Neonkengät - HIT vai KIT?


Alkuperäiset, epätavalliset värit, jotka kiinnittävät ohikulkijoiden huomion, ovat loistava tapa erottua joukosta. Vaikka neonkynnet tai neonnauhat eivät olekaan niin poikkeuksellinen näky, kirkkaissa väreissä olevat jalkineet voivat herättää hämmästystä. Tästä artikkelista löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää neonkengistä. Työskennellä!

Kirkkaat värit ovat vihdoin nousseet varjoista

Vaikka 2000-luvulla kirkkaat, intensiiviset sävyt nauttivat suurta suosiota ja täydensivät julkkisten ja tavallisten naisten tyylityksiä, neonit viettivät varjoissa lähes kaksi vuosikymmentä.

Suhteellisen äskettäin neontrendi on palannut salongiin, ja limenvihreä, energisoiva oranssi, sitruunankeltainen ja intensiivinen pinkki ovat alkaneet jälleen koristaa katuja. Ylimieliset, eloisat värit kiinnittävät epäilemättä muiden huomion ja tekevät joukosta erottumisen helpommaksi kuin koskaan.

Mietitkö, mihin yhdistää neonkengät saadaksesi muodikkaan, ei liioitellun ilmeen? Haluatko tietää, mihin tilaisuuksiin ne sopivat parhaiten? Tai ehkä etsit todistettuja neonkenkien valmistajia? Löydät tämän ja paljon muuta tästä artikkelista. Aloitetaan!

Neontrendi rohkeille

Fluoresoivat värit ovat täydellinen tapa monipuolistaa yksinkertaisia ​​tyylityksiä. Jos pidät eri tyylien kokeilemisesta ja muotiuutuuksien kokeilemisesta, lyö vetoa neonista. Voit käyttää kenkiä fluoresoivissa väreissä tyylikkäästi rento tai puolimuodollisiin tilaisuuksiin. 

Joka kerta saat upean lookin, joka ei saa ketään ohittamaan välinpitämättömästi. Leiki muodin kanssa ja luo yhdistelmiä, jotka auttavat sinua heijastamaan persoonallisuuttasi ja vahvistamaan rohkeaa lähestymistapaasi kuumimpiin trendeihin.

Tai ehkä neonyksityiskohtia?

Neontrendi ei ole varattu vain rohkeille naisille, jotka rakastavat epätavallista hauskanpitoa muodin parissa. Jos haluat tuoda neonin asuihisi, lyö vetoa kenkien neonyksityiskohtiin. Intensiivisen vaaleanpunainen pohja, aivan kuten klassisten tennarien fluoresoivat nauhat, auttaa sinua saavuttamaan halutun tuloksen.

Jos et pidä liian tunkeilevista asuista, pidä se kevyenä ja tasapainota se beigen ja valkoisen kanssa. Tällä tavalla luot harmonisen vaikutelman, joka antaa sinulle tyylikkään ilmeen erilaisiin tilaisuuksiin.

Muotoiluideoita neonkengillä

Neonkengät täydentävät täydellisesti minimalistisia yhdistelmiä. Haluatko urheilullisen tyylin? Hyvä idea! Laita päälle mustat leggingsit, mustat, oversize'huppari ja neonlenkkarit. Yhdistä siihen korkki, jossa on hieman kaareva visiiri ja olet valmis! Suunnitteletpa sitten urheilua tai vain askartelua kaupungissa, voit olla varma, että olet mukava ja näytät upealta.

Fluoresoivat jalkineet sopivat hyvin myös farkkukankaan kanssa. Entä yksivärinen Katso? Katana ja samanväriset farkut yhdistettynä neonkenkiin mahdollistavat arjen, mutta ehdottomasti epätavallisen ilmeen. Käytä sitä valkoisen, istuvan yläosan ja nahkalaukun kanssa upeassa ketjussa. WOW-efekti taattu!

Entä värikäs huimaus? Valitse neonin kanssa harmonisia värejä. Voimakas magenta sopii täydellisesti kirkkaan vihreälle. Yhdistä neonkenkiin vahatut leggingsit, musta toppi ja fuksiatakki saadaksesi alkuperäisen vaikutelman. Pidätkö hillitymmistä väreistä? Yhdistä suosikki fluoresoivat vihreät kengät ruskeaan tai beigeen ja olet valmis.

Voit käyttää neonkenkiä rennossa tyylissä yhdistämällä ne mukavaan verryttelypukuun tai semi-muodolliseen - tyylikkääseen nappipaidaan tai ilmavaan mekkoon. Kaikki riippuu tilaisuudesta ja mieltymyksistäsi.

Mistä ostaa neonkengät?

Nyt kun tiedät, että neonkengät ansaitsevat paikan kenkäkokoelmassasi, on aika lähteä ostoksille. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman jalkineita fluoresoivissa väreissä. Jotta valintasi olisi mahdollisimman helppoa, olemme koonneet joitain suosikkejamme valmiilla muotoiluideoilla. 

Mulderin vaaleanpunaiset neontennarit

Muodikas verryttelypuku valkoisen sävyissä saa uuden luonteen vaaleanpunaisten tennarien ansiosta. Päällisen joustava materiaali päästää ilman täydellisesti läpi, ja kumi, mukava pohja varmistaa maksimaalisen mukavuuden pitkien kävelylenkkien aikana.

Stormoranssit neonsandaalit

Neonkengät ovat täydellinen tapa korostaa kesärusketustasi. Saadaksesi tämän loistavan vaikutuksen, muista hankkia neonsandaaleja. Mukava kiinnitys nilkan ympärillä ja tehokas koristelu kengän keskellä antavat sinulle kaiken tarvitsemasi. Käytä niitä kevyiden, ilmavien shortsien ja pellavapaidan kanssa. Älä unohda tyylikkäitä aurinkolaseja! 

Oranssit neon avoimet kantapääpumput

Jos etsit upeita kenkiä juhliin, tämä malli on täydellinen. Käytä niitä kultaisen mekon tai pienen mustan ja kultaisen korun kanssa. Päätös on sinun! Olemme varmoja, että tanssit koko yön näissä kengissä. Älä unohda oikeaa kantapään hoitoa, jotta et häiritse WOW-efektiä.

Mustat saappaat neontasolla

Neonkenkien käyttö toimii hyvin paitsi kesällä ja keväällä. Tämä trendi piristää pilvisimpiäkin talvi- tai syyspäiviä. Aseta mustat saappaat neontasolle, jossa on vahatut housut, lämmin, lihava pusero ja vaaleanpunainen villatakki. Katso kuinka yksinkertaista se on?