisiin stylizaatioihin, joissa hyvä ulkonäkö ja mukavuus laskevat. Joustava pohja tarjoaa mukavuutta pitkien kävelyretkien aikana, ja yleinen leikkaus vastaa jalkineita erilaisiin asuihin.