Pääosissa: neulemekon kengät


Neulemekko on täydellinen valinta talveen. Valitsetpa villapaitaversion vai et; Käytätkö vyötärövyötä tai et, voit olla varma, että saavutat WOW-efektin ilman suurta vaivaa. Et vain näytä erittäin naiselliselta, mutta myös - mikä tärkeintä - et ole kylmä. Et kuitenkaan tiedä, mitkä kengät sopivat parhaiten neulemekon kanssa? Anna meidän antaa vihje!

Anna itsellesi naisellisuutta kylminä päivinä

Neulemekot ovat hitti syksyisin tai talvipäivinä. Ne ovat erinomainen perusta nopeaan ilmiömäisen tyylin luomiseen. Sinun tarvitsee vain kiinnittää vyö vyötäröltä, valita tyylikäs käsilaukku ja korkokengät, niin saat silmänräpäyksessä äärimmäisen seksikkään lookin, ja mikä tärkeintä - sinulla ei ole kylmä. 

Valitse mekko, jossa on villapääntie tai olkapääntie ja lisää naisellisuutta kylminä päivinä. Valitse lisävarusteet haluamallasi tavalla. Pidätkö enemmän löysästä tyylistä? Heitä nahkainen reppu selällesi ja säädä kengät sen mukaan.

Mietitkö, mitkä toimivat parhaiten? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tyylikkääseen oppaaseemme olemme koonneet kourallisen hyödyllisiä vinkkejä tehdäksesi valinnastasi mahdollisimman helppoa. Aloitetaan!

Mitkä kengät toimivat neulemekon kanssa?

Neulemekko on erittäin monipuolinen osa naisen vaatekaappia. Tämä monipuolisuus tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää eri tilanteissa ja eri tavoilla, mikä kuvastaa yksilöllistä tyyliäsi.

Pohjimmiltaan neulemekko on tehty saappaille. Pidemmät mallit sopivat täydellisesti mekon lyhyisiin leikkauksiin, kun taas lyhyemmät saappaat täydentävät midi-mekkoa kiehtovalla tavalla. 

Saappaat eivät kuitenkaan ole ainoa valinta, joka läpäisee kokeen neulemekon tapauksessa. Käytä huijauslehteämme, jonka olemme laatineet auttamaan sinua helposti muotoilemaan itsesi erilaisiin tilaisuuksiin.  

Kengät neulemekkoon lomalta

Eikö sinulla ole aavistustakaan mitä pukea lomalla päälle? Olipa kyseessä sitten yritysjuhla tai jouluaatto rakkaiden kanssa, neulemekko on hitti! Valitse viehättävä punainen malli, jossa on villapaita ja lumihiutale-aiheinen kuvio tai hillityt, yksinkertaiset sävyt - musta, beige tai pullonvihreä. 

Pitkät mustat saappaat sopivat täydellisesti punaiseen joulupukuun, jossa on villapaita. Entä klassiset saappaat leveällä varrella? Jos haluat kevyen neulemekon, pue päälle alastonhousut ja ryppyiset, beigenväriset saappaat luonnonnahasta. Toisaalta hieman glitteriä sopii täydellisesti pullonvihreään. Lyö vetoa kultakoruista ja kultaiset korostussaappaat. Yritä mennä kohti minimalismia. Näin et näytä kauniimmalta kuin joulukuusi ;-)

Kengät neulemekkoon joka päivä

Puseromateriaalista valmistetut mekot eivät toimi vain juhlapyhinä, vaan myös joka päivä. Valitse harmaa malli, jossa on villapaita, kiinnitä musta nahkavyö vyötärölle ja laita nahkatakki olkapäille. Vain kengät ja olet valmis! Panosta klassiset kengät herkällä koristeella tai päättää upeat saappaat sotilaatyyliin.

Pitkä neulemekko on myös napakymppi naisille, jotka arvostavat vähemmän muodollista pukeutumistyyliä. Sinun tarvitsee vain muotoilla se urheilulliseksi ja saada helposti löysä vaikutus. Tarvitset nahkaisen reppun, bomber-takin ja lenkkarit. Valita musta nahka malli, joka on helppo huoltaa ja näyttää aina ilmiömäiseltä.

Kengät neulemekkoon toimistoon

Etsitkö ideaa toimiston muotoiluun? Neulemekko on loistava lähtökohta sen luomiselle! Valitse istuva leikkaus, joka päättyy polven korkeudelle. Panosta klassisiin, huomaamattomiin väreihin ja valitse tyylikäs takki. Kiinnitä hiuksesi tyylikäs nuttura, pue päälle mustat sukkahousut ja mustaksi lakatut loaferit tai nahkakengät

Vaihtoehtoinen ratkaisu on yhdistää villamekko nahkapumpuilla. Valitse yksivärinen asu toimistoon matalakorkoiset, joissa on kiehtova käärmeennahka-aihe

Pidätkö klassikoista enemmän? Ei mitään helpompaa! Päättää beige-pumput pylväässäjoka pidentää optisesti paljaita jalkojasi ja tekee koko siluettistasi ohuemman.  

Kengät neulemekoksi treffeille

Mielestäni meidän ei tarvitse toistaa, että neulemekko on erittäin monipuolinen ja sopii täydellisesti jopa treffeille.

Valitse reiden puoliväliin ulottuva versio. Täydellisesti istuva leikkaus yhdistettynä villakaulus jättää hieman jotain toisen puoliskon mielikuvitukselle. Jos et tunne olosi mukavaksi tiukoissa vaatteissa, valitse löysemmän leikkauksen mekko ja kiinnitä vyö vyötäröltä korostaen naisellisia muotojasi.

Ei muuta kuin valitse tarvikkeet ja olet valmis! Pue päälle hienovaraiset korut ja sopivat kengät. Jos pidät juonittelusta, lyö vetoa lakatut nilkkurit. Muista käyttää mustia sukkahousuja niiden kanssa välttääksesi vartalon optisen lyhenemisen.

Etsitkö jotain flirttailevampaa? Miten mokkanahkaiset korkokengät? Yhdistä ne verkkosukkien kanssa ja maalaa huulet punaisella huulipunalla. Ne toimivat hyvin myös tämän asun kanssa mustat korkokengät.