Gregors on luonut nilkkasaappaiden kokoelman naisille, jotka antavat maksimaalisen mukavuuden käytettäessä. Niiden rakenne ja materiaalit on käytännössä suunniteltu, mikä tekee niistä sopeutumisen jaloihin ja tarttuu niihin. Ja mikä tärkeintä: se on omituinen naisten vaatekaappi.


"Kokoelman korkein laatu ja monimuotoisuus"


Gregors-saappaat ovat aitoa nahkaa, joka on korkealaatuista. Yläosa saavuttaa nilkan, mikä tarkoittaa, että se ei sakeuta vasikkaa ja näyttää koko jalkaa hienosti.


Tarjoukseen sisältyy sisäpuolella eristettyjä saappaita, joissa on pehmeää talviainetta sekä malleja ilman eristystä, jotka toimivat hyvin keväällä ja syksyllä.


Gregors-saappaat löytävät seuraavat muodit:

- hiottu;

- vetoketjut sisäpuolella tai molemmin puolin;

- joissa on joustavat nauhat vetoketjujen sijasta.


Eri korkeudet antavat sinulle mahdollisuuden valita kengät haluamallasi tavalla. Saatavilla on matalat ja korkeat kiilat sekä napakkeen muotoiset kantapäät.


Klassinen väri on musta, joka hallitsee koko valikoimaa. Se on suosituin väri, joka on löytänyt monien naisten palvonnan ja sopii lähes kaiken. Sileän nahan ja mokkanahan yhdistelmä näyttää puolestaan vaikuttavalta ja alkuperäiseltä.


Gregors-saappaat kiinnittävät koriste-elementit ovat:

- koristeelliset soljet;

- sivut, joiden pohja on erilainen, esim. punainen;

- näkyvä ommel pohjaan;

- päälliset, jotka on rullattu;

- esteettiset rypyt.


Huomiota kiinnittävät pohjat, joiden rakenne edistää jalkojen pysyvää pitämistä, mikä on äärimmäisen tärkeää talvella kävelemällä liukkailla jalkakäytävillä.


"Jalkojen kauneus kaikessa suhteessa"


Saappaat ovat suuria, lyhyet hameet, shortsit ja housut. Tämäntyyppisten jalkineiden valinta on investointi monitoimityöhön, joka ilmenee siitä, että voimme käyttää niitä useissa tilanteissa ja näyttää aina hyvältä. Heidän ulkonäönsä on pysyvästi kirjoitettu muotin suuntauksiin, niin että olemme aina ajoissa.