Pääosissa: tanssikengät hänelle


Prom tulee nopeasti. Puku on valittu, polonees on harjoiteltu äärimmilleen, kukat toiselle puolikkaalle tilattu, ja vielä mietit, mitkä kengät puet päällesi tänä erikoispäivänä? Vaikka lukiosta valmistuneiden kohdalla tämä tehtävä ei näytä kovin monimutkaiselta, saattaa herätä epäilyksiä. Ratkaisemme ne mielellämme!

Mitkä kengät sopivat juhlapukuun?

Puku on tyylikäs asu, joka näyttää hyvältä vain joidenkin miesten kenkämallien kanssa. Vaikka juhlakengät on luotu sitä varten, sinun ei tarvitse rajoittua vain niihin.

Olemme valmistaneet hyväksi havaittuja ratkaisuja sekä klassikoiden ystäville että ekstravaganttisempien ratkaisujen ystäville. Tämän ansiosta kumppanisi sydän alkaa lyödä nopeammin ja saat itseluottamusta ja sinusta tulee tanssilattian kuningas.

Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamaa sääntöä, niin voit helposti luoda loistavan Katso tanssiaisiin. Mielenkiintoista? Aloitetaan!

Sopivat kengät tyyliisi

Tanssit ovat epäilemättä tilaisuus vaativaan muodolliseen pukeutumiseen. Mikään ei toimi paremmin kuin ajaton puku, jota täydentävät täydellisesti muodolliset nahkakengät.

Jos pidät klassisesta vaikutuksesta, valitse tyylikkäät kengät ilman erityisiä lisäyksiä. Kengät, joissa ei ole epätavallisia solkia, kontrastisia saumoja tai huomiota herättäviä koristeita, toimivat parhaiten.

Toisaalta teini-ikä on hyvää aikaa leikkiä muodilla. Jos haluat hämmästyttää ylellisellä ulkonäöllä, panosta vähemmän klassisiin ratkaisuihin ja valitse kengät, jotka erottavat sinut joukosta.

Oletko huolissasi tällaisesta ratkaisusta? Värikkäät, hauskalla kuviolla varustetut sukat ovat loistava kompromissi klassikoiden ja teinihullujen välillä. Yhdistä ne täydellisesti räätälöityyn pukuun ja ajattomiin tossuihin, jotka palvelevat sinua muissa muodollisissa tilaisuuksissa.

(Ei) vaikea valita nenätyynyt

Kiinnitä myös erityistä huomiota juhlakenkien varpaisiin. Vaikka olemme jo kokeneet monia erilaisia ​​muodin ratkaisuja, tyylikkäimmät ovat klassiset pyöreät varpaat.

Älä missään tapauksessa valitse kenkiä, joissa on neliömäiset varpaat, jotka optisesti lyhentävät jalkojasi ja saavat sinut näyttämään siltä kuin olisit pysähtynyt ajoissa. Miesten muodollisten kenkien terävät varpaat eivät myöskään näytä kovin hyvältä.

Kuten näette, varpaiden valitseminen tanssikengän kengille ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa aluksi näyttää.

Prom-kenkien väri

Mietitkö, minkä väriset juhlakengät sopivat parhaiten tanssiaisiin? Miesten muodissa on kirjoittamaton sääntö, että mitä muodollisempi tilaisuus, sitä hillitympi tyylin tulee olla. Valitse kenkien värit, jotka täydentävät toisiaan puvun kanssa eivätkä luo tarpeetonta kontrastia.

Mustat kengät sopivat parhaiten mustaan ​​pukuun. Näin saat vartaloa pitkin pystysuoran viivan, joka kaventaa sitä optisesti ja näytät todella tyylikkäältä.

Kenkien ja puvun ei kuitenkaan aina tarvitse olla samaa sävyä. Jos aiot käyttää harmaata pukua, loistava ratkaisu on yhdistää se ruskeisiin asusteisiin. Lämmin ruskean sävy rikkoo harmaan viileyden ja saa sinut näyttämään erittäin muodikkaalta. Jos et pidä ruskeasta, voit onnistuneesti valita mustat juhlakengät. 

Jotkut lukiosta valmistuneet päättävät käyttää valkoista pukua. Jos et halua näyttää koomiselta, yhdistä se ruskeisiin asusteisiin. Tämä vaihtoehto harmonisoituu täydellisesti sekä lumivalkoisen että lämpimämmän ekrun sävyn kanssa.

Riippumatta kenkien väristä, varmista, että housujen vyö on samanvärinen. Näin saat tasaisen vaikutuksen ja näytät siistiltä.

Mitä kenkien tilalle?

Vältä urheilukenkien käyttöä juhlapuvun kanssa. Toinen puoliskosi voi olla pettynyt ja näytät huolimattomalta. Jos kuitenkin haluat pitää suosikkisi rento tyyliin, voit menestyksekkäästi korvata klassiset kengät nahkaisillä loafereilla. 

Muista kuitenkin, ettet käytä niiden kanssa sukkia tai valitse vahvasti leikattu malli, joka jää näkymättömäksi kengän alta. Varmista myös, että housut päättyvät juuri nilkan yläpuolelle. Tällä tavalla laihdutat jalkojasi etkä näytä ylivoimaiselta.

Kun valitset loafereja, luovu rusetista ja korvaa se kapealla solmiolla. Tällä tavalla kokonaisuus näyttää huomaamattomalta, mutta silti tyylikkäältä.

Mitkä miesten juhlakengät valita?

Nyt kun tiedät, mitä etsiä, kun ostat tanssiaisia, olemme koonneet luettelon suosikkimalleistamme. Löydät varmasti etsimäsi verkkokaupastamme.

Burgundinväriset miesten kengät ne toimivat hyvin yhdessä harmaan tai tummansinisen puvun kanssa. Se on täydellinen kompromissi, kun kumppanisi suunnittelee pukeutuvansa viininpunaiseen mekkoon. 

Muodolliset kengät klassisessa, tumman ruskean sävyssä on ratkaisu, josta kaikki tyylikkäät lukiosta valmistuneet rakastavat. Nämä kengät tekevät vaikutuksen upealla ulkonäöllään ja erinomaisella laadullaan. Parhaan johdonmukaisuuden saamiseksi yhdistä ne ruskean ranneke ja tyylikellon kanssa vuosikerta.

Miesten mustat kengät on napakymppi kaikille ajattomien ratkaisujen ystäville, jotka eivät pidä muodilla leikkiä. Ne näyttävät täydelliseltä mustan puvun, valkoisen paidan ja mustan rusetin kanssa.

Muodolliset kengät piilokiilalla on ihanteellinen vaihtoehto ylioppilaille, joiden kumppani on samanpituinen eikä halua luopua korkokenkien käytöstä. Piilotettu kiila on käytännössä näkymätön, ja yhdessä hienovaraisen ulkokoron kanssa se voi antaa sinulle jopa 5,5 cm enemmän korkeutta.