Paksut kuutiot? Tiedämme kuinka saada ne näyttämään ohuemmilta!


Suuret, leveät nilkat ovat ongelma, joka vaikuttaa moniin naisiin. Sen sijaan, että piilottaisit ne leveiden housujen lahkeen alle, voit helposti saada ne näyttämään hoikemmilta ja ilahduttamaan täydellisellä lookilla hameissa ja mekoissa. Ainoa mitä tarvitset on… oikein valitut kengät! Artikkelistamme löydät arvokkaita neuvoja, jotka auttavat sinua käsittelemään tätä ongelmaa.

Paksut kuutiot eivät ole ongelma!

Paksujen nilkkojen piilottaminen leveiden housujen lahkeen alle ei ole ainoa ratkaisu, kun haluat tuntea olosi itsevarmaksi komplekseistasi huolimatta. Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit valita täydelliset kengät eri tilanteisiin. 

Tällä tavalla selviät tästä ongelmasta silmänräpäyksessä, saat takaisin itseluottamuksen ja käytät lempihameitasi ja mekkojasi hymyillen. Mielenkiintoista? Aloitetaan!

Pidä huolta tasapainostasi

Tasapaino on tärkeintä! Ei vain elämässä, vaan myös ulkonäössä. Jos haluat nilkkojen näyttävän ohuemmilta, valitse kengät, jotka tasapainottavat niitä.

Vaakasuorat raidat nilkan ympärillä voivat saada jalat näyttämään lyhyemmiltä ja leveämmiltä, ​​mitä haluat välttää!

Kapeiden vöiden ja ohuiden korkkareiden sijaan pue kenkiin massiiviset sisäosat, jotka saavat nilkkojasi näyttämään paljon paremmilta. Valitse leveät, vinot raidat ja vakaat tolpat, joiden ansiosta saavutat WOW-efektin.

Valitse värit tietoisesti

Beigen eri sävyt sopivat täydellisesti avoimiin jalkoihin. Se on nude-väri, joka kääntää huomion paksuilta nilkoista ja auttaa sinua saavuttamaan harmonisen siluetin. Jos käytät mustia housuja tai mustia sukkahousuja, valitse tummat kengät. Muuten lyhennät vartaloasi visuaalisesti ja nilkkasi näyttävät paksummilta kuin ne todellisuudessa ovat. 

Vältä kontrasteja, jotka voivat kiinnittää huomion ongelma-alueisiin. Valitse saappaat ja saappaat, joissa on leveä varsi, jonka ansiosta jalkasi näyttää pidemmältä ja massiivinen nilkka katoaa näkyvistä.

Todistetut kenkämallit naisille, joilla on paksut nilkat

Nyt kun tiedät kuinka valita kengät, jotka laimentavat paksuja nilkkojasi optisesti askel askeleelta, on aika saada inspiraatiota. Jos pidät valmiista ratkaisuista, muista katsoa lista suosituimmista kenkämalleistamme paksunilkkaisille naisille. 

Pumput avoimella kantapäällä

Nämä ovat muodikkaita kenkiä, joissa yhdistyvät mukavuus ja eleganssi. Pyöristetyt varpaat tarjoavat mukavuutta jaloillesi, ja mukavat olkaimet kantapään alueella auttavat sinua pitämään tasapainosi valitsemastasi kantapään korkeudesta riippumatta. Käytä niitä 7/8-osaisten farkkujen ja pellavapaitojen kanssa suosikkimekkosi kanssa business casual ja laskostetut hameet.

 

Suosikkimallimme: mokka, mustat pumput// sinappipumput// beige pumput// ballerinat avoimella kantapäällä

 

Leveämalliset saappaat ja saappaat

Saappaat ja saappaat sopivat täydellisesti kylmiin talvipäiviin ja syksyn sohjoihin. Sen sijaan, että valitsisit istuvia, tiukkoja malleja, joissa tunnet olosi epämukavaksi, pue leveä päällinen. Valitse klassisten saappaiden, cowboysaappaiden tai löysä saappaiden välillä, jotka takaavat täydellisen ulkonäön huonolla säällä. Käytä niitä suosikkilaskoshameesi ja löysästi lämpimien neulepuserojesi kanssa. 

Meidän suosikit: ruskeat saappaat leveällä varrella// saappaat leveällä kauluksella// vaaleanpunaiset saappaat, joissa on löysä päällinen// klassiset cowboysaappaat// mustat cowboysaappaat

Pumput pylväässä

Lohkon pumput on yksinkertaisesti luotu naisille, joilla on paksu pohkeet. Näiden kenkien ansiosta voit helposti tasapainottaa mittasuhteitasi ja viimeistellä tyylityksiä näihin muodollisiin tilaisuuksiin. Käytä niitä toimistossa kynämekkojen kanssa tai joka päivä mukavien A-linjaisten hameiden kanssa.

Meidän suosikkimme: mustat pumput pylväässä kultaketjulla// keltaiset pumput raidalliseen tolppaan// pinkit sidotut pumput pylväässä 

Sandaalit kiinnitetään nilkan yläpuolelle

Kesä on täydellinen aika alkaa taistella lihavia nilkkakomplekseja vastaan. Et todellakaan aio tehdä ruokaa suljetuissa kengissä. Käytä luonnonnahkaisia ​​sandaaleja ilmavien hameiden ja mekkojen kanssa. Varmista kuitenkin, että lukko menee juuri nilkkalinjan yläpuolelle. Tällä tavalla saat halutun vaikutelman ja piilotat optisesti paksut nilkat. 

Suositellut mallit: ruskeat nastalliset sandaalit// mustat sandaalit siteillä// mustat sandaalit tolppassa// hopeiset roomalaiset kengät

Varo näitä kenkiä, jos sinulla on paksut nilkat

Toisaalta on malleja, jotka korostavat epätäydellisyyksiä ja tekevät vaikutuksesta huomattavasti vääristyneen.

Vältä balleriinoita, loistokkaita koristeita ja neulaohuita korkokenkiä. Istutetut saappaat, jotka päättyvät pohkeen keskelle, eivät myöskään ole liittolaisiasi. Varo myös sisäänrakennettuja kenkiä, jotka päättyvät juuri nilkan alapuolelle.

Sano hyvästit komplekseille lopullisesti!

Yllä olevien vinkkien avulla voit varmasti valita jalkineet, joissa näytät oikeasuhteiselta ja sanot hyvästit komplekseille lopullisesti.

Älä unohda, että muodilla ei ole rajoja, ja jos tunnet olevansa ykkösmalleissa, joita emme suosittele, älä luovu niistä. Riippumatta siitä, mitkä kengät valitset, käytä niitä pää pystyssä ja huokuu luottamusta.