Tyylikäs ja naisellinen sandaalit Nio Ni on ehdotus luottavaisille naisille, jotka haluavat erottua joukosta. Niille on ominaista moderni muotoilu, mutta myös käyttömukavuus.

Sandaalit tasaisella pohjalla

Nio Ni -jalkineet ovat erittäin mukavia. Pehmeä, tasainen pohja mahdollistaa pitkät kävelyretket jopa erittäin kuumina päivinä. Sen sijaan herkkä muotoilu ja kristalli-sovellukset lisäävät kengillesi eleganssia. Jotta jalka pysyisi parhaiten, ne kiinnitetään sivulukolla. Pohjat on valmistettu vahvasta, joustavasta materiaalista, joka mahdollistaa maaston epätasaisuuden tunteen minimoinnin. Kevyt, mutta luotettava rakenne on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta.

kausi

Nio Ni sandaalit toimivat sekä lämpimässä keväällä että kuumana kesänä, koska ne on valmistettu herkästä ekologisesta nahasta, ne ovat miellyttäviä jalkaansa ja eivät hankaa pois. Kauniin ja hienostuneen muotoilun ansiosta ne sopivat täydellisesti joka päivä, mutta myös täydentävät illan muotoilua. Ne ovat loistava yhdistelmä mukavuutta ja eleganssia.