Mukavuus ja esteettisyys voivat kulkea käsi kädessä - McArthurin naisten kengät

McArthur on synonyymi ja erikoinen merkki laadusta urheilun ja vaellusjalkineiden alalla. Tämän tuotemerkin naisten kengät on suunniteltu naisille, jotka johtavat aktiiviseen elämäntapaan ja etsivät myös kenkiä, joiden hinta-laatu-suhde on oikeudenmukainen ja järkevä. Brändi vastaa myös sellaisten asiakkaiden tarpeisiin, jotka tuntevat parhaansa kaupunkiympäristössä.

McArthur - perinteisiä brändejä

Yritykselle on tunnusomaista 20-vuotinen harjoittelu Puolan markkinoilla, joka on laajalti tunnettu urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten keskuudessa. Alun perin tuotemerkki käsitti laajan valikoiman urheilujalkineita, mukaan lukien vaellus. Ajan myötä McArthur laajensi valikoimaaan muihin urheilumalleihin, kuten tennarit, sekä kengät, joilla oli enemmän virallista merkkiä, kuten balleriinat, korkokengät ja naisten sandaalit.

McArthur isossa kaupungissa

Myymälän valikoimasta löydät myös McArthurin naisten sandaalit. Kuvioita pidetään rentoina, rentoina, minkä ansiosta ne sopivat moniin kesän kevyisiin vaatteisiin. Molemmissa tarrakiinnityksellisissä malleissa on tyypillisesti urheilua, sopivia puuvilla-shortseja ja ilmavia housuja sekä minimalistisia fläppejä, jotka näyttävät hyvältä tyylikkäemmissä yhdistelmissä, esimerkiksi maxi-mekko.

Vuorten kävelijöille - naisten vaelluskengät

Janoisille vuoristoalueille McArthur tarjoaa kestävää ja vankkaa vaelluskengät. naisten tämäntyyppiset jalkineet erottuvat hienovaraisemmasta muotoilusta, ja kaikki tuotannon yksityiskohdat, jotka vaihtelevat nahan, pohjan, ompelun ja liimauksen valinnasta aina sisustuksen valintaan, on huolellisesti puhdistettu. Teknologien valitsemat materiaalit sallivat jalka hengittää. Kengänpohjat ovat erittäin pitävät maahan, kun ne ovat kestäviä ja joustavia, joten voit vaeltaa vuoret turvallisesti.

Ajattelee aktiivisia naisia

McArthur ei unohda kaupunkien eleganssin kiireisiä ystäviä. McArthurin saappaat nahkasta ja mokkanahasta valmistettu nahka on vastaus vaativimpien asiakkaiden tarpeisiin, jotka seuraavat nykyisiä trendejä. Tarjoukseen sisältyy sekä klassisia malleja - reidet, upseeratut saappaat, että nilkkapituiset vaipat tai nilkkasaappaat.

McArthurin naisten kengät Erityisen arvostavat naiset, joilla on urheilulaji, sekä ne, jotka keskittyvät mukavuuteen ja toimivuuteen. McArthurin kausiluonteiset ehdotukset sisältävät ensisijaisesti klassisia linjoja, joissa on nykyisin vallitsevien muotisuunnittelujen aksentti. Suosittelemme, että tutustut kokoelmiin.