Pääosissa: gladiaattorit. Katso, kuinka käytät niitä tänä kesänä


Se on varmaa! Gladiaattorit ovat taas muodissa. Jos luulit, että tämä suuntaus ei koskaan palaa, olet erehtynyt pahasti. Tämän tyyliset sandaalit ovat jälleen valloittaneet maailman muotitähtien sydämet ja inspiroineet tavallisia tyttöjä luomaan alkuperäisiä tyylityksiä. Katso, minkä kanssa käytät niitä tänä kesänä näyttääksesi upealta.

Kulttitrendin ylä- ja alamäkiä

Vaikka ne keksittiin noin vuonna 700 eaa., gladiaattorisandaalit kukoistivat 1960- ja 1970-luvuilla, jolloin espanjalais-ranskalainen muotisuunnittelija Paco Rabanne teki suosituksi tämän tyyliset sandaalit. Vähän myöhemmin nämä kengät koristavat Sophie Lorenin, Barbra Streisandin ja muiden suosittujen julkkisten muodokkaita jalkoja, jotka vetosivat ehdottomasti tavallisiin tyttöihin. Nämä, maailmankuulujen tähtien inspiroimat, loivat omaperäisiä tyylityksiä ja pitävät gladiaattoreita täydellisenä lähtökohtana.

Noin kahden vuosikymmenen ajan gladiaattorit katosivat lähes kokonaan kaduilta, ja vuonna 1993 Giovanni Versace toi heidät takaisin salongiin. Muoti ei kuitenkaan viipynyt meillä kauaa, mutta vuonna 2002 Calvin Klein herätti sen uudelleen henkiin. Seuraavina vuosina gladiaattorit esiintyivät muotinäytöksissä arvostettujen suunnittelijoiden kanssa, kuten Balenciaga, Chanel ja Valentino.

Näillä kengillä oli monia muotoja, ja ne koristelivat catwalkeja ja katuja. Niiden jälkeinen kuuleminen oli menetetty pitkäksi aikaa, eikä mikään osoittanut, että gladiaattorit olisivat jälleen huipulla. Tähän asti. Gladiaattorit ovat palanneet muodikkaimpien vaikuttajien vaatekaappiin ja nousevat yhdeksi tulevan kesän kuumimmista jalkinetrendeistä. 

Jennifer Lopez, Kendall Jenner ja Rihanna rakastivat heitä. Olemme varmoja, että kun olet lukenut muotoiluvinkkimme, nämä loistavat sandaalit varastavat myös sydämesi. Otetaan selvää!

Mitä gladiaattorit oikein ovat?

Gladiaattorit ovat eräänlaisia ​​kesäkengät. Leveät tai kapeat olkaimet, muodikas ulkonäkö ja ilmava muoto tekevät kengistä loistavan vaihtoehdon klassisille sandaaleille.

Heidän nimensä viittaa antiikin Rooman ja Kreikan gladiaattoreihin, jotka käyttivät näitä saappaita taistellakseen. Erityinen muotoilu ei ainoastaan ​​tarjonnut jalkasuojaa taistelukentällä, vaan myös varmisti gladiaattorien lämpömukavuuden. Kiitos Hollywoodin intohimosta noiden aikojen inspiroimia elokuvajuttuja kohtaan, tämä alkuperäinen trendi voitti muodin ystävien sydämet ympäri maailmaa.

Gladiaattorit erottuvat yleensä ruskeasta väristä, litteästä pohjasta, avoimista varpaista ja lukuisista poikittaisista raidoista pohkeessa. Tämän tyylin klassisten sandaalien lisäksi saatavilla on erilaisia ​​kuvioita ja värejä. Tasainen pohja ja hihnojen muodossa olevat siteet ovat loistava vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön, kun taas upeat vetoketjulliset neulamallit sopivat täydellisesti suurempiin retkiin luoden flirttailevan lopputuloksen.

Mihin gladiaattoreita pukeutua?

Gladiaattorit ovat napakymppi niin arjen askareissa kuin tyylikkäämpää asua vaativissa tapahtumissa. Nämä kengät ovat niin monipuolisia, että ne sopivat moniin tyyleihin eri tilanteisiin. 

Helpoin tapa käyttää niitä muodikkaan luomiseen asu on yhdistelmä gladiaattoreita lyhyellä puuvillamekolla hillityssä sävyssä. Yhdistä tähän asuun gladiaattorisaappaat tasaisella pohjalla tai korkokenällä, jotka muuttavat päiväasusi iltaiseksi silmänräpäyksessä. Minimekkojen lisäksi gladiaattorit sopivat hyvin ilmaviin maximekkoihin tai denim-midi-mekkoihin.

Aiotko vierailla vanhassakaupungissa? Yhdistä gladiaattorisaappaasi farkkushortseihin ja valkoiseen pellavapaidaan. Tällä tavalla näytät erittäin tyylikkäältä menettämättä mukavuutta. Gladiaattorit voidaan yhdistää myös pidempiin housuihin. Valitse sitten malleja, jotka päättyvät juuri nilkan yläpuolelle, mikä ei häiritse lopputulosta.

Kenelle gladiaattorit ovat hyviä?

Nämä kengät sopivat itsevarmoille naisille, jotka haluavat kiinnittää huomiota itseensä. Yhdessä lyhyen mekon kanssa ne näyttävät äärimmäisen koketteilta, ja yhdessä paidan ja shortsien kanssa ne luovat klassisen ja ajattoman ilmeen. Katso.

Gladiaattorit ovat täydellinen valinta koosta riippumatta. Naisille, joilla on isommat pohkeet, suosittelemme kuitenkin nauhasandaalien valitsemista, jotka eivät uppoa jalkoihin ja luo tarpeettomia poimuja. 

Jos haluat optisesti pidentää jalkojasi ja samalla laihduttaa koko vartaloasi, valitse ihosi sävyiset gladiaattorisaappaat. Valkoiset gladiaattorit korostavat kesärusketusta täydellisesti. Huomio! Mustat gladiaattorit voivat luoda vaikutelman lyhyemmistä ja paksummista jaloista.

Muodikkaat gladiaattorit käden ulottuvilla

Koska tiedät jo, että jalkinekokoelmasi ei voi jättää väliin gladiaattoreita, muista käydä meillä verkkokauppa. Monet muodikkaimmat mallit odottavat sinua siellä - sekä sidottuina että vetoketjulla kiinnitettyinä; lyhyt ja pitkä; hillityissä väreissä ja mehukkaammissa sävyissä. Nautimme ostoksistasi!

Näytä upealta tänä kesänä

Kesä tulee nopeasti. Tämä on täydellinen aika päivittää vaatekaappisi ja sijoittaa laadukkaisiin gladiaattorisaappaisiin. Nämä kengät ovat klassikko, joka palaa kerta toisensa jälkeen suurella tavalla. Tyylivinkkiemme ansiosta sinulla ei varmasti ole ongelmia yhdistää niitä muuhun vaatekaappiisi. Onnea!