Pääosissa: kevätsaappaat


Piiloititko saappaasi kenkäkaappisi pohjalle talven lopulla? Vaikka paksut turkismallit voivatkin olla turhia, älkäämme unohtako, että sää - varsinkin keväällä - tykkää leikkiä temppuilla. Joka tapauksessa on monia loistavia kevätsaappaat, jotka toimivat jopa aurinkoisempina päivinä. Suosittelemme niiden muotoilua erilaisiin tilaisuuksiin, jotta ne ilahduttaisivat aina ulkonäöllään.

Huhtikuu, kudonta…

Kevät ei ole vain sitä aikaa, jolloin auringonsäteet kutittelevat hellästi poskeasi. Tämä on ajanjakso, jolloin sää voi olla erittäin arvaamaton. Lämpimät, aurinkoiset päivät vuorottelevat pilvisen ja jopa sateisen sääennusteen kanssa. Jos et ole vielä piilottanut talvisaappaat vaatekaappisi pohjalle, ne voivat varmasti kulkea mukanasi useammin kuin kerran tällä kaudella. Huhtikuun lopussa kutomassa […]. 

Kun aurinko vihdoin laskeutuu taivaalle lopullisesti, sinun ei tarvitse luopua tämän mallin kengistä. Sinun tarvitsee vain ostaa tyypilliset keväiset, kevyet saappaat. Harjakatkoiset koristeet, silmiinpistävät leikkaukset ja herkät värit ovat kevätkasakkojen tunnusmerkkejä.

Etsitkö todistettuja malleja, joita voit käyttää tänä keväänä? Tai ehkä mietit, millä tyyliisit ne tehdäksesi vaikutuksen moitteettomalla ulkonäöllä joka kerta? Jos vastasit kyllä ​​molempiin kysymyksiin, olet tullut oikeaan paikkaan! Tästä artikkelista löydät kaiken kevään saappaista.

Muutama syy miksi rakastamme kevätsaappaat

Kevätsaappaat ovat vienyt monien naisten sydämet ympäri maailmaa. Emme todellakaan ole yllättyneitä! Nämä kengät eivät vain auta estämään vilustumista, vaan ne myös näyttävät hulluilta, kun osaat muotoilla ne. Lisäksi kevätsaappaat ovat niin yleismaailmallisia kenkiä, että voit helposti yhdistää ne useimpiin vaatekaappiisi kuuluviin vaatteisiin. Katso joka päivä, toimistoon ja jopa treffeille. 

Toinen näiden jousikenkien etu on se, että ne voivat tehdä ihmeitä, pidentää optisesti jalkoja - edellyttäen, että valitset muun asun oikein. Tutustu todistettuihin temppuja ja valmiita muotoiluideoita. Inspiroidu tänä keväänä!

Mitkä saappaat valita keväällä?

Kevään saappaat ovat saatavilla useissa eri tyyleissä ja väreissä. Tällä kaudella kirkkaat neutraalit sävyt ovat kuitenkin suosituimpia. 

Ne ovat erittäin muodikkaita beigeä polvisaappaat, mieluiten mokkanahkaa tai vastaavan näköisiä ekologisia materiaaleja. Universaalin värin ja huomaamattoman leikkauksen ansiosta tällaiset kengät voidaan muotoilla lukemattomilla tavoilla. Ne näyttävät kuitenkin parhailta, kun ne yhdistetään kirkkaiden värien kanssa. Valitse valkoiset housut pillifarkut tai pue päällesi alastonhousut suosikkimekkosi kanssa ja se on valmis - jalkojen vaikutus taivaaseen saavutettu! Jos et halua optisesti lyhentää jalkojasi ja häiritä vartalosi mittasuhteita, vältä mustien vaatteiden käyttämistä beigen kenkien lähellä.

Ne ovat yhtä suosittuja harjakattoiset saappaat kevääksi. Tällaisissa malleissa on pienet leikkaukset, joiden ansiosta ne ovat ilmavia ja toimivat hyvin myös lämpiminä päivinä. Valitse klassinen malli tai valitse harjakattoisia saappaita cowboy-viimeistelyllä ja nauti loistavasta lookista yhdessä suosikkimekkosi, -hameesi ja jopa legginsisi kanssa.

Maksimi kevääseen Katso, vältä tummia, synkkiä värejä. Valitse kevääseen beigen tai kerman sävyisiä saappaita. Valkoinen ja vaaleat harmaan sävyt ovat myös hitti, kun taas pinkit, punaiset sekä siniset ja turkoosit sävyt sopivat rohkeammille naisille. Jos pidät edelleen tummemmista väreistä, valitse khaki, viininpunainen tai ruskea suklaa.

Toimiston tyyli

Jos haluat kevätsaappaat mukanasi toimistoon, valitse tavallinen beige malli ja yhdistä se vaalean kynämekon kanssa. Tällaisten kenkien ja löysällä leikkauksella varustetun takin yhdistelmä toimii myös hyvin. Yhdistä tähän asuun valkoinen paita ja tyylikkäät shortsit, jotka päättyvät polven yläpuolelle.

Harjakattoiset saappaat sen sijaan harmonisoituvat täydellisesti sopivan sävyisen paitamekon kanssa. Kiinnitä vyötärölle näyttävä kontrastivyö saadaksesi tyylikkään lopputuloksen.

Arjen tyylit

Kevätsaappaat täydentävät loistavasti jokapäiväistä tyyliä. Valitse suosikkimallisi ja yhdistä se ilmavaan kesäkukkamekoon. Pue päälle paksu, lihava neulepusero kirkkaassa sävyssä, joka sopii kukkien väriin, ja kiinnitä vyö vyötäröltä luoden siistejä mittasuhteita. sellaisille asusekä pidemmät että lyhyemmät kevään saappaat sopivat täydellisesti. 

Voit myös käyttää kevätsaappaat suosikkifarkkujesi kanssa. Valitse tähän sarjaan tavallinen valkoinen tai musta T-paita ja pue päälle katana luoden yksivärisen Katso. Katso kuinka yksinkertaista se on?

Treffityylit

Jos olet menossa treffeille, kevätsaappaat ovat erinomainen perusta romanttisen asun luomiseen. Pue istuva pieni musta mekko tai valitse pitsivalkoinen mekko. Lisää pitkä trenssi, herkät aallot, käsilaukku ketjussa ja kohteliaisuudet taataan!

Valmistele saappaasi kevään (epä)sää varten

Muista valmistaa kevätsaappaasi kunnolla tälle vuodenajalle tyypillistä vaihtelevaa säätä varten. Mokka ja vastaavat materiaalit eivät kestä erityisen paljon sadetta ja joskus jopa lunta. Muista kyllästää mokkanahkasaappaat keväällä ennen ensimmäistä käyttökertaa. 

Tällä tavalla suojaat niitä paitsi kastumiselta, myös suojaat herkkää materiaalia voimakkaalta auringon säteilyltä. Lisätietoja mokkanahkaisten kenkien hoidosta, katso Tämä artikkeli.