Pääosissa: kellot. Mitkä kengät sopivat heille parhaiten?


Kellot ovat olleet yksi kuumimmista trendeistä useiden sesonkien ajan. Tämän tosiasian ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään! Reiteen ja polviin istuvat housut, jotka levenevät alaspäin, luovat illuusion jaloista taivaan korkeudella. Sen lisäksi, että näytät hoikemmalta kelloja käyttäessäsi, näytät myös pitemmältä. Mietitkö kuitenkin, mitkä kengät sopivat heille parhaiten? Se on helppoa!

Muutama syy miksi rakastamme kelloja

Muoti rakastaa tulla täyteen ympyrään. Vanhat hitit ovat taas muodissa! Aivan kuten kellot, jotka palasivat salongiin 70- ja 90-luvun hitin jälkeen. Sekä julkkikset että tavalliset tytöt rakastavat heitä. Tämän tosiasian ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään! 

Kellot on sovitettu reisiin ja polviin ja ne levenevät alaspäin. Tämän leikkauksen ansiosta voit saada jalkojen vaikutelman taivaalle. Mutta se ei ole kaikki, mistä me rakastamme kelloja! Nämä housut eivät vain näytä ohuemmilta, vaan myös korkeammilta, varsinkin jos käytät kenkätemppujamme. Aloitetaan!

Mitkä kengät sopivat kellojen kanssa?

Bells ovat klassisia ja erittäin monipuolisia housuja, jotka voidaan muotoilla monin eri tavoin. Ne toimivat sekä treffeillä yhdistettynä korkokenkien kanssa että kävelylle kaupungilla - löysän collegepaidan ja tennarien kanssa. 

Olemme laatineet luettelon suosikkiyhdistelmistämme, jotta voit tehdä oikean valinnan niin arkipäivisin kuin suurempiin tapahtumiin. Oppaastamme löydät vahvistetut lausunnot jokaiselle vuodenajalle. Työskennellä!

Rento kellokengät

Kellot ovat loistava valinta jokapäiväiseen käyttöön. Ne sopivat niin klassisiin puseroihin ja paitoihin kuin mukaviin villapaitoihin ja toppeihin. Älä pelkää kokeilla. Löysä pusero, tai kenties seksikäs istuvuus isolla pääntiellä? Päätös on sinun! 

On olemassa monia hienoja tapoja muotoilla kellojasi päivittäin. Voit käyttää niitä hippityyliin viitaten niiden juuriin villillä 70-luvulla. Yhdistä ne boho-puseroihin ja cowboysaappaisiin tai varvastossoihin luodaksesi yhtenäisen lopputuloksen. Klassiset mustavalkoiset tennarit tai söpöillä kukilla koristellut mallit käyvät yhtä hyvin. Täydennä se aurinkolaseilla, joilla on erottuva, pyöristetty muoto. 

Jos haluat nykyaikaisemman ilmeen, valitse alustat, silkkipaita ja ketjukassi. Näin pukeutuneena voit mennä toimistoon tai tapaamaan ystäviä. Kesällä laita varvastossut jalkaan ja keväällä ja syksyllä lenkkarit tai terävät kengät. Jos haluat korostaa vyötäröä, muista käyttää paksua vyötä ja pukeutua paitaan tai puseroon housujen kanssa. Figuuria vieläkin suurempaa, optista laihtumista varten voit valita kiilakorkoiset kengät tai korkokengät. Tämä on loistava temppu, joka toimii myös pienikokoisille naisille. 

Entä katutyylinen asu? Kellot näyttävät jumalallisilta yhdistettynä löyhään, mukavaan puseroon, jossa on kiehtova painatus. Täydennä tämä ilme nahkaisella repulla ja trendikkäillä tennareilla. Valitse mieltymystesi ja saavuttamasi vaikutuksen mukaan kengät, joissa on tasainen pohja tai alusta. Varmista, että housut eivät vedä maassa. Muuten voit näyttää huolimattomalta.

Kellokengät isompiin uloskäynteihin

Käytä mustiin kelloihin mustaa slim fit toppia ja poikamaista takkia. Psst! Voit lainata sen isältäsi tai mieheltäsi, jolloin saat moitteettoman ulkonäön. Valitse tähän yksiväriseen muotoiluun katseenvangitsija ketjulla oleva kukkaro, kiinnitä hiuksesi klassisella soljella ja kiinnitä suuret, kiiltävät klipsit korviin. Mietitkö, mitkä kengät tuovat lisätyyliä tähän asuun? Valitse mustat, kiiltävät kantapäät, joissa on terävä kärki. Tämä tyyli sopii täydellisesti juhliin! 

Etsitkö kellokenkiä työhaastatteluun? Klassiset pumput tulevat olemaan häränsilmä. Pue päälle siististi silitetty valkoinen paita ja laita se housujen päälle. Voit käyttää väriin sopivaa nahkavyötä korostamaan ampiaisen vyötäröä. Pue kylmänä päivänä päälle hillityn värinen trenssi, joka täydentää täydellisesti kokonaisuutta.

Kellokengät neljälle vuodenajalle

Talvella voit käyttää lämpimiä lenkkarit kelluilla tai yhteensopivat saappaat tolppaan, jonka voit piilottaa housujen lahkeen alle. Valitse syksyllä mokkanahkaiset tai nahkaiset nilkkurit neutraaleissa maanläheisissä sävyissä. Vältä saappaissa ja nilkkureissa malleja, joissa on pyöristetty kärki ja jotka saattavat näyttää hieman vanhanaikaisilta. Pue päälle terävät varpaat, joiden ansiosta pidentää optisesti jalkojasi. Käytä varvastossoja tai varvastossuja lavalla kesällä. Entä sandaalit korkokengillä? Nämä kengät näyttävät upeilta!

Kellot eri tilanteisiin

Näet, kellot ovat loistava valinta moniin tilanteisiin. Kun valitset nämä housut, valitse korkeavyötäröinen malli. Tällä tavalla voit korostaa tai tuoda vyötäröäsi esiin hetkessä ja saada naisellisimman lookin.

Kiinnitä myös tarkkaa huomiota näiden housujen pituuteen. Liian lyhyet kellot voivat näyttää hieman oudolta, kun taas liian pitkät - rispaavat pohjasta ja luovat ruman lopputuloksen. Itse asiassa jalan pituus riippuu valituista jalkineista. Olemme varmoja, että vihjeidemme avulla olet onnistunut tekemään oikean päätöksen olosuhteista riippumatta.