Pääosissa: syksyn kengät lapselle


Syksyn likaisuus lähestyy kovaa vauhtia. Lokakuun auringonsäteet ovat viimeinen kutsu hankkia täydelliset syksyn kengät lapselle. Jotkut vanhemmat uskovat, että mukavien, vedenpitävien jalkineiden löytäminen, joita heidän lapsensa käyttävät mielellään, on melkein ihme. Mikään ei voisi olla enempää pielessä! Oppaastamme löydät vinkkejä, jotka tekevät syksyn kenkien valinnasta lapselle ... lastenleikkiä!

Miltä lapsen syksykengät pitäisi näyttää?

Vuodenajasta riippumatta lasten kengissä tulee olla oikea rakenne, joka antaa täydellisen tuen pienille jaloille. Kevyt muotoilu tekee jalkineista mukavia käyttää. Muista, että vauvasi kaikki kehon osat kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti – mukaan lukien herkät jalat, nivelet, nivelsiteet ja lihakset. Oikean kenkävalinnan ansiosta voit olla varma, että kehitys sujuu mutkattomasti.

Joustavat kengät ovat perusta! Lapset tarvitsevat jalkineita, jotka tukevat heidän luonnollista kenkiään ilman ongelmia ja suojaavat samalla iskuilta. Kun valitset kenkiä syksyyn, varmista, että ne taipuvat helposti eivätkä rajoita jalan liikkuvuutta. Valitse pehmeät, joustavat materiaalit, jotka mukautuvat helposti luonnolliseen muotoonsa eivätkä estä sen kehitystä.

Lukko on yhtä tärkeä. Jos lapsesi ei ole vielä itsenäinen, pue jalkaan nauhakengät, jotka vastaavat täydellisesti hänen jalkansa leveyttä. Hieman isommille taaperoille tarranauhakengät sopivat täydellisesti. Vältä luistavia kenkiä ja vetoketjuja. Nämä kaksi kiinnitystyyppiä eivät välttämättä tue riittävästi nilkkojasi. 

Syyskenkien tulee olla vedenpitäviä ja suhteellisen helppohoitoisia. Kaikkialla oleva muta ja lätäköt ovat todella hauskaa kaikille lapsille, mutta kannattaa harkita mahdollisuutta kenkien puhdistamiseen hyvän pelin jälkeen. Tästä syystä luovu kengistä, joissa on mokka- tai tekstiilipäällinen. Valitse kengiksi luonnonnahkaa tai kumisaappaille ominaista kumia.

Syksyllä voi myös ilmestyä mustaa jäätä. Varmistaaksesi, että lapsesi ei satuta itseään ensimmäisellä pakkasella, valitse tukevat jalkineet, joissa on erinomainen jalkatuki ja vedenpitävä pohjallinen upotuksilla, jotka varmistavat maksimaalisen tarttuvuuden maahan.

Jokaisella lapsella pitäisi olla nämä kolme paria kenkiä syksyyn!

Jokaisella lapsella tulisi olla kokoelmassaan vähintään yksi pari mukavia kenkiä, jotka toimivat hyvin joka päivä. Nämä voivat olla lenkkarit, lenkkarit tai muut mukavat kengät. Niitä käytetään useimmiten. Tästä syystä tähän pariin kannattaa sijoittaa eniten rahaa. 

Vapaa-ajan kenkien lisäksi kannattaa miettiä jalkineita isompiin tapahtumiin, olipa kyseessä esikoulujuhla, mummon syntymäpäivä tai jokin muu muodollinen tilaisuus. Valitse neutraalit värit, jotka sopivat helposti useimpiin lapsesi vaatekaappiin. Muista myös tehdä niistä mukavia ja kestäviä. Jos kenkiä käytetään niin harvoin, sinulla on varaa halvempaan hankintaan.

Älä unohda, että syksy ei ole vain auringossa kiiltäviä lehtiä ja lempeää tuulta. Tämä aika vuodesta liittyy enimmäkseen sateisiin. Vanhempana tiedät kuinka tärkeää on viettää aikaa ulkona säästä riippumatta. Tuo muistosi takaisin lapsuuteesi ja muista, kuinka hauskaa lätäköissä hyppiminen ja mudassa leikkiminen ovat.

Jotta et estäisi lastasi tekemästä näitä toimintoja, osta hänelle kumppaneita. Valitse malli, jossa on kahvat, jotka on helppo pukea ja riisua. Lapset rakastavat niitä, koska ne ovat värikkäitä ja antavat heille mahdollisuuden tulla hulluksi syksyllä! Vanhemmat kuitenkin arvostavat näitä kenkiä niiden vedenpitävyydestä, helposta huollosta ja suhteellisen alhaisesta hinnasta.

Kuinka valita lasten kenkien koko oikein?

Nyt kun tiedät, mitkä kengät pitäisi kuulua lapsesi syysmallistoon, on aika varmistaa täydellinen istuvuus.

Muista, että lasten jalat vaativat löysyyttä varpaista. Älä kuitenkaan jätä sitä liikaa, koska se voi johtaa siihen, että jalka luistaa kengän sisällä ja jopa aiheuttaa vammoja ja liikkumisongelmia. 

Helppo tapa varmistaa, että kenkä on mukava, on pyytää lasta kävelemään siinä. Tarkista, että kantapää ei luisu kengästä kävellessä ja että lapsi viihtyy niissä.

Tapaa suosikkimme luotetuilta brändeiltä

Vaikka investoiminen laadukkaisiin kenkiin saattaa aluksi tuntua kohtuuttomalta kululta, koska lasten jalat kasvavat niin nopeasti, olemme vakuuttuneita, että pitkällä tähtäimellä se on taloudellisempi ratkaisu, joka - mikä tärkeintä - ehkäisee jalkojen epämuodostumia ja ongelmia niiden kanssa. asianmukaista kehitystä. 

Luotetut tuotemerkit, joiden tuotteet löydät verkkokaupastamme, tekevät kaikkensa luodakseen kestäviä kenkiä, jotka selviävät aktiivisimpienkin lasten kanssa.

Entä rento Mazurek nahkakengät? Vähäiset ruskeat ja keltaiset sävyt sopivat täydellisesti useimpiin tyylityksiin, ja tarrakiinnitys tekee jokaisesta ulostulosta puhtaan nautinnon.

Jos etsit paria, joka toimii sekä arkipäivisin että suurempiin tapahtumiin, valitse mukavat, aitoa nahkaa olevat loaferit samalta valmistajalta. Kengät on kiinnitetty tarranauhalla, mikä helpottaa niiden pukemista.

Ne sopivat täydellisesti tytöille syksyllä vaaleanpunaiset kengät urheilulliseen tyyliinjoka sopii täydellisesti lapsen jalkaan profiloidun nahkapohjallisen ansiosta. Tämä malli sopii sekä leggingseihin että söpöihin mekoihin!

Tyttäresi pitää parempana tummemmista väreistä, ja sinä arvostat kenkiä, jotka ovat käytännössä vaivattomia huoltaa? Valita laivastonsiniset velcro-nilkkurit alkuperäisellä sovelluksella ja nauti lapsesi mukavuudesta ja upeasta ulkonäöstä koko syksyn ajan!