Edeon yritys on vuosien kokemuksensa ansiosta tietoinen siitä, mitä naiset pitävät eniten ja noudattavat muotin uusimpia suuntauksia. Tämän ansiosta meillä on valikoima erilaisia tyylejä, joiden avulla voit luoda mielenkiintoisia tyylitöitä syksyllä ja talvella. Jokainen nainen löytää saappaat, jotka täyttävät hänen odotuksensa.

 

"Monipuolinen kokoelma"

Edeon saappaat erottuvat korkeasta laadusta ja kaikesta yksityiskohdasta. Tämän tyyppiset kengät, joilla on pidennetty nilkkojen yläosa, ovat löytäneet paljon ihailijoita, jotka voivat poimia monien muotien saatavuutta.

Valikoima löytää saappaat:

- valmistettu laadukkaasta luonnon nahasta, jossa on erilaisia kuvioita;

- joilla on asianmukaisesti muotoillut pohjat;

- joilla on alhaiset tai korkeat korot;

- pyöristetyt varpaat;

- eristetty sisäpuolella pehmeällä fleecellä.

Perusvärit ovat mustat ja ruskeat. Edeo-yritys houkutteli myös tuottamaan punaisia saappaita naisille, jotka haluavat erottua.

Epätavallisella ulkonäöllä on pitsi-saappaat, joissa on trapets-pohjat ja matalat korot.

 

"Houkuttelevat mallit ja tarvikkeet"

Jokaisen Edeo-saappaiden parin koriste on klassinen vetoketju, joka on sijoitettu yläosan sisäpuolelle.

Ainutlaatuinen lisäys on ompelu, joka korostaa eri materiaalia: vilja- ja mokkanahkaa. Päällisten yläosassa korostuu täysin jalkojen ulkonäkö.

Kokonaisuutta täydentää Edeo-yhtiön logo, joka on kaiverrettu nahalla tai vetoketjun merkissä.

 

"Lämmin sisustus"

Kylmällä ja pakkasella päivällä saapikkaiden lämmin sisustus on suuri. Sukat sukkahousujen yksinään eivät jää kylmiksi ja he tuntevat olonsa mukavaksi käärittyään niiden ympärille.

Tämäntyyppisten jalkineiden vakaus tekee niistä sopivia mihin tahansa pintaan.

 

"Klassinen ja ylimääräinen"

Edeo-saapikkaat tarjoavat ainutlaatuisen ulkonäön. Yhdistelmä huivi, käsineet tai pussi samassa sävyssä on tyylikäs täydennys koko.

Investoinnit täydellisiin jalkineisiin merkitsevät sitä, että valitsemme parhaan ja joka päivä on parempi, koska on mahdollista käyttää ilmiömäisiä nilkkasaappaita.