Edeo-brändi täyttää naisten odotukset ja luo jokaiselle kaudelle ainutlaatuisia malleja, joissa yhdistyvät muodin maailman uusimmat trendit. Yhtiö, jolla on yli 40 vuoden kokemus, vastaa asiakkaidensa kaikkiin odotuksiin ja erinomaiset saappaat ovat mukavia ja huippuluokan uusia tuotteita.


"Laatu korkealla tasolla"


Valitsemalla Edeo-saappaat valitsemme erinomaisen työn, joka on korkeimmalla tasolla. Tärkein materiaali on korkealaatuinen luonnon nahka, jolle on ominaista pehmeys ja käyttömukavuus. Sisätilat puolestaan valitaan valitusta mallista riippuen nahasta tai eristetystä materiaalista, joka toimii kylmempinä ja kylmempinä päivinä.


Erityisiä malleja erottavat näkökohdat ovat:

- yläosan korkeus,

- kantapään korkeus ja tyyppi,

- nenän tyyppi.


Laaja valikoima mahdollistaa Edeo-saappaiden yhdistämisen kunkin jalan muotoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Suosituin on klassinen malli tasaisella pohjalla tai jossa on kantapää, jonka korkeus on eri korkeuksilla (7-9 cm).


"Houkutteleva muotoilu ja kuvakkeet"


Mikä kiinnittää huomiota, on kuluneiden jalkineiden muoti. Standardi on syvä musta ja harmaa, joka sopii useimpiin stylaatioihin eri tilanteissa.


Mielenkiintoisia lisäyksiä ovat:

- ommeltu täydellisesti vetoketjuihin, mikä helpottaa kenkien asettamista ja irrottamista;

- koristeelliset raidat, joissa on kultaa tai hopeaa sisältävät soljet;

- tikattu tai mielenkiintoinen kuvio, esim. pienet timantit.


"Vakaus on perusta"


Edeo-saappaille on ominaista poikkeuksellinen vakaus. Täysin sopivan ylä- ja oikeanpuoleisen profiloidun pohjan ansiosta kengämme säilyttävät kuvan. Jopa yhdeksän senttimetrin kantapää antaa meille luottamusta. Syksyiset mutat tai jäiset kulkutiet eivät ole painajainen. On helppo ottaa toinen askel huolimatta putoamisesta.


"Toinen iho"


Jalkineet Edeo on eräänlainen investointi täydelliseen hyvinvointiin ja miellyttävään kävelyyn joka päivä. Voit nopeasti tuntea, että saappaat ovat erinomainen valinta syksyllä ja talvella.