Ostammeko liikaa kenkiä?


Tätä kysymystä eivät kysy vain naiset, vaan myös herrat. Kengät ovat vaatekaappiosa, jota ei ole koskaan liikaa, varsinkin kun vuodenajat vaihtuvat niin nopeasti. Ja kesäsää ei aina ole kaunis ja kuuma. Meitä on jo toivottu tervetulleiksi elokuuhun - kuukauteen, jolloin yhä enemmän myrskyjä ja rankkasateita.

Tätä kysymystä eivät kysy vain naiset, vaan myös herrat. Kengät ovat vaatekaappiosa, jota ei ole koskaan liikaa, varsinkin kun vuodenajat vaihtuvat niin nopeasti. Ja kesäsää ei aina ole kaunis ja kuuma. Meitä on jo toivottu tervetulleiksi elokuuhun - kuukauteen, jolloin yhä enemmän myrskyjä ja rankkasateita. Viime viikolla lomalle kannattaa pohtia, onko vaatekaapissamme todella liikaa kenkiä.

Vaihteleva sää lomalla

Tämä on yksi syy, miksi emme ota vain sandaaleja tai espadrilleja vuorille tai merelle. Meidän on suojeltava itseämme kaikissa tapauksissa - toisin sanoen jopa myrskyssä. Tiedämme tämän erittäin hyvin monivuotiaille, joille sinun on myös valmistettava ainakin kolme paria: sisäänrakennetut kengät, kevyet sandaalit ja ... wellies.

 

Hyvät naiset ja herrat olisi myös varauduttava tällaiseen mahdollisuuteen. Asianmukaisten jalkineiden on oltava paitsi käytännöllisiä myös vastaamaan valittuja tyylejä. Loppujen lopuksi naisten ansastajat eivät aina vastaa kesää, eteeriset mekot - kengät tai kengät, joita kutsutaan viehättäväksi "balerineiksi" olisivat parempia.

Suuri määrä kenkiä ei ole mitään vikaa!

Tarvitsemme lopulta niitä todella. Jalkineet viimeistellään tyylitelmällä, etenkin ne, joilla on mekot ja epätavalliset asut. Kengät antavat meille mahdollisuuden ilmaista tunteita, ja monet ihmiset kiinnittävät vain huomiota heihin! Kun kysymme ystäviltä, ​​mihin he kiinnittävät huomiota parisuhteensa alussa, he vastaavat yksimielisesti: jalkineisiin. Siksi ei ole syytä pelätä, että meillä on liikaa kenkiä ja ostamme liian monta paria.

 

Joskus on syytä pohtia, onko meillä tarpeeksi, ottaen huomioon muuttuva, omituinen sää. Varsinkin syksy osoittaa, että jonain päivänä voimme nauttia kauniista, kultaisesta auringosta ja lopussa illalla kastua bussipysäkillä odottaen linja-autoa. Siksi on syytä suojella itseäsi ja pitää vaatekaapissasi enemmän kuin vain kolme tai neljä paria. Se kannattaa, varsinkin jos ostamme kunnollisia kenkiä tarjoushintaan!