Pääosissa: kenkäkorut


Kenkäkorut ovat erittäin suosittuja naisten keskuudessa, jotka haluavat muuttaa suosikkiballeriinoidensa, korkokenkiensä tai pumppujensa ulkoasua edulliseen hintaan. Tämän ei pitäisi yllättää ketään! Kengänpidikkeet voivat tehdä ihmeitä ja niillä on lähes loputon määrä käyttötarkoituksia. Saat lisätietoja tästä lukemalla oppaamme. Aloitetaan!

Uusi ulkoasu kengille kuin taikuudesta

Tiesitkö, että voit muuttaa baleriinien, korkokenkien tai sandaalien ulkoasun kokonaan ilman suuria vaivaa? Mikä parasta, et tarvitse supervoimia tai minkäänlaista taikasauvaa. Sinun tarvitsee vain ostaa erityisiä kenkäkoruja, jotka antavat heti uuden hahmon suosikkikenkillesi.

Saat vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin kenkäpidikkeistä

Jotta muodistasi olisi hauskaa ja tämän yksinkertaisen mutta tehokkaan ratkaisun käyttö mahdollisimman miellyttävää, olemme koonneet alle vastaukset useimmin kysyttyihin kenkäklipsiin liittyviin kysymyksiin. 

Mitä kenkäklipsit tarkalleen ottaen ovat?

Kengänpidikkeet muistuttavat korville kiinnitettyjä - niitä värittää hieno koriste edessä, ja takana on käytännöllinen kiinnitys. Nämä kiinnitettävät tarvikkeet voidaan helposti laittaa kenkäparin päälle saadakseen mielenkiintoisemman ilmeen. 

Mistä kenkäklipsien muoti tuli?

Saatamme yllättää sinut, mutta kengänpidikkeet eivät ole modernien morsiamen keksintö. Tämä ratkaisu oli erittäin suosittu jo 1920-luvulla Hollywood-tähtien keskuudessa. 

Minkälaisten kenkien kanssa klipsit sopivat?

Mietitkö, mitkä kenkämallit toimivat parhaiten klipsien kanssa? Se on helppoa! Mahdollisuudet tässä suhteessa ovat lähes rajattomat, kunhan onnistut kiinnittämään tämän korun turvallisesti. Yhdistä suosikki clip-on klipsisi sileisiin pumpuihin tai korkokenkiin saadaksesi nopean ulkoasun muutoksen. Voit kiinnittää ne balleriinoihin, sandaaleihin ja jopa tennareihin.

Mihin kenkäpidikkeet kiinnitetään?

Voit kiinnittää kenkäpidikkeet juuri haluamaasi paikkaan. Vaikka yleisin vaihtoehto on kiinnittää ne päällisen etuosaan, voit sijoittaa ne myös taakse tai sivulle. Päätös on sinun!

Muutama syy miksi rakastamme kenkäklipsiä

Sinulla on suosikki, maailman mukavimmat pumput, joita pidät töissä ja haluaisit käyttää niitä ystäväsi häissä, mutta ne näyttävät liian ... tavallisilta? Kiinnitä kiiltävät rusettipidikkeet päällisen etuosaan ja olet valmis! Arjen kengät näyttävät nyt erittäin juhlavilta! 

Jos rakkailla balleriinoillasi on tahra, jota on vaikea poistaa, sinun ei tarvitse erota niistä. Käytä kenkäkoruja peittämään rumia paikkoja ja antamaan kenkillesi täysin uusi ilme. 

Kengänpidikkeet ovat myös tehokas ratkaisu, kun kadotat tai vahingoitat kengässä alun perin ollutta koristetta. Ota se pois myös toisesta kengästä ja kiinnitä pidikkeet paikoilleen.

Lisäksi kenkäpidikkeet ovat niin monipuolisia, että voit helposti kiinnittää ne suosikkilaukkuisi, vyöhön ja jopa kiinnittää ne hiuksiisi. Ole luova ja älä pelkää kokeilla. Kaikki temput sallittuja!

Mitkä kengänpidikkeet valita?

Markkinoilla on useita malleja ja värejä kenkäpidikkeitä. Jos etsit tällaisia ​​koruja hääisi, valitse tyylikäs malli, jossa on kimaltelevia jalokiviä, kiviä tai helmiä. Tämä ratkaisu auttaa sinua saavuttamaan herkän ilmeen hääpäivänäsi. 

Haluatko antaa raikkaan ilmeen jokapäiväisille baleriinoillesi? Lyö vetoa värikkäistä pompomeista tai hapsuista, jotka varmasti koristavat suosikkikenkiäsi ilman, että ne ovat liian hienoja.

Kukat ovat loistava vaihtoehto tämän kauden kaikenlaisiin tapahtumiin. Valitse laadukkaasta kankaasta valmistettu malli, joka saa halvatkin kengät näyttämään ylellisiltä.

Tee se itse!

Jos haluat nauttia kaikista kenkäklipsien tuomista eduista etkä halua aiheuttaa suuria kuluja niiden ostamisesta, yritä valmistaa ne itse. Helpoin tapa on käyttää vanhoja korvaklipsiä. Yhdistä ne pyöreävarpaisiin baleriinoihin tai terävämpiin malleihin.

Voit myös ostaa erityisiä tyhjiä klipsiä ja koristella ne itse kuumaliimalla. Loistava vaihtoehto on tehdä siisti nauharusetti valitussa sävyssä tai leikata kangas haluttuun muotoon, esim.

Katso kuinka helppoa se on?

Riippumatta siitä, aiotteko tehdä kenkäklipsit itse vai ostaa valmiin tuotteen, tämä ratkaisu auttaa sinua varmasti muuttamaan kenkien ulkonäköä.

Muista kuitenkin kiinnittää ne mukaviin kenkiin, jotka eivät purista sinua jalan etuosassa. Muuten kiinnike voi kaivella ihoasi aiheuttaen kipua ja jopa haavoja. Tästä syystä älä unohda testata sitä ennen kuin lähdet ulos nähdäksesi, onko se mukava sinulle. 

Ole myös varovainen yhdistäessäsi klipsiä herkkiin, pitkiin mekoihin, kuten tylliin tai sifonkiin. Tällaiset korut voivat tarttua materiaaliin ja aiheuttaa vahinkoa. Tämä on erityisen tärkeää, kun suunnittelet hääpukusi myyntiä.