Naszbut 036 sandaalit ruskea

Tuote ei ole saatavilla ;(

Erittäin mukavat ja ajattomat miesten sandaalit tunnetulta ja hyvämaineelta NASZBUT merkiltä ajattomassa ruskean ja beigen sävyssä.


Esitelty malli on kokonaan valmistettu korkealaatuisesta luonnonnahasta, joka mukautuu täydellisesti miehen jalan muotoon ja estää hankaumien ja ärsytyksen muodostumisen jopa paljaalle iholle kesähelteellä. Pohjallinen on muotoiltu anatomisesti ja mukautettu miehen jalan luonnollisiin kaareviin.


Kengät on kiinnitetty erittäin vahvalla, kestävällä ja ennen kaikkea käytännöllisellä tarranauhalla, mikä lisää merkittävästi jalkineiden käyttömukavuutta ja toimivuutta. Termokumista valmistettu pohja tarjoaa erittäin hyvät liukastumisenesto-ominaisuudet ja tekee jalkineista myös joustavia, kestäviä ja erittäin kevyitä, joten ne sopivat kuumimpiinkin lämpöihin.


Sandaalit sopivat hyvin sekä farkkujen että housujen kanssa, jotka on valmistettu eri tyyleistä kankaasta. Niitä voi myös menestyksekkäästi käyttää shortsien kanssa. Sensaatiomaisen mukava ja erittäin käytännöllinen.

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Väri: ruskea, beige

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.