Pääosissa: tanssikengät hänelle


Juhlajuhlakausi on täydessä vauhdissa etkä ole vieläkään löytänyt täydellisiä juhlakengät? Onneksi tiedämme kuinka korjata tämä. Olemme laatineet oppaan, jonka avulla voit helposti sovittaa kengät juhlaasuisi ja oppia myös tanssimaan läpi yön valittamatta jalkakipuista. Työskennellä!

Tunne olosi prinsessaksi

Prom on yksi jännittävimmistä hetkistä teini-ikäisen tytön elämässä. Mekko, joka tekee vaikutuksen jokaiseen, on valittu, ja lumoava hiustyyli ja valaiseva meikki on testattu perusteellisesti. Vielä on valinnanvaraa kenkiä.

Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, ​​että se on vain pieni lisä asuun, tanssijalkineet ovat erittäin tärkeitä. Loppujen lopuksi kenkäsi ratkaisevat, pystytkö juhlimaan aamunkoittoon saakka valittamatta jalkakivusta. Lisäksi huonosti istuva voi pilata koko juhlapuvun, jolloin menetät itseluottamuksen ja halukkuuden pitää hauskaa. 

Tämän estämiseksi olemme laatineet oppaan, joka auttaa sinua valitsemaan täydelliset juhlakengät ja tuntemaan olosi todelliseksi prinsessaksi. Valmis? Aloitetaan!

Millaiset pitäisi olla täydelliset juhlakengät?

Jos etsit vastausta kysymykseen, millaisia ​​täydellisten tanssikengän tulisi olla, tunnet todennäköisesti hieman pettymystä. Valitettavasti yhtä oikeaa ratkaisua ei ole. Loppujen lopuksi jokainen tyttö on erilainen, heillä on erilaiset mieltymykset ja taipumukset. Valintasi helpottamiseksi olemme kuitenkin laatineet muutamia huomion arvoisia näkökohtia.

Ensinnäkin mukavuus

Prom on yksi ensimmäisistä aikuisten elämään tulevien suurista juhlista. Jos sinulla ei ole vielä kokemusta tällaisista tapahtumista, muista pitää oma mukavuus etusijalla. Mikään ei ole pahempaa kuin joutua istumaan koko tanssiaisen pöydän ääressä, koska jaloissasi on tuskallisia kovettumia. 

Mukavuus on ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon juhlakenkiä valittaessa. Älä missään tapauksessa käytä liian tiukkoja tai liian löysiä kenkiä toivoen, että ne sopivat taianomaisesti jalkaisi eivätkä pilaa hauskanpitoasi. 

Käytä valitsemiasi jalkineita kotonasi jo ennen tanssiaisia. Tällä tavalla voit olla varma, että tunnet olosi mahdollisimman mukavaksi tänä suurena päivänä. 

Toiseksi korkeus

Kun valitset kenkiä tanssiaisiin, noudata niiden korkeutta. Taivaskorkokengät eivät ole ainoa ratkaisu näyttää hullulta, varsinkin kun niissä käveleminen saa sinut värisemään. Jos tunnet olosi epävakaaksi, pue kengät jalkaan, joissa on paksumpi tolppa. Jos välität maksimaalisesta vapaudesta tanssiessasi, valitse baleriinat, joissa on litteä pohja.

Suunnitteletko vielä korkokenkien käyttöä? Yritä sovittaa ne kumppanisi pituuteen. Muista lukea myös vinkkimme, joiden ansiosta korkokengissä liikkumisesta tulee sinulle erittäin helppoa. Löydät ne sieltä Tämä artikkeli.

Kolmanneksi tyyli

Yhtä tärkeä näkökohta tanssijakenkien valinnassa on tyyli. Lyö vetoa malleista, jotka kiinnittävät huomion eivätkä samalla johda huomiota luomuksesi. 

Jos valitset ylellisen mekon, täydennä se minimalistisilla kengillä välttääksesi kirjava vaikutus. Vaimeiden luomusten tapauksessa valinta on käytännössä rajaton. Voit lyödä vetoa klassikoista ja valita beigejä tai mustia pumppuja tai laittaa jalkaan alkuperäiset kengät, jotka soittavat ensimmäistä viulua.

Muista myös, että tanssikengät tulee sopia tyyliisi värin suhteen. Valitse värit, jotka täydentävät toisiaan tai luovat jyrkän kontrastin. Vältä värejä, jotka eivät täsmää ollenkaan.

Kuinka valita kengät juhlapukuun?

Nyt kun tiedät, mitä pitää ottaa huomioon juhlakengät ostaessasi, saatat miettiä, onko olemassa vinkkejä, joiden avulla voit yhdistää kengät täydellisesti unelmiesi mekkosi kanssa ja tuntea olosi todelliseksi tähdeksi punaisella matolla. 

Epäsuotuisan ulkonäön välttämiseksi sovita kantapään korkeus mekon pituuteen. Ennen polvea päättyvä luomus näyttää upealta sekä korkokenkien että balleriinien seurassa.

Jos käytät maksimekkoa, vältä litteitä kenkiä, jotka voivat saada sinut näyttämään huolimattomalta. Valitse mieltymyksiisi sopiva kantapäällinen pumppu. Varmista kuitenkin, että kengän kärki on terävä ja työntyy ulos mekon alta.

Oletko päättänyt pohkeen puolivälin mekon? Ole varovainen, sillä tämä malli lyhentää optisesti jalkoja! Onneksi korkokenkien pitäisi pelastaa päivä! Valitse beigen sävyiset jaloistasi optisesti pidennettävät ja ohuet.

Tapaa suosikkimme

Kultaiset nastat juhlallisen luonteensa ansiosta ne sopivat täydellisesti tanssiaisiin. Sen valmistumisen jälkeen sinun ei tarvitse piilottaa niitä vaatekaapin pohjalle, ja käytät niitä menestyksekkäästi uudenvuodenaattona tai häissä. Yhdistä ne yksinkertaiseen, hillittyyn mekkoon saadaksesi tyylikkään ilmeen Katso. Ne sopivat erinomaisesti myös pullonvihreän ja hillittyjen pastellivärien luomuksiin. 

Beiget palkit ovat kengät, jotka ansaitsevat paikan jokaisen muodikkaan tytön vaatekaapissa. Jos arvostat käytännöllisiä jalkineita, jotka palvelevat sinua monta vuotta, muista valita tämä malli. Beiget nastat pidentävät jalkojasi optisesti ja täydentävät juhlatyyliä missä tahansa värissä.

Mustat ballerinat Ne sopivat täydellisesti lukiosta valmistuneille, jotka arvostavat mukavuutta eivätkä luota korkokenkiin. Valitse laadukkaat jalkineet, jotka eivät häiritse tanssijoiden juhlallista luonnetta ja nauttivat mukavuudesta aamunkoittoon asti.