Puolalaisyritys Edeo, jolla on pitkä perinne, joka kausi mitataan erinomaisilla jalkineiden kokoelmilla. Naisten pumppuihin, joita löydämme laajasta valikoimasta, on tunnusomaista ainutlaatuinen ulkoasu ja ennen kaikkea se, että naiset kohtaavat ensimmäiset jalkansa.

 

"Elegantti monimuotoisuus kauniissa versiossa"

 

Edeon pumppuihin on tunnusomaista työn laadun ainutlaatuisuus, joka näkyy kaikissa yksityiskohdissa.

 

Erilaisten leikkausten valmistukseen käytettävä materiaali on korkealaatuista luonnon nahkaa. Voimme valita sen mokkan muodossa tai kokonaan maalattua tai luonnollista rakennetta. Tämä tekee jokaisesta pumppuparista jotakin ainutlaatuista, mikä tekee koko siluetin kasvusta.

 

Laajasta valikoimasta löydät kuljetukset:

- postitse

- tappi,

- kiilat.

 

Niiden erilaiset korkeudet mahdollistavat kantapään mukauttamisen yksilöllisiin mieltymyksiin.

 

Pehmeät pohjalliset eivät painaa kengän sisäpuolta - nämä ominaisuudet vaikuttavat kulumisen mukavuuteen missä tahansa tilanteessa.

 

"Epätavallinen viimeistely ja huomiota yksityiskohtiin"

 

Laaja valikoima malleja löytyy sellaisista pumpuista, joilla on altistuneet kantapäät ja varpaat tai jotka on sisäänrakennettu ja joissa on kiinnityshihna.

 

Faskalit, joilla on mielenkiintoisia grafiikoita ylä- tai kantapäässä, ovat ainutlaatuisia. Tällaiset elementit erottuvat ja mahdollistavat hyvin alkuperäisten stylaatioiden syntymisen.

 

Löydämme myös ikonisia ja yksinkertaisia mustia pumppuja, jotka sopivat kaikkeen ja kuvioihin kontrastisilla väreillä tai koriste-elementeillä, kuten: keula, painike, solki.

 

"Monitoiminnallisuus ja mukavuus yhdessä"

 

Edeo-pumput, jotka on räätälöity omien odotusten mukaan, auttavat sinua luottamaan sata prosenttia. Ylimääräiset näköiset jalat niiden perustamisen jälkeen tekevät koko siluetista hyvin naisellisen. Oikean vaatteen valitseminen kengätyypille on helpompaa.

 

Mikä tekee kuljetuksista erinomaiset, on vain mukavuus. Jopa pitkät kävelymatkat kantapäähän ovat mukavat ja jalat lepäävät kaikissa tilanteissa.