Onko sinulla ongelmia massiivisten vasikoiden kanssa? Tiedämme, mitkä kengät saavat ne näyttämään ohuemmilta!


Lyhyet, lihaksikkaat pohkeet voivat näyttää paksuilta ja aiheuttaa paljon ongelmia muotoilun valinnassa. Onneksi sinun ei tarvitse noudattaa rajoittavaa ruokavaliota tai harjoitella itseäsi kuntosalilla laihduttaaksesi heitä visuaalisesti. Tiedämme muutamia temppuja, joilla saat jalkasi tuntumaan pidemmiltä ja tulet rakastamaan lyhyitä mekkoja. Aloitetaan!

Yksinkertaisia ​​temppuja massiivisille vasikoille

Paksut vasikat voivat olla todellinen painajainen, mikä vaikeuttaa asun valintaa joka päivä ja juhlapyhinä. Onneksi on olemassa tehokkaita temppuja, jotka saavat massiiviset vasikat näyttämään ohuemmilta.

Lue vinkkimme ja nauti jalojesi täydellisestä ulkonäöstä vartalostasi riippumatta. Onneksi sinun ei tarvitse noudattaa dieettiä tai ostaa kuntosalijäsenyyttä.

Tarvitset vain… oikean kenkäparin, joka saa sinut rakastamaan lyhyitä mekkoja ja hameita uudelleen. Katso itse, että optinen vasikan laihdutus on paljon helpompaa kuin aluksi luulisi!

Tarvitset vain oikein valitun kengän kantapään, värin ja kärjen, ja massiiviset pohkeesi muuttuvat tuntemattomiksi!

Tasapainota mittasuhteet valitsemalla korkeampi kantapää

Korkokengät voivat tehdä ihmeitä! Ne laajentavat optisesti jalkoja, jolloin koko siluetti näyttää harmonisemmalta ja tasapainoisemmalta. Tämä pätee erityisesti naisiin, joilla on massiiviset vasikat.

Muista kuitenkin, että korkokenkien käyttäminen liian usein voi olla haitallista ryhtillesi ja hyvinvoinnillesi. Lisäksi se voi pitkällä aikavälillä lyhentää pohkeen lihaksia, jolloin ne näyttävät vielä lihaksikkaammilta ja isommimmilta.

Tästä syystä käytä päivittäin keskikorkoisia tai matalakorkoisia kenkiä. Näin laihdutat paksuja pohkeita ja saat itseluottamusta. Vältä myös neulaohuita korkkareita, jotka voivat olla karikatuurisesti kontrastia massiivisten jalkojen kanssa. 

valita kengät postiin tai kiilojajoka tasapainottaa mittasuhteesi. Niiden lisäetu on se, että ne ovat paljon mukavampia kuin ohuet kantapäät.

Värillä on väliä

Tummat kengät voivat optisesti lyhentää jalkoja. Tämä ei kuitenkaan välttämättä pidä paikkaansa, kunhan muotoilet ne oikein. Jos haluat voittaa paksujen pohkeiden ongelman, vältä mustien kenkien käyttöä paljain jaloin.

Yhdistä ne mustiin, ohuisiin tai paksuihin sukkahousuihin. Näytät vielä ohuemmalta, jos yhdistät sen mustien housujen tai hameen kanssa.

Tämä periaate toimii molempiin suuntiin. Paljaat jalat näyttävät hyvältä yhdessä nude-jalkineiden kanssa. Yritä sovittaa kenkien väri ihonvärisi kanssa. Näin saat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja pohkeet näyttävät ohuemmilta hetkessä. 

Yksiväriset tyylitelmät ovat loistava tapa helposti naamioida Äitiluonnon puutteet. Noudattamalla tätä periaatetta vyötäröstä alaspäin voit olla varma, etteivät massiiviset vasikat ole enää huomion keskipisteessä.

Varo raitojen paksuutta

Monet naiset, joilla on massiiviset pohkeet, luopuvat kengistä, joissa on nilkkahihna. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä! 

Ohuet raidat voivat itse asiassa näyttää parhaimmalta naisilla, joilla on ohut, pitkät jalat, luoden liian paljon kontrastia paksuihin pohkeisiin ja kiinnittäen erityistä huomiota ongelma-alueisiin. 

Vältä myös raitoja, jotka ylittävät nilkan. Jalkineet, joissa on pitkät solmiot, voivat saada pohkeet näyttämään kovemmilta. Voit estää tämän tehokkaasti valitsemalla kenkiä vastaavasti leveämmillä olkahihnailla.

Mitä kenkiä lihaville vasikoille pitää käyttää joka päivä ja juhlapyhinä?

Vältä kenkiä, joissa on litteä pohja, koska ne voivat optisesti lyhentää jalkojasi, jolloin ne näyttävät entistä massiivisemmilta. Vaikka klassiset ballerinat eivät ole liittolaisi, sinun ei tarvitse kokonaan luopua litteistä kengistä. Valita balettikengät teräväkärkisellä kärjelläjolloin jalkasi näyttävät hieman pidemmiltä. 

Jos arvostat mukavia jalkineita päivittäin, valitse muodikkaita kenkiä lenkkarit alustalla. Tällä tavalla ohennat lisäksi nilkkojasi ja luot täydellisen harmonian. Kuumina päivinä lyö vetoa korotetut sandaalit tai espadrillitjoka täydentää täydellisesti jokapäiväisiä tyylityksiä. 

Käytä suurempia uloskäyntejä varten klassisia sauvoja tai pumppuja. Niistä tulee myös hyvä valinta oxford kengätjoka antaa sinulle muodollisen ilmeen säilyttäen samalla vertaansa vailla olevan mukavuuden.

Kuinka valita saappaat paksuille pohkeille?

Saappaiden valitseminen massiivisille vasikoille voi olla todellinen haaste. Onneksi leveälle jalalle sopivien talvikenkien löytäminen ei ole mahdotonta. 

Ensinnäkin, etsi saappaat, joiden päälliset levenevät ylöspäin. Vältä synteettisiä materiaaleja. Valitse nahkakengät, jotka käytön vaikutuksesta mukautuvat pohkeiden leveyteen. 

Joustavat lisäkkeet vetoketjujen alueella ovat myös korvaamaton etu. Näin turkkisi saavat lisää tilaa ja tunnet olosi mukavaksi.

Hyvin istuvat jalkineet voivat tehdä ihmeitä!

Hyvin istuvat jalkineet voivat tehdä ihmeitä, vaikka pohkeet olisivat todella massiivisia. Älä pelkää käyttää hyväksi havaittuja menetelmiämme ja valitse kengät, jotka auttavat peittämään epätäydellisyytesi. 

Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvojamme noudattamalla tyttömäinen rakkautesi mekkoja ja hameita kohtaan palaa ja saat takaisin itseluottamuksesi.