Oletko kiireinen äiti? Tiedämme, mitkä kengät sopivat sinulle täydellisesti!


Äitinä oleminen ei ole helppoa. Äitiyden ilojen lisäksi sinun on kohdattava monia haasteita, kuten lasten jahtaaminen, jotta he eivät juokse vilkkaalle kadulle. Koska vietät paljon aikaa liikkeellä, on tärkeää, että sinulla on mukavat kengät. On vielä muutama seikka, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ostaessasi kenkiä kiireiselle äidille helpottaaksesi elämääsi.

Kohta arjen haasteet hymy huulillasi

Kiireessä viet kurittoman kolmivuotiaan lastentarhaan ja hetken kuluttua lähdet takaamaan hänen nuorempaa veljeään, joka juuri opettelee ajamaan pyörällä. Sillä välin yrität hoitaa ostokset ja juosta kotiin ennen kuin kuriiri lähtee tilaamasi paketin kanssa.

Kiireisen äidin elämä ei ole helppoa! Äitiyden ilojen lisäksi sinun on kohdattava monia haasteita. Jos haluat tehdä sen hymy huulillasi, muista huolehtia mukavuudestasi. Jos vietät koko päivän liikkeellä, tarvitset oikeat kengät. Olemme koonneet oppaaseemme kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joita kiireisen äidin kenkien tulisi olla. Valmis?

Mukavuus on etusijalla

Kuvittele, että sinulla on paljon asioita hoidettavana lapsesi kanssa vierelläsi, ja hankauskenkäsi yrittävät tehokkaasti estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Onneksi sen ei tarvitse olla niin! Sinun tarvitsee vain asettaa mukavuus etusijalle.

Kiireisen äidin kengät eivät missään tapauksessa saa hieroa ja aiheuttaa epämukavuutta kävellessä. Varmista jo kenkien valintavaiheessa, että ostamasi koko on oikea. Älä tee päätöksiä kiireessä! Kävele myymälässä kengissäsi, ja jos tilasit ne verkosta, tee sama kotimatollasi poistamatta tarroja. Älä missään nimessä osta liian tiukkoja kenkiä siinä toivossa, että jonain päivänä ne lopulta hajoavat.

Täydellisen istuvuuden lisäksi käyttömukavuuden takaa laadukas materiaali. Joustavaa nahkaa, laadukasta kenkäkangasta tai kenties pehmeää mokkanahkaa? Päätös on sinun! Kaikki nämä materiaalit tekevät jokapäiväisten haasteiden kohtaamisesta paljon nautinnollisempaa.

Nopea pukeminen ja riisuminen

Jos olet kiireinen äiti, jokainen minuutti on varmasti kallisarvoinen sinulle. Sujuvoittaaksesi kotoa poistumista pukemalla jalkaan kengät, joiden pukeminen ei kestä ikää. Vältä nauhoitusta, pitkiä kenkiä. Valitse sen sijaan vetoketjulliset tai slip-on jalkineet. Tällä tavalla säästät aikaa, jota todennäköisesti kaipaat joka tapauksessa.

Litteät pohjat

Kiireinen äiti korkokengissä? Tämä ei voi toimia! Jos haluat hoitaa asioita nopeasti ja turvallisesti, valitse tasapohjaiset kengät.

Tämän ansiosta voit liikkua tehokkaammin ja ilman huolta siitä, että nyrjäytät nilkkasi jahtaaessasi lastasi ympäri leikkikenttää.

Neutraalit värit ja klassikot helpottavat muotoilua

Sinulla ei ole aikaa itsellesi, elät nopeassa tahdissa etkä halua tuhlata aikaa aikaa vievään kenkien valintaan arjen tyylitelmiin?

Panosta neutraaleihin väreihin, jotka toimivat käytännössä kaiken kanssa. Jos etsit helppohoitoisia kenkiä, muista ostaa musta malli. Valkoiset kengät, vaikka ne vaativatkin hieman enemmän huomiota, täydentävät täydellisesti monia tyylejä. 

Lyö vetoa klassikoista. Tämän ansiosta näytät aina tyylikkäältä ja säästät paljon aikaa, jonka voit tuhlata peilin edessä.

Mitkä kengät sopivat kiireiselle äidille?

Nyt kun tiedät säännöt, joita on noudatettava valittaessa kenkiä kiireiselle äidille, olemme laatineet luettelon suositelluista malleista sekä pienen huijausarkin niiden pukemisesta. Kiinnostunut? 

Klassiset mustat ballerinat

Yksi kiireisten äitien suosikkimalleistamme ovat klassiset ballerinat. Sileä pohja matalalla kantapäällä huolehtii mukavuudestasi ja luonnollinen nahka lisää mukavuutta. Käytä näitä kenkiä mustien ohuiden sukkahousujen ja neulottujen mekkojen kanssa tai yhdistä ne mukaviin housuihin pillifarkut, paita tai ohut neuletakki. 

Vaalean beige-nahkainen balerina

Toinen malli, joka läpäisee kokeen kiireisten äitien tapauksessa, ovat vaalean beige-sävyiset nahasta valmistetut balerinat. Nämä kengät läpäisevät kokeen yhdessä paljain lahkein, sekä 7/8 housut. Ilman paljon vaivaa korotat kesärusketusta ja saat jaloistasi pidempiä ja ohuempia. 

Mustat nahkaiset lenkkarit

Jos valitset mukavat verryttelypuvut joka päivä, muista sijoittaa laadukkaisiin tennareihin. Entä klassinen musta nahkamalli? Sekä päällinen että pohjallinen on valmistettu luonnollisesta nahasta, jotta saat maksimaalisen mukavuuden jokapäiväisessä juoksussa. Toinen näiden kenkien etu on se, että ne ovat erittäin kevyitä.

Valkoiset nahkaiset lenkkarit

Urheilukenkiä ei ole varattu vain verryttelypuvuille. Tyylikkäät valkoiset tennarit ovat jokaisen tyylikkään mutta kiireisen äidin ominaisuus. Herkkä korotus alustalla saa sinut näyttämään hieman pitemmältä, ja luonnollinen nahka varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi, vaikka viettäisit koko päivän jaloillasi. Yhdistä ne farkkuihin ja tyylikkääseen collegepaitaan tai pitkään trenssitakkiin, tilavaan huiviin ja lippalakkiin.