Ostammeko liikaa kenkiä?


Tätä kysymystä esittävät paitsi naiset myös herrat. Kengät ovat yksi vaate, jota ei voi koskaan olla liikaa, varsinkin kun vuodenajat vaihtuvat niin nopeasti. Ja kesäsää ei ole aina kaunis ja kuuma. Elokuu on jo toivottanut meidät tervetulleeksi - kuukausi, jolloin myrskyjä ja rankkasateita on yhä enemmän.

Tätä kysymystä esittävät paitsi naiset myös herrat. Kengät ovat yksi vaate, jota ei voi koskaan olla liikaa, varsinkin kun vuodenajat vaihtuvat niin nopeasti. Ja kesäsää ei ole aina kaunis ja kuuma. Elokuu on jo toivottanut meidät tervetulleeksi - kuukausi, jolloin myrskyjä ja rankkasateita on yhä enemmän. Loman viimeiselle viikolle tultaessa kannattaa harkita, onko vaatekaapissamme todella liikaa kenkiä.

Vaihteleva sää lomalla

Tämä on yksi syy siihen, miksi emme ota sandaaleja tai espadrillejä vuorille tai merenrantaan. Meidän on suojauduttava kaikilta mahdollisilta - toisin sanoen jopa rankkasateelta. Tiedämme tämän erittäin hyvin monivuotiaille, joille on myös valmisteltava vähintään kolme paria: rakennetut kengät, kevyet sandaalit ja ... kengät.

 

Hyvät naiset ja herrat olisi myös varauduttava tähän tilanteeseen. Sopivien jalkineiden on oltava paitsi käytännöllisiä, myös sopivia valittujen tyylien kanssa. Loppujen lopuksi naisten ansastajat eivät aina sovi ilmaviin kesämekkoihin - kengät tai kengät, joita kutsutaan viehättävästi "ballerinaiksi", olisivat paljon parempia.

Monet kengät ovat kunnossa!

Me todella tarvitsemme niitä lopulta. Jalkineet täydentävät muotoilua, erityisesti mekkoja ja epätavallisia asuja. Kenkien avulla voimme ilmaista tunteitamme, ja monet ihmiset yksinkertaisesti kiinnittävät niihin huomiota! Kun kysytään ystäviltämme, mihin he kiinnittävät huomiota suhteen alussa, he vastaavat yhteen: kengät. Siksi ei kannata huolehtia siitä, että meillä on liikaa kenkiä ja ostamme liian monta paria.

 

Joskus kannattaa harkita, eikö meillä ole niitä tarpeeksi, ottaen huomioon muuttuva, oikukas sää. Erityisesti syksy osoittaa, että jonain päivänä voimme nauttia kauniista kultaisesta auringosta ja lopuksi illalla kastua bussipysäkillä odottaen bussia. Siksi kannattaa suojautua ja pitää kaapissa enemmän kuin vain kolme tai neljä paria. Se kannattaa, varsinkin jos ostamme kunnollisia jalkineita tarjoushintaan!