Pääosissa: Saappaat ja hame. Inspiroidu!


Käytännöllinen, mukava, universaali ja verrattoman tyylikäs. Nämä ovat saappaat! Nämä kengät sopivat melkein mihin tahansa. Toisin kuin ulkonäöllä, asua valittaessa sinun ei tarvitse rajoittua farkkuihin tai leggingseihin. Saappaat sopivat täydellisesti myös hameeseen. Neuvomme, mihin kannattaa kiinnittää huomiota näyttääkseen jumalaiselta tilaisuudesta riippumatta.

Sopiiko saappaat hameen?

Monet naiset ihmettelevät, sopivatko nilkkurit hyvin hameen kanssa. Vastaus on: Ehdottomasti kyllä! Hame ei ole varattu vain korkokengille tai tyylikkäille tasapohjaisille kengille. 

Kun ulkolämpötila on liian korkea saappaiden pukemiseen, mutta jo liian alhainen balleriinoissa kävelemiseen, saappaat osoittautuvat loistavaksi valinnaksi. Neuvomme, miten niitä käytetään joka päivä ja juhlapyhinä ja mitä virheitä tulisi välttää.

Rento nilkkurit ja hame

Saappaat näyttävät jumalallisilta yhdessä hameen kanssa, käytännössä sen pituudesta riippumatta. Syksyllä voit pukeutua nahkaiseen, laskostettuun minihameeseen, maansävyiseen oversize-neuleeseen ja nude-mokkanahkaisiin nilkkurit. Muista tyylikäs vyö esitelläksesi ampiaisen vyötäröäsi. 

Jos pidät muotin rikkomisesta, valitse ilmava midihame, jossa on kukkainen, tyttömäinen kuvio. Yhdistä siihen musta pitsipusero ja raskaat mustat nahkaiset nilkkurit. Älä unohda ramones-takkia! 

Rennot mokkasaappaat neutraaleissa väreissä ovat myös loistava valinta. Valitse ne, joissa on matala kantapää ja pyöristetty varvas. Myös siteillä varustetut saappaat toimivat hyvin. Beige tai ruskea saa asustasi näyttämään vähemmän juhlavalta.

Saappaat ja hame juhliin

Oletko menossa romanttiselle treffeille, tärkeälle liiketapaamiselle tai jännittävälle illalliselle ystäviesi kanssa? Jos arvostat mukavuutta etkä halua jäätyä, vaihda klassiset korkokengät ylellisillä saappailla, joissa on terävä kärki. Tällainen muotoilu antaa sinulle tyyliä ja samalla tekee siitä mukavan.

Jos haluat luoda tyylikkään asun suurempaan tilaisuuteen, valitse nahkaiset nilkkurit. Ilmeiset värit, kuten musta, toimivat erityisen hyvin. Käytä niitä yhdessä tyylikkään laskostetun hameen tai nahkahameen kanssa. Muista kuitenkin valita saappaidesi materiaali tässä yhdistelmässä. Tummalle, kiiltävälle nahkahameelle hyvä ratkaisu on käyttää matta- tai mokkanahkaisia ​​nilkkureita. Toisaalta vaaleat hameet näyttävät hyvältä kiiltävämpien kenkien kanssa. 

Pylvään saappaat, joissa sormet ovat näkyvissä, sopivat erinomaisesti myös suurempiin tilaisuuksiin. Jos haluat lisätä hieman väriä tyyliisi, valitse värikkäät kengät, jotka erottuvat hillityn hameen taustalla.

Yleisimmät virheet

Hame yhdessä huonosti valittujen nilkkurien kanssa voi optisesti lyhentää vartaloa. Jos et ole jalkojen omistaja taivaaseen, kannattaa noudattaa muutamia sääntöjä.

Ensimmäinen, Vältä liiallista kontrastia värien välillä. Valkoinen midihame yhdistettynä mustiin nilkkuihin saa jalkojen leikkauksen äkillisesti, jolloin näytät vähemmän oikeasuhteiselta. Jotta tämä ei tapahdu, käytä tavallisia, sävyisiä hameita ja värisävyisiä nilkkureita. Käytä samanvärisiä kenkiä mustan pitkän hameen kanssa ja nauti yhtenäisestä lopputuloksesta. Onko tämä tyyli mielestäsi liian tasapainoinen, mikä tekee siitä tylsän? Pura se lisävarusteilla! Valitse persoonallisuuttasi heijastava tyylikäs vyö, korut ja hattu.

Toiseksi, varmista, ettet keskity pohkeiden leveimpään osaan. Jos haluat niiden näyttävän hoikilta, valitse nilkkurit, jotka päättyvät nilkkojen ympärille tai jalkojen ohuimpaan kohtaan. Näet itse, että oikean pituiset saappaat voivat tehdä ihmeitä tässä suhteessa!

Kolmanneksi, välttää epäsuhta. Jos hameen ja nilkkurien välissä näkyy osa lahkeesta, beige-nilkkurit toimivat erityisen hyvin. Vältä niitä kuitenkin, kun käytät mustia sukkahousuja. Tässä tilanteessa suosittelemme valitsemaan tumman sävyn kengät. Jos haluat luoda vaikutelman pitemmästä ihmisestä, valitse teräväkärkiset nilkkurit. Tämä temppu sopii hyvin pienikokoisille naisille.

Varmista myös, etteivät saappaat ole kevyempiä kuin hame. Tällainen väriyhdistelmä voi saada sinut näyttämään lyhyemmältä ja lisäksi vääristää kehosi mittasuhteita. Valitse tästä syystä hameen väriin sopivat tai hieman tummemmat saappaat.

Polven yläpuolella olevan mustan, tiukan hameen ja mustien saappaiden yhdistelmä näyttää yhtä epäsuotuisalta. Tasapainota tyyliä valitsemalla hame, jolla on erilainen rakenne, esimerkiksi laskostettu, ja vaihda mustat kengät ihonväriäsi vastaaviin saappaisiin.

Pidä mittasuhteet ja lähde liikkeelle

Kuten näet, nilkkurien ja hameen yhdistelmä ansaitsee ehdottomasti huomion. Menestyksen avain on säilyttää oikeat mittasuhteet ja välttää niveliä, jotka optisesti lyhentävät jalkoja. 

Valitse tilaisuuteen parhaiten sopiva malli ja varmista, että nilkkurit asettuvat kunnolla nilkan ympärille. Liian kireä voi muodostaa rumia ihopoimuja jalassa, ja liian löysä voi olla epämukavaa käyttää. Voit tarkistaa istuvuuden liu'uttamalla varvasi nilkan ja kengän sisäpuolen väliin.