Pääosissa: vaelluskengät hänelle ja hänelle


Retkeilykengät ovat ehdoton osa talvivaatteita ihmisille, jotka arvostavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Olitpa menossa kävelylle koirasi kanssa tai suunnittelet pidempää vaellusta, nämä kengät ovat täydelliset sinulle. Vaelluskengät eivät kuitenkaan ole varattu vain turisteille. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi joka päivä! Tarkista kuinka muotoilet ne.

Retkeilykengät - mukavuuden, toimivuuden ja hyvän tyylin ruumiillistuma

Retkeilykengät ovat yleismaailmallisia talvikengät. Sekä miehet että naiset rakastavat heitä. Tämän ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä! Nämä jalkineet ovat täydellinen vastaus mukavuutta, toimivuutta ja hyvää tyyliä arvostavien ihmisten tarpeisiin.

Jos valitset laadukkaat kengät, voit olla varma, että ne palvelevat sinua vuosia. Oikein profiloitu pohja ja pohjallinen sekä täydellinen nilkkatuki saavat sinut rakastamaan niitä mukavuudesta, jota ne tarjoavat sinulle lyhyillä ja pitkillä vaelluksilla.

Ota seikkailu tyylillä

Mietitkö kuka löytää vaelluskengät? Nämä kengät on yksinkertaisesti suunniteltu seikkailuun! Jos vietät paljon aikaa liikkeellä ja haluat tuntea olosi mukavaksi ja näyttää muodikkaalta toiminnastasi riippumatta, nämä kengät ansaitsevat ehdottomasti paikan kokoelmassasi.

valita lämpimät, beigenväriset vaelluskengät pehmeä turkki kengän sisällä. Käytä mukavaa verryttelypukua vaaleilla hihansuilla ja täydennä kokonaisuutta tummilla asusteilla. Entä musta pehmustettu liivi? Kylmällä säällä muista käyttää käsineitä, hattua ja huivia. Tällä tavalla muodostat muodikkaan, lämpimän asun, joka toimii myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa.

Mitkä housut kannattaa valita trappereille?

Helpoin tapa käyttää ansoja on yhdistää ne housuihin. Mukavien lenkkihousujen lisäksi vaelluskengät sopivat hyvin kapeneviin housuihin. Tästä syystä kannattaa luopua kelloista tai Bermuda-shortseista ja yhdistää ne tiukempiin housuihin, esim. pillifarkut.

Jos kuitenkin haluat enemmän liikkumisvapautta, valitse farkkutyyppi poikaystävä. Älä kuitenkaan unohda taittaa jalat nilkkaan asti. Tällä tavalla saat rennomman setin ja näytät muodikkaalta.

Ennen kuin lähdet kotoa, täydennä asusi nahkaisella biker-takilla tai bomber-takilla. Tarvittaessa myös hattu, huivi ja hanskat.

Vaelluskengät eivät vain vaellukseen

Nämä monipuoliset kengät täydentävät yksinkertaisimpiakin tyylejä, ja - jos noudatat muutamaa yksinkertaista sääntöä - voit jopa yhdistää ne mekkojen tai paitojen kanssa ja näyttävät silti upeilta.

Menestyksen avain on kontrastin periaatteen säilyttäminen ja raskaiden vaelluskenkien yhdistäminen naiselliseen tyyliin. Valita mustat, eristetyt eko-nahkasaappaat herkällä alustalla ja yhdistä ne ilmavaan maximekoon, jossa on eläinaiheinen kuvio, paksu villainen villapaita ja musta trenssi. Jos pidät asusteista, lisää tähän asuun musta hattu ja nauti muodikkaasta lopputuloksesta. Muista myös sukkahousut, jotta vältyt vilustumiselta!

Beiget vaelluskengät, jotka on eristetty kenkäpeitolla on toinen malli, joka ansaitsee huomiosi. Yhdistä ne ruskeisiin mokkanahkaisiin leggingseihin, valkoiseen paidan ja beigenväriseen trenssitakkiin luodaksesi mielenkiintoisen ilmeen toimistoon tai ystävien tapaamiseen.

Naisten ja miesten vaelluskengät - yleiskatsaus suosikkimalleihimme

Nyt kun tiedät, miksi vaelluskengät kannattaa hankkia ja mihin ne yhdistetään, jotta ne näyttävät aina tyylikkäältä ja tuntuvat mukavalta, on aika käydä läpi suosikkimme. 

Suosittelemme naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja muodikasta ulkonäköä Grunders naisten saappaat PE1 merkki. Musta ulkomateriaali muistuttaa melkein luonnollista nahkaa, ja kengän sivulla oleva vetoketju helpottaa pukemista ja riisumista. 

Jos etsit vaaleampia kenkiä, valitse Faithfull beige vaelluskengätjoissa yhdistyvät tennarien ja trapperien ulkoasu ja toimivuus. Kengän etuosassa olevan kumisen kärjen ansiosta nämä vaelluskengät ovat helppohoitoisia ja vähemmän alttiita mekaanisille vaurioille.

Ne sopivat täydellisesti miehille Caterpillar vaelluskengät (CAT) valmistettu kestävästä luonnonnahasta. Pohjan valmistuksessa käytetyn erikoisteknologian ansiosta nämä kengät erottuvat suuresta joustavuudesta ja vertaansa vailla olevasta mukavuudesta. Klassisen ulkoasun ansiosta ne on helppo yhdistää useimpiin arkimuotoiluihin.

Jos toisaalta tarvitset kenkiä erikoistehtäviin, lyö vetoa Riko vaelluskengätjoka toimii äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tämä malli on valmistettu luonnollisesta nahasta, joten sen puhtaana pitäminen on käytännössä vaivatonta.

Retkeilykengät - kengät, jotka hallitsevat catwalkeja

Tämän vuoden syys-talvikauden muotinäytökset ovat osoittaneet, että vaelluskengillä on kunniallinen paikka tyylitelmissä alkuperäisellä väänteellä. Suunnittelijat yhdistävät ne tyylikkäisiin takkeihin, epäsymmetrisiin mekkoihin, neulottuihin hameisiin, kuvioituihin paitoihin ja V-pääntimiin.

Retkeilykengät sopivat epäilemättä toiminnallisen muodin uusimpiin trendeihin, joissa käytännöllisyys yhdistyy hyvään tyyliin. Tämän ansiosta ne toimivat hyvin sekä naisille että miehille. Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvomme avulla näiden kenkien muotoilu on sinulle erittäin helppoa!