Naisten puku ei vain toimistoon. Neuvomme mitkä kengät sopivat hänelle


Viime aikoina naisten puvuista on tullut erittäin suosittuja. Monet naiset käyttävät niitä paitsi toimistossa, myös erilaisissa tapahtumissa - häissä, jälkijuhlissa, kasteissa. Naisten puvun ei tarvitse olla vain osa eleganttia tyyliä. Niitä voi myös menestyksekkäästi käyttää päivittäin. Mietitkö, mitkä kengät sopivat naisen pukuun? osuit loistavasti!

Naisten puku

Puku on jokaisen miehen vaatekaapin perusta, jota käytetään lähes kaikissa muodollisissa tilaisuuksissa. Kuitenkin puvun universaalisuus sai naisetkin nopeasti rakastamaan sitä. Tästä trendistä on viime aikoina tullut erittäin suosittu!

Naisten pukuja käytetään innokkaasti häissä, jälkijuhlissa tai ristiäisissä. Olosuhteet, jotka vaativat tyylikkään asun, eivät ole ainoa tilaisuus, jolloin voit pukea suosikkipukusi. Miellyttävä leikkaus ja joustava materiaali tekevät puvusta helppokäyttöisen jokapäiväisessä käytössä.

Kuinka valita kengät naisen pukuun?

Kun valitset kenkiä pukuun, noudata yhtä sääntöä: puvun kanssa valitsemiesi kenkien tulee täydentää sen leikkausta ja tyyliä. Riippuen siitä, mitä päätät hakea, voit saada ammattimaisen ja tyylikkään Katso tai lisää tyyliisi rento tunnelma.

Klassiset pumput - sekä tasaiset että korkokengät - sopivat muodollisiin tilaisuuksiin. Voit onnistuneesti pukea mukavat baleriinit tai mokasiinit toimistossa. Tennarit ja lenkkarit auttavat sinua saavuttamaan rennon lopputuloksen esimerkiksi kavereiden kanssa ulkoiluun.

Kuinka valita kenkien väri naisen pukuun?

Muodissa ei ole sääntöjä. Jos et kuitenkaan halua sitoutua etikettivirhe, valitse todistetut väriyhdistelmät.

Voit yhdistää mustat kengät mustaan ​​naisten pukuun tai leikkiä väreillä. Valitse mielialastasi ja tietysti olosuhteista riippuen kontrastivalkoinen tai harmaa tai valitse eloisat, kirkkaat jalkineet.

Valkoinen naisten puku näyttää upealta puuterinpunaisten korkokenkien seurassa. Tätä yhdistelmää rakastavat morsiamet, jotka eivät halua käyttää valkoista mekkoa häissään. Kun valitset pojan ristiäisiä, valitse siniset korkokengät tai laivastonsiniset korkokengät.

Yhdistä värikkäät puvut samanlaisen väripaletin sävyihin tai kontrastiväreihin.

Naisten puku ja pumput

Puku on täydellinen sisustuselementti toimistoon sekä erilaisiin juhlapukua vaativiin tilaisuuksiin.

Muista kuitenkin löytää tasapaino tyylikkään ulkonäön ja mukavuuden välillä tilaisuudesta riippumatta. Taivaskorkokengät näyttävät jumalallisilta häissä tai jälkijuhlissa, mutta kannattaa hankkia varapari litteät kengät, jotta et kärsi sietämättömästä jalkakivusta hauskan yön jälkeen.

Pohjimmiltaan korkokenkien tulee olla riittävän korkeita visuaalisesti pidentämään jalkojasi ja hoikistamaan vartaloasi estämättä kuitenkaan liikkumista. 

Jos välität mukavuudesta pitkän työpäivän aikana, valitse pumppuja, joissa on mukava lohko tai matala lohkokorko.

Valitse hillityt sävyt toimistoon - musta, harmaa, valkoinen tai ruskea. Erikoistapahtumissa, kuten häissä, jälkijuhlissa tai kastejuhlissa, käytä värikkäitä pinssejä korostaaksesi juhlien iloista luonnetta.

Naisten puku ja sandaalit

Tyylikäs vaihtoehto kesäksi on yhdistelmä naisten pukua ja tyylikkäitä sandaaleja. Tällä tavalla annat asullesi hienostuneen ilmeen ja samalla tunnet olosi erittäin mukavaksi.

valita mustat sandaalit, joissa mukava nilkkakiinnitys. Paksu, vakaa tolppa tekee sinusta mukavan suunnitelmistasi riippumatta. Jos arvostat vieläkin enemmän mukavuutta, valitse musta puku litteillä sandaaleilla. Valita klassinen musta tai energisoiva keltainen ja nauti ilmiömäisestä lopputuloksesta. 

Taita pukuhousujen lahkeet kahdesti ylös ja kiinnitä hieno rannekoru nilkan ympärille. WOW-efekti taattu!

Naisten puku ja litteät kengät

Kun valitset tasapohjaisia ​​kenkiä, varmista, että pukuhousut eivät vedä maahan. Housut, jotka päättyvät juuri nilkan yläpuolelle, näyttävät parhailta. 

Jos haluat saavuttaa jalkojen vaikutuksen taivaalle litteistä kengistä huolimatta, valitse vaaleaan pukuun beige-kengät; musta, kun taas setti mustilla baleriinoilla. Muista kuitenkin käyttää ohuita, mustia polvisukkia tai sukkia, jotka luovat yhtenäisen ääriviivan jaloistasi, minkä ansiosta vältyt vartalon optiselta lyhentymiseltä.

Tennarit ja lenkkarit pukuun

Entä tyylillä pukeutumiskoodi business casual? Tämä vaihtoehto on täydellinen satunnaisiin juhliin. Veljen syntymäpäivä, tai ehkä grilli puutarhassa appien luona? Kun valitset lenkkarit tai lenkkarit puvun kanssa, voit olla varma, että näytät tilaisuuteen sopivalta ja samalla mukavalta. 

Valitse tyylikkäät lenkkarit saadaksesi maksimaalisen rennon vaikutuksen säilyttäen samalla liikeeleganssin. Pidä hauskaa muodin parissa ja päätä malli suoraan 90-luvulta. tai valita nykyaikainen muotoilu klassisessa mustassa.

Valinta on sinun

Kuten näet, kenkien valitseminen naisten puvulle on hyvin yksinkertainen tehtävä. Jos välität mukavuudesta ja liikkumisen helppoudesta, pue jalkaan lenkkarit tai ballerinat. Kun haluat näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta, korkokengät ovat liittolaisesi.